DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Nemaradjle

Ne maradj le semmiről: az F1-es Spanyol Nagydíj menetrendje

Rengeteg szériát követhetünk hétvégén, az F1 pedig Barcelonába, a Spanyol Nagydíjra látogat: íme a részletes menetrend a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről az F1-es Monacói Nagydíjon!

Május utolsó hétvégéjén Monte-Carlo utcáin folytatódik az F1-es szezon, de jön az Indy 500 is, valamint lesz TCR World Tour és DTM-nyitány is.

részletek

Ne maradj le semmiről az imolai F1-es hétvégén!

Jön a szezon első európai futama, így a megszokott időrend szerint zajlanak a tervek szerint az események – de lesz Indy 500-kvalifikáció és kamionos évadnyitó is.

részletek

Ne maradj le semmiről: MotoGP, WRC, NASCAR, IndyCar a programban

MotoGP, WRC, IndyCar és NASCAR is szerepel a programban: mutatjuk, hogy mi és mikor vár ránk az előttünk álló hétvége során.

részletek

Ne maradj le semmiről az F1-es Miami Nagydíjon!

Az idei első amerikai futammal folytatódik az F1-es szezon, de lesz emellett Formula-E, Superbike és NASCAR is a hétvégén – itt a menetrend.

részletek

Ne maradj le semmiről a megújult F1-es hétvégén!

Átalakított F1-es menetrend, WEC, MotoGP, TCR-rajt, IndyCar, NASCAR: mozgalmas hétvége elé nézünk! Íme a program a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

MotoGP Austinban, WEC Portimaóban: ne maradj le!

Az F1-es szünet közepén is izgalmas hétvége vár ránk, hiszen az Amerikai GP és a portimaói 6 órás mellett lesz IndyCar, NASCAR és 24 órás motorverseny is.

részletek

Rajtol a MotoGP, Raikkönenék a NASCAR-ban: ne maradj le!

Izgalmas lesz március utolsó hétvégéje, hiszen Portimaóban elkezdődik a MotoGP idénye, a NASCAR austini futamán pedig két F1-es világbajnok is indul.

részletek

Ne maradj le semmiről a szaúdi F1-es hétvégén!

Ismét késő délutáni, esti program lesz az F1, de más sorozatokat is érdemes lesz követni: mutatjuk a hétvégi menetrendet.

részletek

Ne maradj le semmiről az F1-es szezonnyitó Bahreini Nagydíjon!

Már el is rajtol a 2023-as Formula-1-es idény, és ugyanígy tesz az IndyCar-szezon is, emellett pedig lesz még Superbike és NASCAR is.

részletek

Kezdődik az F1-es teszt, versenyez az FE: íme a heti program

A bahreini kollektív teszttel tulajdonképpen elkezdődik az F1-es szezon, de más szériák már versenyeznek is az előttünk álló hétvégén. Íme a program.

részletek

RoC, FE: ne maradj le semmiről!

Január utolsó hétvégéjén rendezik a Bajnokok Tornáját, míg a Formula-E idénye szaúd-arábiai dupla fordulóval folytatódik – hoztuk a programot.

részletek