Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

HétvégiProgram

Ne maradj le semmiről a bakui hétvégén!

Az Azerbajdzsáni Nagydíjjal folytatódik az F1-es szezon, de ezen kívül lesz Super Racing Festival a Hungaroringen, Le Mans-i 24 órás és még egy-két nyalánkság – mutatjuk az időtervet.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A MotoGP Le Mans-ba látogat, a Formula-E Berlinben duplázik, az IndyCar mezőnye pedig már Indianapolisban versenyez – mutatjuk május középső hétvégéjének menetrendjét és a tv-közvetítéseket.

részletek

MotoGP, Formula-E, IndyCar: ne maradj le!

Április utolsó és május első napjai is hemzsegnek az autó-motorsportos eseményektől két és négy keréken egyaránt – mutatjuk a teljes hétvégi időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le az argentin MotoGP-ről!

Április első hétvégéjén Termas de Rio Hondóban folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2022-es szezonja – mutatjuk a MotoGP időtervét és a tv-s és online közvetítéseket.

részletek

Ne maradj le semmiről a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon!

Végre eljött ez a hét is: kezdetét veszi a 2022-es F1-es szezon a szahíri pályán. De ezen kívül folytatódik a MotoGP és az IndyCar, valamint elrajtol a WEC új idénye is – mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről a MotoGP idénynyitóján!

Eljött a tavasz, s vele együtt a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2022-es szezonjának rajtja is: mutatjuk a Katari GP időtervét a tv-közvetítésekkel kapcsolatos információkkal együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Elérkezett a 2021-es F1-es szezon mindent eldöntő utolsó hétvégéje, ahol egyúttal a Formula-2-esek számára is zárul az évad – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1-es futam ugyan nem lesz az ősz utolsó és advent első hétvégéjén, de így sem fogunk unatkozni, hiszen a WTCR és a WRX is a szezonzárót futja majd – mutatjuk a menetrendet.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Austinba látogat a Formula-1-es mezőny a szezonzárásra készülő W Seriesszel karöltve, de lesz még MotoGP és Extreme-E is Olaszországban – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a Török Nagydíjon!

Az Isztambul Parkban folytatódik az F1-es szezon, de hosszú szünet után visszatér a WTCR is, lezárja idényét a DTM és a TCR Europe, és lesz WRX is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Ne maradj le semmiről az Orosz Nagydíjon!

Szocsiban folytatódik az F1-es szezon, ráadásul ezúttal a Formula-2 és a Formula-3 is elkíséri a száguldó cirkuszt – de emellett zárul az IndyCar-idény, és lesz Superbike, TCR Europe és Kamion-Eb is.

részletek

Sprinttel kavart Olasz Nagydíj: ne maradj le!

Nincs megállás az F1-ben, jön Monza a második sprintkvalifikációval, de ezen kívül lesz többek között MotoGP és IndyCar is – mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek