Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

LaFerrari

Kellemetlen: Hamilton Ferrariját tréler vitte el

Videó is készült arról, hogy Lewis Hamilton egy malibui parkolóban maradt hófehér LaFerrarijával, miután a vadonatúj autó lerobbant: a világbajnok kénytelen volt autómentőt hívni.

részletek

Fűnyírás a 600 milliós LaFerrari Apertával

Nem feltétlenül erre tervezték, de valaki kipróbálta, milyen a füvön meghajtani a 963 lóerős vadállatot - ezt még Josh Cartu sem csinálhatta volna jobban!

részletek

Kicsoda a LaFerrarival füstölő Josh Cartu?

Ferrarijaival és kétes közúti ügyeivel – mint a Budán összetört BAC Mono és gumifüstölése a forgalmas Hősök terén – szokott a hírekbe kerülni a Magyarországon élő kanadai milliárdos. Egy friss interjú autófilozófiáját járta körbe.

részletek

Így csapatja a budapesti milliárdos a LaFerrarival

A Magyarországon élő Josh Carturól és elképesztő sportautó-állományáról már többször beszámoltunk, most pedig egy vlogger jóvoltából be is ülhetünk mellé az egyik szuperkocsijába.

részletek

Vettel és a Ferrari-legendák az Aperta-videóban

A LaFerrari-család legújabb tagja, az Aperta hivatalos videójának főszerepében Sebastian Vettel látható, aki szerencsére nem fejti ki a rádióban, mennyire jó érzés az autó vezetése.

részletek

Szobrot állítottak a LaFerrarinak!

Egy megszállott Ferrari-rajongó számára készítette el az elismert szobrász, Ahmed Al-Bahrani a LaFerrari életnagyságú bronzváltozatát - a tervezésbe Maranellóból is besegítettek, íme az eredmény!

részletek

Már Budapesten száguld Cartu új Ferrarijával

Már Budapest utcáin is feltűnt a fővárosunkban élő autóőrült milliárdos, Josh Cartu legújabb szuperautója, a világon ötödikként elkészült LaFerrari Aperta - mutatunk róla egy videót és pár fotót!

részletek

Rákerült Cartu neve az ötödik Aperta kormányára

A limitált példányszámú LaFerrari Aperta-sorozat ötödikként elkészült darabját a Budapesten élő kanadai autóőrült milliárdos, Josh Cartu kapta meg - a neve pedig rá is került a szuperautó kormányára.

részletek

Gazdagok játékszere lesz az olasz modell

A legfrissebb hírek szerint az összes LaFerrari Spider elkelt már. Úgyhogy a „későn ébredőknek” muszáj lesz beérni egy ilyen modellel…

részletek

És igen! Nyitott verzió készül a LaFerrariból

Örülhetnek a Ferrari-rajongók: Sergio Marchionne azt nyilatkozta, hogy lesz nyitott változata a LaFerrarinak. Márpedig, ha ő azt mondta, akkor az úgy is lesz. Az új Ferrari Dino sorsa viszont továbbra sem tisztázott.

részletek

Feszíti a nyakat a 344-ig gyorsuló LaFerrari

A maranellói csodamasina teljesítményéről láthattunk és hallhattunk már egy-két beszédes adatot, de ezek egyike sem olyan sokatmondó, mint annak látványa, mit művel a gyorsulás a sofőr nyakával...

részletek

Eladó a Pesten tört LaFerrari lökhárítója

Online hirdetik a Váci úton összetört piros LaFerrari első lökhárítóját. A 400 milliós autót azóta megjavíttatták, a feleslegessé vált törött alkatrész pedig több mint egymillió forintért vár gazdára.

részletek
Olvastad már?