Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 3. szerda

HAV

Egyik árokból a másikba húzták a Mustangot

Félresikerült mentési kísérletről készült felvétel az USA-ban. A pickup olyan lendülettel húzta ki az ötödik generációs Mustangot az árokból, hogy az pillanatok alatt az út másik oldalán húzódó susnyásban kötött ki. Mindezt a tulajdonos végignézte.

részletek

150 km/h-val előzte a rendőrt, az árokban találtak rá

Nagy fogása volt a napokban egy civil rendőrautónak a 84-es főúton. Egy 150 km/h-val előző, 190-ig gyorsító BMW-t vettek üldözőbe, amit néhány kanyarral később egy Audinak ütközve az árokban találtak.

részletek

Élőben közvetítette, ahogy rommá törik a Mercedest

Ismerőseik szeme láttára szenvedtek balesetet a Mercedesszel vagánykodó fiatalok Oroszországban. A sofőr addig rángatta a kormányt, amíg a nedves úton az útjába nem került egy villanyoszlop.

részletek

600 milliós Ferrarival autózott Ibrahimovic

A svéd labdarúgó-válogatott sztárja a tavaszi napsütést kihasználva elővette a 38. születésnapjára vásárolt SP2 Monzáját, és került egyet Stockholm belvárosában. A típus még a Ferrarik között is párját ritkítja: tetővel és szélvédővel sem rendelkezik, és alig párszáz darabot gyártanak belőle.

részletek

Hihetetlen balesetet okozott egy idős férfi

Véletlenül hátramenetbe tette a váltót, ami még hagyján, de elfelejtette levenni a lábát a gázról - ebből lett az, ami... hihetetlen jelenetek.

részletek

Kiesett a marha a furgonból, a sofőr ment tovább

Bosznia-Hercegovinából, Srebrenik környékéről érkezett a legfrissebb közlekedési furcsaság. Vajon mikor vette észre a sofőr, hogy megszökött a rakomány?

részletek

Mozgó tartálykocsiból szipkázott bort

A világ legelhivatottabb borkóstolóját fogták el a rendőrök az Egyesült Államokban. Egy férfi az autópályán ugrott fel egy kamionra, és elkezdett inni a tartálykocsiban lévő borból.

részletek

Márkatársának köszönheti, hogy nem ütközött

A Ford Mustang sofőrje a pirosra fittyet hányva hajtott bele a kereszteződésbe, ahol csak a Fusion vezetőjének köszönhetően nem történt anyagi kár. Az eset Budapesten, Újpalotán történt.

részletek

Leugratott a felüljáróról a motoros

A kamionos nem akart hinni a szemének, amikor az őt megelőző motoros egyszerűen nekihajtott a korlátnak, majd a mélybe zuhant. A férfinak nincs jogosítványa, és a motor sem az övé, a balesetet azonban túlélte.

részletek

Ez történik, ha nem nézünk tükörbe előzés előtt

Hajszálon múlt a komolyabb baleset egy előzésnél - a vétkes nem nézett tükörbe, amikor elindult, pedig jól látható volt a helyzet. A Bp-i Autósok Közössége töltötte fel a videót.

részletek

Nooormális? Gumiégetés a szegedi nagykörúton

Nehéz eldönteni, melyik a jobb: ha valamilyen szer hatása alatt állt, vagy ha alapból ilyen hülye, mindenesetre hihetetlenül veszélyes dolgokat művelt ez az autós Szeged egyik legforgalmasabb útján.

részletek

Őrület: Leszorította az autót a kamionos

Székesfehérvár környékén, a 62-es úton történt az eset, amely során az ingerült kamionos dudálva "tolta" maga előtt, majd leszorította az előtte haladó személyautót. A sofőrrel ott volt a felesége és a 11 hónapos gyermeke is.

részletek
Olvastad már?