Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 27. szombat

Nemaradjle

Sprinttel kavart Olasz Nagydíj: ne maradj le!

Nincs megállás az F1-ben, jön Monza a második sprintkvalifikációval, de ezen kívül lesz többek között MotoGP és IndyCar is – mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az Eifel Nagydíjon!

A Nürburgringen folytatódik a 2020-as F1-es szezon, de lesz még a hétvégén WTCR, MotoGP, DTM, TCR Europe és WRC is – mutatjuk a teljes hétvégi időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

A hétvégén a bajnoki fináléval véget ér az IndyCar szezonja, a Formula-1 és a MotoGP pedig tettek egy nagy szívességet önmaguknak és a nézőknek azzal, hogy nem szerveztek egymásra.

részletek

Ne maradj le semmiről a Magyar Nagydíjon!

Programcikkünkben olvasóink megtalálják a Hungaroringen zajló versenyhétvége minden kategóriájának programját – az ínyenceknek ezen felül F3-mal, GT-vel és IndyCarral tudunk szolgálni.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1 ugyan nincs, de nem maradunk autósport nélkül a hétvégén sem - következő állomásához érkezik a DTM, lesz verseny a Paul Ricardon és a Red Bull Ringen is. Mutatjuk a kínálatot!

részletek

Ne maradj le: Túlzsúfolt hétvége jön

Láttatok mostanában durva dolgot? Nézzétek csak meg az előttünk álló hétvége versenysorozatainak menetrendjét: Formula-1, Formula-E, WTCC, IndyCar, WEC és minden jóság vár ránk - nehéz lesz semmiről sem lemaradni!

részletek

Ne maradj le semmiről az Osztrák Nagydíjon

Július második hétvégéjén a Formula-1 betétsorozataival karöltve a Red Bull Ringre látogat, de a németországi TCR és az USA felé is érdemes fordítania a figyelmét annak, aki szinten akar maradni a legnagyobb sorozatok történéseivel.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A hétvégén nincs F1, a sportág most felkészül a négy hétvége alatt lezajló három futamra, de így is számtalan érdekességgel találkozunk majd: rali, kamion, DTM, túraautó és a többiek!

részletek

Ne maradj le semmiről az Azeri Nagydíjon!

A Le Mans-i és a hungaroringi hétvégét éppcsak magunk mögött hagytuk, de máris itt az újabb felvonása a motorsportdömpingnek: Formula–1 és sok más érdekesség, ragadd magadhoz a távkapcsolót!

részletek

Ne maradj le semmiről: Hungaroring és Le Mans

A Hungaroringre látogatók kilenc magyarnak szurkolhatnak a TCR-ben, élvezhetik a DTM és az F3 Eb küzdelmeit, míg az otthon maradókat a világ legnagyobb autóversenye, a Le Mans-i 24 órás várja!

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A szuperhétvége elmúlt, de a hétvégén is lesz mit néznünk: az immár Alonso-mentes IndyCar és a MotoGP viszik a prímet, s emellett magyaroknak is szurkolhatunk majd Görögországban!

részletek

Ne maradj le semmiről: jön a szuperhétvége!

Aligha lesz a szezon során az előttünk állónál érdekesebb hétvége: F1 Monacóban, WTCC a Nordschleifén, és természetesen jön az Indy 500 Fernando Alonsóval – de lesz még sok más is!

részletek
Olvastad már?