DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

HétvégiProgram

Az F1-es Japán Nagydíj teljes menetrendje

Az őszről tavaszra áthelyezett suzukai futammal folytatódik a 2024-es F1-es szezon, így ismét korán kell kelnünk – itt a program a közvetítésekkel együtt.

részletek

Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj teljes menetrendje

Újabb szombati futammal folytatódik az F1-es szezon, rajtol a MotoGP és az IndyCar 2024-es idénye: mutatjuk március második hétvégéjének programját.

részletek

Monte, Daytona, dupla FE: a hétvége menetrendje

Rajtol a WRC-szezon, jön a Daytonai 24 órás, két futamot is rendeznek a Formula-E-ben: mutatjuk a hétvége programját a közvetítésekkel együtt.

részletek

Az F1-es Abu Dhabi Nagydíj teljes menetrendje

Következik a szezonzáró az F1-ben, valamint a Formula-2-ben és a MotoGP-ben is – utóbbi két széria bajnoki címe ráadásul még kiadó. Itt a program.

részletek

MotoGP, TCR, WRX: a hétvége menetrendje

Sepangban indul a MotoGP utolsó triplája, Bathurstbe látogat a TCR Világsorozat, a WRX pedig hongkongi duplával zárja a szezont – mutatjuk a programot.

részletek

Az F1-es Sao Pauló-i Nagydíj teljes menetrendje

Mutatjuk a hétvégi programot: F1 Brazíliában, WEC Bahreinben, TCR World Tour Ausztráliában. Íme a menetrend és a tv-közvetítések.

részletek

MotoGP, NASCAR: a hétvége menetrendje

Indonéziában indul a MotoGP első távol-keleti triplája, kezdődik a rájátszás harmadik köre a NASCAR-ban: mutatjuk a hétvégi programot a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Az F1-es Katari Nagydíj teljes menetrendje

Sprintes hétvégével és esti futammal folytatódik az F1-es szezon, így rendhagyó a program is – mutatjuk az időtervet és a tv-közvetítéseket.

részletek

MotoGP, WRC: a hétvége menetrendje

A MotoGP Japánban, a Superbike-vb Portimaóban versenyez, a WRC szezonja Chilében folytatódik, a kamionosoké pedig Jaramában zárul – itt a program.

részletek

MotoGP, WEC, WRC, IndyCar: a hétvége menetrendje

F1-es futam ugyan nem lesz, de így sem fogunk unatkozni szeptember második hétvégéjén: a fentieken túl lesz még Superbike, NASCAR és Kamion-Eb is.

részletek

Az F1-es Holland Nagydíj teljes menetrendje

Véget ér a nyári szünet, Zandvoortban folytatódik az F1-es idény, de emellett ismét lesz TCR és indul a véghajrá az IndyCarban – mutatjuk a programot.

részletek

Osztrák MotoGP és TCR: a hétvége menetendje

A szomszédban versenyez a MotoGP, Dél-Amerikában folytatódik a TCR World Tour: mutatjuk az augusztus 20-i hétvége programját a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek