Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 22. hétfő

HAV

Átment a piroson, csattanás lett belőle

A helyszín a 13. kerületi, Angyalföldi út – Dózsa György út kereszteződése Budapesten - a Bp-i Autósok Közössége posztolta a videót.

részletek

1200 lóerősre hergelték fel az Escalade-et

Kevés volt a Cadillac gyári 6,2-es V8-as 400 lóerős teljesítménye, ezért beletettek egy nagyobb blokkot két turbóval, az utcai gumik helyére pedig slickek kerültek. Hogy meg tudja mutatni, valójában mire képes a szörnyeteg, gyorsulási versenyre vitték el.

részletek

Levideózta, ahogy 260-nal ment, majd csattant

Hogy miért ne videózzuk, ahogy száguldozunk? Nos, tökéletes példa erre az alábbi videó, ahol a Lexus sofőrje 260 km/h-s sebességet rögzített, majd jött a baj...

részletek

Videón az egyik legkeményebb neppertrükk

A Bp-i Autósok Közössége mutatta be az egyik, sajnos virágzó csalási trükköt a gyakorlatban, érdemes végignézni a videót.

részletek

Lehajtott az érkező HÉV elé, megúszta

Piros lámpa, tilos jelzés, érkező szerelvény, miegymás - semmi sem érdekelte ezt az autóst a soroksári HÉV-átjáróban. A Bp-i Autósok Közössége tette közzé az esetről készült videót.

részletek

Amikor ralizásra használják a LaFerrarit

Nem mondhatjuk, hogy erre találták ki a több száz millió forintos autót, de van, akinek semmi sem drága és sáros-vizes csapatásra használja a sportautót.

részletek

Na ezért lassítsunk nagy esőben

Felhőszakadás ide vagy oda, a Mercedes sofőrje úgy gondolta, hogy ez őt nem zavarja - egészen addig, amíg az aquaplaning meg nem viccelte. Mindenki lassított, ő nem...

részletek

Szabálytalanul parkoló BMW-sen vettek revansot Budapesten

Az autós a Kútvölgyi kórháznál parkolt szabálytalanul, amikor az ezt megelégelők körberakták a BMW-t mázsás, behajtást akadályozó kövekkel. Nem volt egyszerű a szabaduiás...

részletek

Porszívózás közben lopta el az autót

Az sem zavarta, hogy ketten is voltak az autó körül, beült és elvitte - az amerikai Tulsa rendőrsége tette közzé az alábbi videót az esetről.

részletek

Ha feleslegesnek érzed magad, gondolj majd erre a sorompóra

A Lamborghinik minden gond nélkül átférnek alatta, mintha ott sem lenne.

részletek

Nagy a verseny, melyik autós a nagyobb tahó ennél a jelenetnél

Az óriási kerekek is minimum furcsák az érkező autón, ami viszont az igazán érthetetlen, azok az ott parkoló autó kilógó „díszei”, ami ráadásul még kitolás, illetve veszélyes is lehetne. Amikor ezt megpróbálja leverni a fehér autó tulajdonosa, ki is tör a balhé.

részletek

Élőben közvetíti az ámokfutást a magyar

A száguldozó, cikázó és káromkodó autósról az RTL Klub híradója számolt be. Mondjuk az, hogy bolond, már pusztán abból lerí, hogy függőlegesen tartja a mobilját videózáskor.

részletek
Olvastad már?