Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 14. szerda

F1Archív

F1-Archív: Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 25 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

F1-Archív: Leclerc nem bír Ericssonnal

Az első futamain beletört Charles Leclerc bicskája saját csapattársába - erről is cikkezett az F1-es sajtó a múltban. Nézzük, miről szóltak a hírek az elmúlt években április 11-én.

részletek

F1-Archív: Raikkönen eljegyzi kedvesét

Persze még nem a mostani kedveséről van szó - ilyen és sok más hír is napvilágot látott április 9-én az elmúlt húsz évben, ezekből igyekeztünk válogatni, minden évből egyet.

részletek

F1-Archív: Hamilton Rosbergtől tanulna

Diadalmas Vettel, meglepődött Button, az F1-gyel kacérkodó Rossi: sok minden történt április 8-án az F1 világában, ezek közül válogatottunk az elmúlt húsz évet vizsgálva.

részletek

F1-Archív: Kubica a vb egyik esélyese

A Toro Rosso a Red Bull előtt áll a bajnokságban, Kubicát világbajnoki esélyesnek nevezik meg, a Kínai Nagydíjat pedig heves esőzések bonyolítják - április 7-ei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: Schumacherék lusta primadonnák

Rengeteg mindenről szóltak a hírek április hatodikán az elmúlt közel két évtized során a Formula-1-ben - mutatjuk, hogy miket emeltünk ki ezzel a nappal kapcsolatban.

részletek

F1-Archív: Kubica és a BMW a csúcson

Lewis Hamilton többször is a hírek középpontjába került április ötödikén, mutatjuk, hogy mik voltak a legfontosabb F1-es történések ezen a napon az elmúlt bő húsz év folyamán.

részletek

F1-Archív: A Red Bullnak nem kell Hamilton

Sok érdekes F1-es hír látott napvilágot az elmúlt húsz év április negyedikéin, igyekeztünk minden évből hozni egyet, természetesen a legérdekesebbet.

részletek

F1-Archív: Raikkönen kipróbálná a MotoGP-t

Alonso hazugnak bélyegezte a McLarent, az ellenfelek kizárták volna a Toro Rossót, Heidfeld úgy gondolta, neki kellene Raikkönen helyén ülnie, zajlottak a Bahreini Nagydíjak: ezek voltak április 3-án az F1 hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher megjósolta Vettel első vb-címét

Schumacher Vettelt nevezi meg favoritnak, Alonso szerint nem kell kétségbeesni, Ralf Schumacher cáfolja a toyotás pletykákat: a legérdekesebb április 1-jei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-hasonmás

Frank Saasen bekerült a köztudatba, a Schumacher-családban tabutéma a Formula-1, Bottas örül, hogy a Williams hagyta a szabad versenyt, Alonso egy nappal a verseny előtt sérülése miatt visszalép: ezek voltak március 31. hírei a sportban.

részletek

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek
Olvastad már?