Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 18. péntek

Parkolás

Ingyen parkolhatunk csütörtökön

A Parkl nevű alkalmazás hirdet egy akciót, melynek keretein belül csütörtökön kétezer forintos keretösszegig nem kell fizetni a parkolásért.

részletek

Szabálytalanul parkoló BMW-sen vettek revansot Budapesten

Az autós a Kútvölgyi kórháznál parkolt szabálytalanul, amikor az ezt megelégelők körberakták a BMW-t mázsás, behajtást akadályozó kövekkel. Nem volt egyszerű a szabaduiás...

részletek

A legrosszabb parkolások legjobb büntetései

A rosszul, figyelmetlenül (hogy erősebb szót ne használjunk) parkoló autósok komoly bosszúságot tudnak okozni a többiek számára, akik van, hogy nem hagyják mindezt szó nélkül.

részletek

Rossz helyre parkolt, szétverték az autóját

Nem elég, hogy egy londoni sofőr moccanni sem tudott autójával a rá helyezett kerékbilincs miatt, a dühös szomszédok jelentős kárt tettek a gépben, mert az rossz helyen állt.

részletek

Sose felejtsd el behúzni a kéziféket!

Legalábbis abban az esetben, ha lejtős útszakaszon parkolsz – különben úgy járhatsz, mint a videón látható női sofőr, akinek autója elől menekülnie kellett másoknak…

részletek

Ezt a parkolást nehezen tudjuk értelmezni

Egy idős hölgy próbált beállni egy másik autó elé, ám amikor rájött, hogy nem sikerült, inkább rálépett a gázra - kész szerencse, hogy egy közelben álló férfi nem habozott a segítségnyújtással.

részletek

Hogy sikerült ezt így kicentizni?

Ezt a kiállási manővert egyszerűbben is végre lehetett volna hajtani persze, de az is igaz, hogy akkor nem lett volna ennyire látványos a végeredmény - ide tényleg nem tettük volna oda az ujjunkat!

részletek

Elképesztő jelenetek egy magyar parkolóban

Az alábbi felvételen látható szerencsétlenkedést Nyíregyházán rögzítették – mindennél többet elmond a látottakról, hogy tökéletesen passzol hozzá a Benny Hill Show ikonikus zenéje.

részletek

A szomszéd bénázik, te meg kiteszed a netre

Két évtizede ugyanott parkol, mégsem tudott annyira belejönni a dologba, hogy ne kelljen 8 percet és 35 mozdulatot áldozni egyetlen párhuzamos beállásra - a kedves szomszéd pedig kitette a netre!

részletek

Kifinomult üzenetek a parkoló autókon

Egy szabálytalannak vélt módon parkoló sofőr autóját egyszerűen befagyasztották, egy másikat pedig "elegánsan" küldtek el melegebb éghajlatra - tombolnak az indulatok a hidegben!

részletek

Siralmas! De tényleg, siralmas!

Hát hogy lehet így parkolni? De tényleg, hogy?

részletek

Könyörgöm, mondjátok, hogy mind részeg volt!

Valamilyen titkos perverzió fűz minket a parkolás közben szerencsétlenkedő autósokat bemutató videókhoz - így aztán különösen örültünk, amikor rábukkantunk erre a tízes toplistára!

részletek
Olvastad már?