DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Időpontok

Újra 14 órakor kezdődhetnek az F1-es futamok

Sajtóértesülések szerint mindössze három év után visszatérhet a korábban megszokott rajtidőpont az F1-es hétvégéken, miután a 15:10-re tolt kezdés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

részletek

A 2019-es F1-es futamok hivatalos kezdési időpontjai

A Formula-1 hivatalos weboldalán tette közzé a 2019-es versenyek rajtjának kezdési időpontjait. A legnagyobb változás a Francia Nagydíjat érinti, amelyet egy órával előrébb hoztak.

részletek

A 2018-as F1-es időmérők kezdési időpontjai

A versenyhétvégék szombati napjának fő attrakciója a kvalifikáció: összegyűjtöttük, mikor kell bekapcsolnod a tévét, ha a szezon folyamán Ausztráliától Abu Dhabiig követni akarod az időmérő izgalmait is!

részletek

A 2018-as MotoGP-futamok kezdési időpontjai

Az F1-es nagydíjak után a kétkerekűek csúcskategóriájának immár 19 fordulóból álló idényének rajtidőpontjait is összegyűjtöttük – érdemes elmenti és időről időre elővenni a szezon során.

részletek

Vettel nem érti a Liberty változtatásait

A négyszeres F1-es világbajnok sajnálja, hogy nincsenek többé rajtrácslányok, de a későbbi rajtidőpontok értelmét sem látja át – viszont van olyan újítás, ami a német tetszését is elnyerte.

részletek

A 2018-as F1-es futamok kezdési időpontjai

A mai nagy bejelentés után összeszedtük, hogy magyar idő szerint mikor kezdődnek a Formula-1-es futamok a 2018-as szezon során - érdemes elmenteni és időről időre elővenni az idény során.

részletek

Hivatalos: többé nem 14:00-kor kezdődnek az F1-es futamok

Megtörtént, amit már lehetett sejteni: hatalmas változás áll be az F1-es futamok hétvégi menetében, a rajtrácslányok után a régóta megszokott kezdési időpont is a múlté.

részletek

Változhat a futamok hagyományos 14 órai kezdése

A teljes F1-es nagydíjhétvégék menetrendje átalakulhat akár már az idei szezontól kezdődően, de a versenyek kezdési időpontja szinte biztosan módosul, és immár a reklámblokkokhoz is alkalmazkodik majd.

részletek

A 2017-es F1-es futamok kezdési időpontjai

Másfél hét, és hivatalosan is kezdetét veszi a 2017-es Forma-1-es szezon: megmutatjuk, hogy melyik nagydíj mikor kezdődik Ausztráliától Malajziáig, Monacótól Magyarországig.

részletek