Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

KatariNagydíj

Vége a várakozásnak! – Katarban rajtol a szezon

Elérkezett az a hét, amire a gyorsasági motorsport szerelmesei tavaly november közepe óta vártak: a villanyfényes Katari Nagydíjjal elrajtol a MotoGP 2017-es szezonja – az esti programnak és az időeltolásnak köszönhetően ráadásul főműsoridőben élvezhetjük az eseményeket.

részletek

Katar: Iannone a végén szerezte vissza az elsőséget

Szokás szerint igazi tűzijátékot hozott a királykategória harmadik tréningje: egy ideig Jorge Lorenzo vezetett a fináléban, és Marc Marquez is biztató részidőket produkált, ám végül mindkét spanyolt lenyomta a ducatis Andrea Iannone.

részletek

Katar: Iannone 13 ezreddel Marquez előtt

Nem a csütörtöki legjobb Yamahákról szólt a MotoGP második tréningje Losailban: az élen a ducatis Andrea Iannone végzett, épp csak felülmúlva a tegnap még szenvedő hondás Marc Marquezt. A harmadik helyre a szatellit Ducatin ülő Scott Redding fért oda, megelőzve Maverick Vinales Suzukiját.

részletek

„Ez lehet a valaha volt legkiélezettebb MotoGP-szezon”

A fenti kijelentést Marc Marquez tette a Katari Nagydíjat megelőző szerdai sajtótájékoztatón, de hasonló véleményt fogalmazott meg Valentino Rossi is. Jorge Lorenzo nem zárja ki, hogy a tél során szenvedő Honda már most a győzelemért csatázzon, míg Maverick Vinales elárulta, hogy az utolsó pillanatokban döntenek a full seamless váltó használatáról.

részletek

Katar rövidesen aláírhat

Az illetékesek elmondása szerint hamarosan véglegesíthetik a szerződést, azt viszont továbbra sem tudni, épített vagy utcai pályán rendeznének F1-es nagydíjat. Mindkét eshetőségre fel vannak készülve.

részletek

Dani Pedrosa szezonja veszélyben

A MotoGP spanyolja egy éve alkarproblémákkal küzd, állapota pedig annyira megromlott, hogy a nagydíj leintése után kijelentette: nem képes ilyen körülmények között tovább versenyezni.

részletek

Itt élőben nézheted a Katari Nagydíj eseményeit!

Az első szabadedzésekkel már el is indult a gyorsasági-motoros világbajnokság 2015-ös szezonja. Összegyűjtöttünk néhány oldalt, ahol egész hétvégén élőben nyomon lehet majd követni az eseményeket.

részletek

A versenyhétvége menetrendje - Óraátállítással

Ezen a hétvégén sem lesz egyszerű dolga annak, aki követni akarja a fő versenysorozatok eseményeit, ráadásul a vasárnap hajnali óraátállítást sem szabad kihagynia az egyenletből.

részletek

Két éven belül itt a Katari Nagydíj?

Ezt állítja az arab állam motorsport-szövetségének elnöke, aki szerint rövidesen aláírhatják szerződésüket. Még választást is kínálnak az F1-nek, egy épített és egy utcai pálya is befutó lehet.

részletek

Katari Nagydíj: 2017-es terv, rekordösszeg

Bernie Ecclestone is megerősítette, hogy Katar készen áll az F1 fogadására, melyre legkorábban 2017-ben kerülhetne sor – méghozzá rekordot jelentő jogdíjért cserébe.

részletek
Olvastad már?