Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

HAV

Így gyorsul a 2020-as 7-es BMW

A 0-100 3,91 másodperc alatt sikerült, a 0-200-hoz 13,54 másodperc kellett, a 0-250-et pedig 22,73 másodperc alatt sikerült abszolválnia az M760Li-nek egy korlátozás nélküli német autópályán.

részletek

Egyedi szuperautók Budapesten

A Hungarian Supercar Spotters Youtube-csatornára került fel egy videó arról, hogy milyen autócsodákba lehet botlani Budapesten.

részletek

Ő megpróbálta...

Nem jutott sokáig ez az autós a valószínűleg vihar után elöntött aluljáróban. Mondjuk gyanús lehetett volna neki, hogy senki más nem megy arra...

részletek

Macskát videóztak az autóban... meg a saját balesetüket

A Tények riportja szerint a felvétel a macska (!) saját videós platformjára került volna fel, így azonban kifejezetten kellemetlen véget ért az eset. A vétlen autós teljesen szabályosan közlekedett, miközben a vétkesnek is megvolt a magyarázata, amelynek egyébként az anyósülésen videózó munkatárs is kárvallottja volt.

részletek

Tizenegy autót tört össze egy Audival - köztük egy McLarent

A fiatal Londoban száguldozott, de nem nagyon fért el az úton, ezért jó pár parkoló autónak nekiment - köztük egy McLaren és egy Porsche is összetört. Nagyjából 350 millió forint a kár.

részletek

Gumik nélkül, felnin autózott Pócsmegyeren

Ilyet még nem nagyon láttunk: egyszerre két kerékről hiányzik a gumi, csak a felnin megy a Renault, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egy bicikli azért ott van a csomagtartóban.

részletek

Átment a piroson, csattanás lett belőle

A helyszín a 13. kerületi, Angyalföldi út – Dózsa György út kereszteződése Budapesten - a Bp-i Autósok Közössége posztolta a videót.

részletek

1200 lóerősre hergelték fel az Escalade-et

Kevés volt a Cadillac gyári 6,2-es V8-as 400 lóerős teljesítménye, ezért beletettek egy nagyobb blokkot két turbóval, az utcai gumik helyére pedig slickek kerültek. Hogy meg tudja mutatni, valójában mire képes a szörnyeteg, gyorsulási versenyre vitték el.

részletek

Levideózta, ahogy 260-nal ment, majd csattant

Hogy miért ne videózzuk, ahogy száguldozunk? Nos, tökéletes példa erre az alábbi videó, ahol a Lexus sofőrje 260 km/h-s sebességet rögzített, majd jött a baj...

részletek

Videón az egyik legkeményebb neppertrükk

A Bp-i Autósok Közössége mutatta be az egyik, sajnos virágzó csalási trükköt a gyakorlatban, érdemes végignézni a videót.

részletek

Lehajtott az érkező HÉV elé, megúszta

Piros lámpa, tilos jelzés, érkező szerelvény, miegymás - semmi sem érdekelte ezt az autóst a soroksári HÉV-átjáróban. A Bp-i Autósok Közössége tette közzé az esetről készült videót.

részletek

Amikor ralizásra használják a LaFerrarit

Nem mondhatjuk, hogy erre találták ki a több száz millió forintos autót, de van, akinek semmi sem drága és sáros-vizes csapatásra használja a sportautót.

részletek
Olvastad már?