Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

OMV

Családtagként tekint az autójára Michelisz Norbi

Szinte családtagként kezeli autóját, és versenygépével való kapcsolata sem érzelemmentes – állítja Michelisz Norbi, a Hyundai csapat pilótája, aki az OMV Hungária kérdéseire válaszolt azután, hogy elrajtolt a 2019-es túraautó-világkupa (WTCR) Marrákesben. Mint kiderült, az évente megtett több tízezer kilométer mellett Norbi kifejezetten figyel gépjárműve használatára és annak állapotára, és egy szezon alatt több mint ezer Hungaroring-körnek megfelelő távolságot megy a versenypályákon.

részletek

Így gondolkodik Michelisz a családról és visszavonulásról

A WTCR magyar pilótája képes teljesen kizárni fejéből két lányát, ha versenyez. Jól tudja, mennyire fontos a motorsport lélektani vonulata, hiszen korábban ő is járt sportpszichológushoz.

részletek

Idén is a maximumra törekszik versenyzőként és családapaként Michelisz Norbi

Minden eddiginél komolyabb kihívás előtt áll Magyarország legeredményesebb autóversenyzője az idei szezon előtt. A FIA túraautó világkupájában (WTCR) érdekelt csapatok ugyanis a téli felkészülés alatt egymás után jelentették be a sorozatba leigazolt sztárversenyzőiket.

részletek

Hat tipp a téli autózáshoz

Az elmúlt időszak hideg időjárása ismét felhívta a figyelmet a járművek téli használatának nehézségeire. Az átmeneti enyhülés után ismét kemény hidegek várhatók, komoly mínuszok esetén pedig az autó megbízható indulása és motorműködése érdekében kiemelten fontos a minőségi üzemanyag használata.

részletek

Te is benzinkúton vásárolsz az ünnepek alatt?

Az ünnepi időszakban naponta akár 25 százalékkal több vásárló térhet be az éjjel-nappal nyitva tartó benzinkúti szupermarketekbe, akik ilyenkor közel harmadával magasabb értékben költenek.

részletek
Olvastad már?