Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

M3

Különkiadás: Jubileumi M3 és M4 modellek

Limitált széria, egyedülálló stílusjegyek és piacspecifikus kialakítás: a BMW M GmbH egy olyan exkluzív ritkasággal kezdi meg fennállása hatodik évtizedét, amely a prémium középkategória nagyteljesítményű sportautó-párosának műszaki alapjain világszerte megdobbantja a BMW M rajongóinak szívét.

részletek

BMW M3 és M4: Csúcsteljesítmény új dimenziókban

Az új BMW M3 Competition limuzin és az új BMW M4 Competition Coupé típus-specifikus BMW M xDrive intelligens összkerékhajtási rendszere új szintre emeli a sportautó-páros menetdinamikai adottságait, agilitását és mérnökien precíz vezethetőségét. Az új hajtáslánc-alternatívák 2021 júliusában debütálnak az utakon.

részletek

M3 - Beindult az ikonikus sportautó gyártása

Az új BMW M3 a hétköznapok útjain és a zárt versenypályákon is extrém dinamikus vezetési élménnyel kecsegtet.

részletek

Megvannak az új BMW M3 és M4 magyarországi árai

Magyarországon is rendelhetők lettek a BMW új prémium középkategóriás nagyteljesítményű sportautói, az BMW M3 Competition limuzin és az BMW M4 Coupé, illetve a páros Competition kivitelei.

részletek

A BMW megkezdte az első M3 Touring tesztelését

A bajor prémiumgyártó közútra viszi München külvárosában a prémium középkategória első ötajtós nagyteljesítményű prototípusát, amelyet ezt követően a Nürburgring Nordschleife aszfaltcsíkján is megméret.

részletek

Véghajrá a rajtrács első sorába: versenypályán az új BMW M3 limuzin és az új BMW M4 Coupé

A nagyteljesítményű sportautó-páros következő nemzedékének versenypályás menetdinamikai tesztjei ideális lehetőséget biztosítanak a hajtáslánc-technológia és az erőátviteli megoldások végső összehangolására, amelynek égisze alatt a mérnökök a dinamika, az agilitás és a precizitás tökéletes hármas egységét adó, legendás „BMW M-karakterisztikát” keltik életre.

részletek

Az M3-as bevezető szakaszán versenyeztek

Autók és sávok között cikázva versenyzett egymással két sofőr a napokban az M3-as autópálya bevezető szakaszán, mintha mi sem lenne természetesebb. Nem értjük, hogyan lehetnek ennyire felelőtlenek.

részletek

Fotó: Kamion lóg az M3-ason

A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg az alábbi fotót - vajon mi történhetett a kamionossal?

részletek

Hamarosan elkészül az M3 Hungaroring csomópontja

2019 nyarára ígéri a beruházó NIF Zrt. az M3 autópálya 19. kilométerénél épülő csomópont, valamint a csomópont és a 2101-es út közötti szakasz építésének befejezését.

részletek

Megszűnik az M3-as Ring pihenőhelye

Forgalomváltozások lesznek az M3-as autópálya mogyoródi szakaszán, megszűnik a Ring pihenőhely - tájékoztatta a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kedden az MTI-t.

részletek

Az M3 helyett így közelítsd meg a Hungaroringet

Már a délelőtti órákban nagy volt a forgalom Mogyoród térségében az M3 autópályán, a rendőrség ezért az M31-et és 3-as főutat ajánlja az autóval érkező nézőknek.

részletek

Érkezik az új BMW M3 CS

A 460 lóerősre edzett négyajtós élsportoló 3,9 másodperces nulla-százas gyorsulással, 280 km/órás végsebességgel, alumínium futómű-alkatrészekkel, a legkorszerűbb járműtechnológiai rendszerekkel és kompromisszumoktól mentes felszereltséggel írja tovább a BMW M divízió legendás különkiadásainak sikertörténetét.

részletek