Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 13. szerda

HAV

Ködnek tűnt, valami egészen más volt

Furcsa jelenségre lett figyelmes egy autós múlt hétvégén az M3-ason Nyíregyháza felé haladva. A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg a videót, amelyen a köd csak távolról tűnik annak...

részletek

Amikor két pár fényszóró jön szembe

Az alábbi, Bp-i Autósok által megosztott videótól még a sokat látott sofőrök is összerezzenhetnek. A szemből érkező sofőr szürkületben, kanyarban, külső íven kezdett előzni, amiből kevés híján tragédia lett.

részletek

Te is le merted volna dudálni a rendőrt?

A Bp-i Autósok Közössége kapta ezt a videót, amelyen egy rendőrautó kanyarodó sávból szabálytalanul vágott egy civil elé.

részletek

Tanulóautót forgatott meg a kamion

Maradandó élményben volt része egy tanulóvezetőnek Győrben, amikor egy mögötte haladó kamion először megforgatta, majd néhány méteren keresztül maga előtt tolta őt.

részletek

Mit csinált ez az autós Budapesten?

Budapesten, a Rákóczi hídnál rögzítették az alábbi felvételt, amikor valami minden bizonnyal nem volt egyértelmű az autós számára - szerencsére baleset nem történt.

részletek

Leállósávban, életveszélyesen előzött

Kis híján tragédiát rögzített vasárnap délben ennek az autónak a kamerája, amikor valaki az M0-s autópálya leállósávjában a lehető legveszélyesebb pillanatban kezdett előzni.

részletek

Hajmeresztő előzés a XVII. kerületben

Centikkel úszta meg az ütközést az esztelen sofőr és a vele szemben szabályosan közlekedő autós Budapesten, a Cinkotai úton.

részletek

Pórul járt az ittasan izmozó sofőr

Nem mondhatnánk, hogy a kamerával felszerelt autó lassan haladt volna, a ladás sofőrnek viszont ez a tempó sem volt elég. Jobbról előzött, majd büntetni akart, de ő járt rosszabbul. Utólag kiderült, ittas volt.

részletek

Zebrán előzött, elvették a jogsiját

Három hónapra eltiltotta a vezetéstől, valamint pénzbírsággal sújtotta a rendőrség azt a sofőrt, aki szeptember 20-án Mádon egy gyalogátkelőhelyen előzött. Az esetről felvétel is készült.

részletek

Álló sorba rongyolt bele a teherautó

Szokták mondani, hogy "vezess óvatosan", de ez ilyen esetektől az sem véd meg, ha körültekintő sofőrök vagyunk. Ez a teherautó lassítás nélkül szaladt bele az álló kocsisorba.

részletek

Így jár, aki ész nélkül megy át a zebrán

Az alábbi baleset elszenvedője csak magának köszönheti a bajt: körültekintés nélkül, elektromos rollerén ülve hajtott az úttestre, ahol egy taxi ismertette meg vele a fizika szabályait.

részletek

Zöldre váltott a lámpa, de nem indult el

A videón az látszik, hogy a sofőr vagy nem figyelt, vagy nem látta a lámpát - hiába jeleznek neki, nem indul, majd újra pirosra vált a lámpa és másodjára is csak bizonytalanul ment tovább.

részletek
Olvastad már?