Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

F12021

Máris az élen az F1 Esports címvédője

Elkezdődött a virtuális F1-es szezon is, csütörtökön már a harmadik versenyt rendezték. A sorozat tavalyi győztese nem is kezdhetett volna ennél jobban, folytatódott a megkezdett menetelés.

részletek

Végre bekerült Imola a hivatalos F1-játékba

Az Emilia-Romagna-i Nagydíj 2021-ben is beugróként szerepelt a versenynaptárban, ennélfogva a Codemasters hivatalos játékából is hiányzott. Az 1.12 számú frissítés már tartalmazza az ikonikus pályát, amelyről Pierre Gasly AlphaTaurijában mutattak be egy virtuális kört.

részletek

Az F1 legutóbbi balesetei a játékban rekonstruálva

A Holland, az Olasz és az Orosz Nagydíjon történt balesetek emlékezetesek voltak - gondoljunk csak Hamilton és Verstappen újabb ütközésére. Nos, valaki újrajátszotta azokat az F1 2021-ben.

részletek

Már visszafelé is száguldhatunk Portimaóban

Néhány napja került be frissítésként az F1 2021-es játékba a portugál pálya, egy videós pedig máris kipróbálta, milyen az ellentétes irányban végigmenni az algarve-i hullámvasúton.

részletek

Megérkezett Portimao és az Aston safety car is az F1 2021-be

Szeptember második hetében megjelent a legújabb és valószínűleg legnagyobb frissítés az F1 2021-hez, melyben nemcsak Portimao kapott helyet, de az új biztonsági autó is.

részletek

Hétvégén indul a Formula Podcast ligája

Népszerű podcastünk nevét viseli a virtuális bajnokság, amely 12 versenypályán, 50 %-os futamokkal zajlik az ősz folyamán. Még vannak kiadó helyek a rajtrácson.

részletek

Újraalkották a magyar káoszt a játékban

A 2021-es F1-es játékban másolták le a múlt hétvégi hungaroringi verseny eseményeit, benne többek között az első körben történt incidenssel, valamint Alonso és Hamilton parádés csatájával.

részletek

Ilyen egy fordított kör a Hungaroringen az F1 2021-ben

A valóságban aligha láthatunk majd az eredeti nyomvonallal ellentétes irányban száguldó F1-es autókat a magyar pályán, egy videós azonban kipróbálta mindezt a néhány hete megjelent friss játékban.

részletek

Megjelent az F1 2021!

Pénteken hivatalosan is megjelent a Formula-1-es szériát feldolgozó játéksorozat legújabb része, az F1 2021! Végre osztott képernyős módban is élvezhetjük a féktelen száguldást.

részletek

Itt az F1 2021 utolsó trailere

Már csak néhány napot kell várnunk, hogy megjelenjen az EA és a Codemasters legújabb F1-es játéka – az alábbiakban az utolsó kedvcsináló előzetes videót mutatjuk.

részletek

F1 2021: Dráma és kétjátékos karrier

Több újítással fog megjelenni egy hónap múlva a Codemasters és az EA Sports legújabb hivatalos F1-es játéka, amelyhez most meg is érkezett a kedvcsináló előzetes ezek bemutatásával.

részletek

Melyik a leggyorsabb autó az F1 2021-ben?

A Nekrews 51 névre hallgató videós próbálhatta ki és mérhette össze a mezőny tíz autóját végsebesség szempontjából a bakui célegyenesben a Codemasters és az EA még fejlesztés alatt álló új játékéban.

részletek
Olvastad már?