Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Kenőanyag

Megújul a Total kenőanyagainak csomagolása

Új színek, címkék és sokkal ergonomikusabb forma a TOTAL és ELF kenőanyagok teljes termékkínálatában. Az új dizájn fontos mérföldköve a Total Csoport felelős energiatermelővé válásának. A kannák súlyát csökkentették, így kevesebb alapanyag használatával, minden évben 9 500 tonna CO2 -dal egyenértékű kibocsátás csökkenést érnek el.

részletek

Elektromobilitás és innováció: A Total úttörő kenőanyag termékcsaládja az elektromos és hibrid járművek számára

A Total megszilárdítja kulcspozícióját az elektromos közlekedés terén az elektromos és hibrid járművek számára létrehozott innovatív kenőanyag-fejlesztésével. A Csoport kutatás-fejlesztési csapatai munkájának köszönhetően ezek a termékek kifejezetten az új típusú motorok különböző alkatrészeinek hűtési és kenési igényeinek megfelelően fejlesztették ki, emellett biztosítják, hogy azok teljes élettartamuk alatt csúcsteljesítményt nyújtsanak.

részletek

A Red Bull nem kér Wolff tanácsából

Toto Wolff nemrégiben a sajtón keresztül adott egy gúnyosnak ható tippet a Red Bullnak, hogyan lehetne gyorsabb másfajta kenőanyagokat használva. Christian Horner most megvédte csapata döntését.

részletek

Kiemelt Castrol disztribútor lett az Abroncs Kereskedőház

A Castrol prémium minőségű kenőanyagainak kiemelt forgalmazója lett az Ab-roncs Kereskedőház Kft. A vállalat, amely a márkakereskedések szegmensét kizárólagosan láthatja el a világpiacot vezető gyártó termékeivel, a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében Budapesten 200 ezer liter tárolókapacitású bázist hozott létre.

részletek
Olvastad már?