DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Kamion Eb

Kamion Eb: Győzelem a kamionversenyzés szentélyében!

Nagyszerűen alakult a szombati nap Kiss Norbert számára a Nürburgringen. A magyar versenyző azok után, hogy megnyerte az időmérő edzést, egy futamgyőzelemmel, és egy negyedik hellyel zárt.

részletek

Újabb győzelem - Kiss Norbi már második a bajnokságban!

A örömteli szombati nap után a hangulat vasárnap tovább fokozódott Dunaszerdahelyen, hiszen újabb győzelmet és egy harmadik helyezést szerzett Kiss Norbi. Ezzel az eredménnyel a szombathelyi fiú feljött a második helyre a bajnoki összetettben.

részletek

Felvonulással érkezik a Hungaroringre a Kamion-Eb

Augusztus 27-28. között ismét hazánkba látogat a Kamion EB és Fesztivál. Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnokunk is versenybe száll a bajnoki címért. Egy látványos felvonulás keretében 15 versenykamion, 13 GT3-as sportautó és 13 Suzuki Europe Cup autó pedig már csütörtök délután kigördül az 56-osok terére, ahol Kiss Norbi is dedikál a versenyhétvége előtt.

részletek

Vitorlázással készül a Hungaroringre Kiss Norbi

Különleges edzéssel készül Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnk az augusztus 27-28-i hungaroringi Kamion Eb futamaira. Norbi vízre szállt és Litkey Farkas, tizenegyszeres Kékszalag győztes és soling világbajnok segítségével belekóstolt a vitorlázás rejtelmeibe.

részletek

Kiss Norbi: Nehéz időmérő után újra dobogón!

Az első versenyfutamra azonban megérkezett az eső amiben Norbi nagyszerű versenyzést bemutatva a harmadik helyig küzdötte fel magát!

részletek