Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Parkolás

Döbbenetes ámokfutás egy orosz parkolóban

Előbb egy teljesen megőrülő sofőr tört össze egy rakás autót, majd az ezt követő verekedés minden képzeletet felülmúl – szürreális képsorok egy oroszországi lakótelep parkolójából.

részletek

Ingyen parkolhatunk csütörtökön

A Parkl nevű alkalmazás hirdet egy akciót, melynek keretein belül csütörtökön kétezer forintos keretösszegig nem kell fizetni a parkolásért.

részletek

Szabálytalanul parkoló BMW-sen vettek revansot Budapesten

Az autós a Kútvölgyi kórháznál parkolt szabálytalanul, amikor az ezt megelégelők körberakták a BMW-t mázsás, behajtást akadályozó kövekkel. Nem volt egyszerű a szabaduiás...

részletek

A legrosszabb parkolások legjobb büntetései

A rosszul, figyelmetlenül (hogy erősebb szót ne használjunk) parkoló autósok komoly bosszúságot tudnak okozni a többiek számára, akik van, hogy nem hagyják mindezt szó nélkül.

részletek

Rossz helyre parkolt, szétverték az autóját

Nem elég, hogy egy londoni sofőr moccanni sem tudott autójával a rá helyezett kerékbilincs miatt, a dühös szomszédok jelentős kárt tettek a gépben, mert az rossz helyen állt.

részletek

Sose felejtsd el behúzni a kéziféket!

Legalábbis abban az esetben, ha lejtős útszakaszon parkolsz – különben úgy járhatsz, mint a videón látható női sofőr, akinek autója elől menekülnie kellett másoknak…

részletek

Ezt a parkolást nehezen tudjuk értelmezni

Egy idős hölgy próbált beállni egy másik autó elé, ám amikor rájött, hogy nem sikerült, inkább rálépett a gázra - kész szerencse, hogy egy közelben álló férfi nem habozott a segítségnyújtással.

részletek

Hogy sikerült ezt így kicentizni?

Ezt a kiállási manővert egyszerűbben is végre lehetett volna hajtani persze, de az is igaz, hogy akkor nem lett volna ennyire látványos a végeredmény - ide tényleg nem tettük volna oda az ujjunkat!

részletek

Elképesztő jelenetek egy magyar parkolóban

Az alábbi felvételen látható szerencsétlenkedést Nyíregyházán rögzítették – mindennél többet elmond a látottakról, hogy tökéletesen passzol hozzá a Benny Hill Show ikonikus zenéje.

részletek

A szomszéd bénázik, te meg kiteszed a netre

Két évtizede ugyanott parkol, mégsem tudott annyira belejönni a dologba, hogy ne kelljen 8 percet és 35 mozdulatot áldozni egyetlen párhuzamos beállásra - a kedves szomszéd pedig kitette a netre!

részletek

Kifinomult üzenetek a parkoló autókon

Egy szabálytalannak vélt módon parkoló sofőr autóját egyszerűen befagyasztották, egy másikat pedig "elegánsan" küldtek el melegebb éghajlatra - tombolnak az indulatok a hidegben!

részletek

Siralmas! De tényleg, siralmas!

Hát hogy lehet így parkolni? De tényleg, hogy?

részletek
Olvastad már?