Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

HAV

Lehajtott az érkező HÉV elé, megúszta

Piros lámpa, tilos jelzés, érkező szerelvény, miegymás - semmi sem érdekelte ezt az autóst a soroksári HÉV-átjáróban. A Bp-i Autósok Közössége tette közzé az esetről készült videót.

részletek

Amikor ralizásra használják a LaFerrarit

Nem mondhatjuk, hogy erre találták ki a több száz millió forintos autót, de van, akinek semmi sem drága és sáros-vizes csapatásra használja a sportautót.

részletek

Na ezért lassítsunk nagy esőben

Felhőszakadás ide vagy oda, a Mercedes sofőrje úgy gondolta, hogy ez őt nem zavarja - egészen addig, amíg az aquaplaning meg nem viccelte. Mindenki lassított, ő nem...

részletek

Szabálytalanul parkoló BMW-sen vettek revansot Budapesten

Az autós a Kútvölgyi kórháznál parkolt szabálytalanul, amikor az ezt megelégelők körberakták a BMW-t mázsás, behajtást akadályozó kövekkel. Nem volt egyszerű a szabaduiás...

részletek

Porszívózás közben lopta el az autót

Az sem zavarta, hogy ketten is voltak az autó körül, beült és elvitte - az amerikai Tulsa rendőrsége tette közzé az alábbi videót az esetről.

részletek

Ha feleslegesnek érzed magad, gondolj majd erre a sorompóra

A Lamborghinik minden gond nélkül átférnek alatta, mintha ott sem lenne.

részletek

Nagy a verseny, melyik autós a nagyobb tahó ennél a jelenetnél

Az óriási kerekek is minimum furcsák az érkező autón, ami viszont az igazán érthetetlen, azok az ott parkoló autó kilógó „díszei”, ami ráadásul még kitolás, illetve veszélyes is lehetne. Amikor ezt megpróbálja leverni a fehér autó tulajdonosa, ki is tör a balhé.

részletek

Élőben közvetíti az ámokfutást a magyar

A száguldozó, cikázó és káromkodó autósról az RTL Klub híradója számolt be. Mondjuk az, hogy bolond, már pusztán abból lerí, hogy függőlegesen tartja a mobilját videózáskor.

részletek

Igencsak hatékony módszerei vannak a rendőröknek autós üldözésekre

2019-ben, az egyre fejlettebb technológiai lehetőségek mellett ma már igencsak príma lehetőségek állnak a rendőrök rendelkezésére akkor, ha autós üldözésre kerül a sor.

részletek

Kézzel akarta megállítani a kamiont

Rejtély, hogy mit gondolt az illető, aki puszta kézzel próbálta megfogni a sofőr nélkül érkező kamiont. Szerencsére súlyosabb sérülés nélkül megúszta a rémisztő jelenetet.

részletek

Így lehet még több autót bezsúfolni egy parkolóházba

A kínaiak mindenre rájönnek, mindent kitalálnak, mindent megoldanak: ezúttal egy ilyen megoldást dolgoztak ki arra, hogy a jelenleginél több autót helyezhessenek el egy parkolóházban.

részletek

A Télapó is megirigyelné ezt a borsodi repülő szarvast

Hajmeresztő jelenetet élt át egy magyar autós és ez a szarvas is, de szerencsére mindketten megtették a tőlük telhetőt (az állat talán még annál is többet), hogy elkerüljék az ütközést ebben a vezess.hu által talált videóban.

részletek
Olvastad már?