DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Nemaradjle

Ne maradj le semmiről az F1-es szezonnyitó Bahreini Nagydíjon!

Már el is rajtol a 2023-as Formula-1-es idény, és ugyanígy tesz az IndyCar-szezon is, emellett pedig lesz még Superbike és NASCAR is.

részletek

Kezdődik az F1-es teszt, versenyez az FE: íme a heti program

A bahreini kollektív teszttel tulajdonképpen elkezdődik az F1-es szezon, de más szériák már versenyeznek is az előttünk álló hétvégén. Íme a program.

részletek

RoC, FE: ne maradj le semmiről!

Január utolsó hétvégéjén rendezik a Bajnokok Tornáját, míg a Formula-E idénye szaúd-arábiai dupla fordulóval folytatódik – hoztuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az F1-es szezonzárón!

A Formula-1 és a Formula-2 szezonja is zárul, de a Superbike is elérkezett az utolsó állomásához. Íme a hétvége menetrendje a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Japán Nagydíjon!

Korán kell kelni az előttünk álló hétvégén: Japánban versenyez az F1, így reggeli időpontokban nézhetjük az eseményeket. Mutatjuk a programot és a tv-közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről a Szingapúri Nagydíjon!

A Formula-1 Szingapúrban, a MotoGP pedig Thaiföldön versenyez ezen a hétvégén, érdemes figyelni az időzónákra: mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

A spanyolországi MotoGP-fordulón Marc Marquez is visszatér a világbajnokság mezőnyébe, de a NASCAR és a WRX szezonja is folytatódik. Nézzük a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről a Belga Nagydíjon!

Véget ér a nyári szünet a Formula-1-ben, a hagyományoknak megfelelően Spában folytatódik a szezon augusztus utolsó hétvégéjén – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Monacói Nagydíjon!

Május utolsó hétvégéjén következik az F1-es naptár egyik ékköve, de most rendezik az Indy 500-at, valamint lesz MotoGP is Mugellóban, a WTCR pedig a Nordschleifén versenyez – mutatjuk a programot.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Elérkezett a 2021-es F1-es szezon mindent eldöntő utolsó hétvégéje, ahol egyúttal a Formula-2-esek számára is zárul az évad – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a sprintes brazil hétvégén!

Jön az F1-es szezon harmadik sprintkvalifikációs nagydíja Sao Paulóban, emellett pedig Valenciában zárul a MotoGP-idény – mutatjuk a teljes időtervet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Sprinttel kavart Olasz Nagydíj: ne maradj le!

Nincs megállás az F1-ben, jön Monza a második sprintkvalifikációval, de ezen kívül lesz többek között MotoGP és IndyCar is – mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek