Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

HétvégiProgram

Ne maradj le semmiről a sprintes brazil hétvégén!

Jön az F1 idei utolsó előtti fordulója Interlagosban, ahol ráadásul sprintet is rendeznek szombaton, de visszatér a WTCR, lesz Superbike, míg a WEC, a WRC és a WRX szezont zár – mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikóvárosi Nagydíjon!

Jön az F1 amerikai túrájának következő állomása, ahol csak egy árnyalattal lesz elviselhetőbbek az időpontok – ráadásul az óraállításra is figyelnünk kell. Mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1 nélkül is lesz mit nézni október középső hétvégéjén, hiszen lesz MotoGP, TCR Európa-kupa és NASCAR is – igaz, előbbi miatt igencsak korán kell kelnünk majd, mivel a helyszín Phillip Island lesz.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Motegiben indítja távol-keleti túráját a MotoGP, de lesz ezen felül magyar érdekeltségeket felvonultatva Kamion-Eb, TCR Europe, ETCR és Superbike, valamint DTM és Extreme-E is – itt a menetrend.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Nincs megállás az F1-ben, hiszen máris következik a monzai futam, de lesz ezen felül WEC, IndyCar-szezonzáró, WRC, DTM és Superbike-vb is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Belga Nagydíjon!

Véget ér a nyári szünet a Formula-1-ben, a hagyományoknak megfelelően Spában folytatódik a szezon augusztus utolsó hétvégéjén – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le a Formula-E fináléjáról!

A hétvégén megkoronázzák az autósport első 2022-es világbajnokát, hiszen Szöulban véget ér a Formula-E szezonja – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a Magyar Nagydíjon!

Jön a 2022-es szezon számunkra legfontosabb F1-es hétvégéje a Hungaroringen, méghozzá az összes kísérőszériával együtt, de lesz ezen kívül Formula-E, IndyCar és Superbike-vb is. Mutatjuk az időtervet a közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a sprintes Osztrák Nagydíjon!

Spielbergben folytatódik a 2022-es F1-es szezon, méghozzá az idei második sprinthétvégével, úgyhogy rendhagyó a menetrend – de lesz ezen kívül WEC, ETCR és Extreme-E is a napokban.

részletek

Ne maradj le semmiről a Brit Nagydíjon!

Silverstone-ban indul az F1-esek számára a júliusi erőltetett menet, ahova minden betétsorozat el is kíséri őket, de lesz még WTCR, Formula-E, IndyCar és DTM is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a bakui hétvégén!

Az Azerbajdzsáni Nagydíjjal folytatódik az F1-es szezon, de ezen kívül lesz Super Racing Festival a Hungaroringen, Le Mans-i 24 órás és még egy-két nyalánkság – mutatjuk az időtervet.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A MotoGP Le Mans-ba látogat, a Formula-E Berlinben duplázik, az IndyCar mezőnye pedig már Indianapolisban versenyez – mutatjuk május középső hétvégéjének menetrendjét és a tv-közvetítéseket.

részletek