Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 25. vasárnap

HAV

Videó: Beszorult a kamionsofőr az M0-son, így mentették ki

Három kamion karambolozott az M0-s autóúton. Az egyik kamion fülkéje olyan súlyosan roncsolódott, hogy a sofőrre rászorult a műszerfal, kiszállni nem tudott. Őt a budapesti tűzoltók mentették ki.

részletek

Videó: BMW-snek hitte magát a kispolszkis

Hihetetlen képsorokat rögzített a Bp-i Autósok Közösségének egyik olvasója. A kispolszkis sofőr luxusautó-tulajdonosokat megszégyenítő pofátlan manővereket mutatott be az Üllői úton.

részletek

Videó: Brutális törésteszt - álló buszba 200-zal

Elképesztően látványos töréstesztre adta a fejét egy bolgár csapat. Egy távirányított autót küldtek bele 200 km/órás sebességgel egy álló buszba. Hátborzongató a látvány.

részletek

Brilliáns parkolás a Délinél

Csodálatos parkolási folyamat a Déli pályaudvarnál - előadja: egy piros Suzuki Wagon R+. A videót a Bp-i Autósok Közössége tette közzé.

részletek

80 km/órával előzte az autóst egy rolleres

A szája tátva maradt egy sofőrnek Olaszországban, amikor arra lett figyelmes, hogy valaki egy elektromos rollerrel 80 km/óra feletti tempóval repeszt a sötétben. Még egy autóst is megelőzött a járgánnyal.

részletek

Melegebb éghajlatra küldte a rendőröket a biciklis

Az ORFK által indított Pofátlan(TAN)ítás 20. részében a biztonsági öv mellőzése került főszerepbe, de egy zebrán áttekerő kerékpáros vitte el a show-t, aki elküldte a rendőröket a...

részletek

Teljesen érthetetlen baleset az M3-asnál

A Magyar Közút kamerarendszere az M25-ös és M3-as autópálya csomópontjában 2020. szeptember 11-én, pénteken egészen döbbenetes balesetet rögzített.

részletek

Videó: Elszabadult kerék okozott balesetet Budapesten

Egy Alfa Romeo bal első kereke „unta meg” eddigi munkáját, és a sínen átpattogva talált el egy másik autót a Kacsóh Pongrác felüljárón. „A tré magyar utak eredménye. Az elrepülő kerék szemben oldalba vágott egy SUV-t és lepattant, majd a villamossínen megállt” - írja a Bp-i Autósok Közösségének egyik olvasója.

részletek

Ilyen az, amikor negyven tonnával driftelnek - videó

Amikor egy negyven tonnás munkagépet csúsztatnak meg a sárban, az mindig különleges élvezet...

részletek

Kínos bukás lett a gyorsulási versenyből

Az alábbi felvétel főszereplője egy Porschét hívott gyorsulási versenyre, de bárcsak ne tette volna. Az indításkor túl nagy gázt adott, így kiugrott alóla a motor, és azon nyomban az aszfalton találta magát.

részletek

Videó: Autós üldözés és telefonáló kamionos

A 112 Press osztotta meg YouTube-on az ORFK legújabb közúti szabálysértéseit előtérbe helyező videóját, melyben egy kerületeken átívelő autós üldözésnek is a szemtanúi lehetünk.

részletek

Ha lemaradtál róla: Ferrarik lepték el Budapest utcáit

Múlt hónapban tucatnyi maranellói csoda gyűlt össze fővárosunk utcáin, a helyiek nagy örömére.

részletek
Olvastad már?