Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

HAV

Ilyen, amikor 370 km/órával elhúz egy Bugatti

Pislogni sem érdemes az alábbi felvétel nyolc másodperce alatt. A 2019-es sebességrekorder Bugatti Chiron úgy száguld el a kamera előtt, mintha egy óriási puskából lőtték volna ki.

részletek

Pár másodperc alatt két balesetet úszott meg ez az autós

Védett úton előzött a Szépvölgyi úton, a Pálvölgyi barlangnál a fekete autó sofőrje úgy, hogy jöttek szemből, aztán jött a meglepetés - szerencsére nem történt baj, hamar elmúlt a veszély. A Bp-i Autósok Közössége tette közzé a videót.

részletek

Repülő autó szállt fel Belgrádban

Željko Mitrović szerb médiamogul különleges találmánnyal borzolta a kedélyeket hazájában, amikor egy Belgrád melletti tisztáson a magasba emelkedett a saját gyárában készített repülő járgánnyal.

részletek

Nem sokon múlt a karácsonyi karambol

A Bp-i Autósok Közössége tette ki a videót, melyen az látszik, hogy december 25-én, a 17. kerületben kis híján elrontotta néhány ember karácsonyát a türelmetlen sofőr.

részletek

Így szerzi be a karácsonyfának valót a Lamborghini

Gyakran merül fel az aggály a sportautók kapcsán, hogy akkora motorerővel rendelkeznek, ami már kiaknázhatatlan a közutak sebességkorlátjai mellett. Egy fenyőerdőben azonban már egészen más a leányzó - és a fa - fekvése.

részletek

Menet közben felnyílt az autó motorházteteje

Tökéletesen kezelte a helyzetet az a sofőr, akinek autóján a 4-es főúton haladva nemes egyszerűséggel felcsapódott a motorháztető. Higgadt maradt, és óvatosan lehúzódott.

részletek

Síneken közlekedett egy részeg nő, míg el nem akadt

A vasúti átkelőhöz érve egyszerűen rákanyarodott a sínekre és azokon folytatta útját egy részeg sofőr Spanyolországban. Egy kilométert autózott így, mielőtt elakadt. A vontatás miatt közel két órát szünetelt a metróközlekedés.

részletek

Így mutat egy 30 méterről orrára ejtett autó

Extrém töréstesztet szervezett a Volvo, ami helyi tűzoltók munkáját segítette azzal, hogy teljesen új típusokat ejtett le egy daruról. A szakemberek mentési munkálatokat gyakorolhattak a roncsokon.

részletek

Videó: Váratlan vendég a motorháztető alatt

Garantáljuk, hogy legközelebb már félve fogod felnyitni a motorháztetőd, miután megnézed a Floridai Hal- és Vadvédelmi Bizottság videóját, melyben egy tigrispiton bújt meg a motortérben.

részletek

Szégyenteljes tolatás lett a driftelés vége

Ennek az autósnak nem adta ki a váci körforgalom, ezért egy tolatással kellett befejeznie a látványosra tervezett manővert. Kudarcán most az internet népe mosolyog.

részletek

Amikor a rendőr orra előtt mész át a piroson

Egy egész komoly válogatás a Baleset-megelőzés Facebook-csoporttól, feltűntetve a büntetési tételeket is. Nem is olyan ritkaság, hogy közvetlenül a rendőrautó előtt haladva követnek el szabálytalanságot az autósok.

részletek

Nullára állt meg büntetésből az audis az M1-M7 bevezetőn

Ez már a büntetőfékezés magasabb szintje, értelmezhetetlen - a Bp-i Autósok Közössége tette fel a videót.

részletek
Olvastad már?