DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

Garamvölgyi

Garamvölgyi Zoltán: Minden lesz itt, ami klasszikusnak számít a sportágban

Még majdnem egy hónap választ el minket a 2021-es, hatfordulós Magyar Tereprali Bajnokság utolsó fordulójától, amely az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) Tereprali Bajnokság következő állomása is lesz. A november 5-7 között rendezendő Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elárulta, a viadal marad Nyirádon, ám a legendás Vörös katlan helyett a településen belül lesz a verseny központja és szervizparkja. Az előkészületek már javában zajlanak, és mivel szinte valamennyi kategóriában és abszolútban is itt dől el a legjobbak sorrendje, az sem kizárt, hogy nevezési rekord születik majd.

részletek

Italian Baja – Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal kiállni kényszerült

Az Italian Baja második napja sem tartogatott sok örömöt Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal számára. A magyar duó legfőbb ellensége ismét a víz volt, amely ezúttal sajnos felülkerekedett a Yamaha Garilla Racing Teamen.

részletek

Kiállni kényszerült, de nem csügged a GarZone Racing Team

Egy bosszantó technikai hiba miatt Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal számára véget ért a Northern Forest Baja Russia tereprali-világkupafutam. A remek tempót diktáló, végső győzelemre is esélyes magyarok autójában a második szombati gyorsaságin eltörött a váltórudazat, és ez megpecsételte a sorsukat.

részletek

Magyar szakaszgyőzelem Oroszországban a tereprali-világkupán

A Garamvölgyi Zoltán - Takács Antal páros ma megkezdte a szereplését az oroszországi Northern Forest-en, ahol rögtön szakaszgyőzelemmel nyitottak. A finn - orosz határ közelében tartott Baja Russia annak az FIA Tereprali Világkupának a nyitófordulója, amely augusztusban hazánkba is ellátogat majd.

részletek