DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

Lovag

Szerdán ütik lovaggá Hamiltont

Alig néhány nappal a drámai világbajnoki vereséget követően részesül az egyik legnagyobb megtiszteltetésben a Mercedes pilótája – mindössze negyedik F1-es pilótaként a történelemben.

részletek

Brit sajtó: Végre lovagi címet kap Hamilton

Sir Lewis Hamilton lesz hamarosan a Formula-1 hétszeres világbajnokának hivatalos megnevezése: a szigetországi lapok tényként kezelik, Boris Johnson közbenjárására újévkor lovaggá ütik a versenyzőt.

részletek

Még mindig nem ütik lovaggá Hamiltont

Nem is annyira maga az érintett Lewis Hamilton, hanem inkább a közvélemény őt szerető része várja a hatszoros világbajnok kitüntetését, azonban erre 2020 újév napján sem fog még sor kerülni.

részletek

Hamilton: Nem izgatom magam a lovagi cím miatt

Az utóbbi időszakban Nagy-Britannia rendkívül sikeres volt a motorsportokban, ennek ellenére más sportokhoz viszonyítva keveseket ért az a megtiszteltetés az F1-ben, hogy lovaggá ütötték volna őket.

részletek

Stewart: Jó sportember nem számít lovagi címre

Sir Jackie Stewart szerint a lovaggá ütéshez sokkal többet kell tenni, mint a sportban sikeresnek lenni és egyetlen sportember számára sem lehet elvárás a lovagi cím, így Lewis Hamiltonnak sem.

részletek

Hamilton: Menő lenne, ha lovaggá ütnének!

Több korábbi F1-es pilóta, és a sportág jeles szereplője is kiérdemelte már ezt a titulust, negyedik világbajnoki címének fényében pedig a Mercedes britje is eljátszott a lovaggá ütés gondolatával.

részletek