Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

F12021

Ilyen volt a 2021-es szezon – a játékban

A Nekrews 51 nevű YouTube-csatorna készítője rendre újraalkotja az aktuális F1-es játékban a nagydíjak legfontosabb történéseit – most év végéin ő is montázst készített a legjobb pillanatokból.

részletek

A játékban alkották újra a szezonzárót

Az F1 2021-ben alkották újra a feledhetetlen 2021-es szezonzárót, amelyet Max Verstappen nyert meg, ezáltal pedig őt koronázták a száguldó cirkusz idei világbajnokává.

részletek

A játékban másolták le a szaúdi őrületet

A Nekrews 51 YouTube-csatorna készítője rendre újraalkotja a futamokat az F1-es játékban, így természetesen a kaotikus-botrányos Szaúd-arábiai Nagydíj sem maradhatott ki a sorból.

részletek

Videó: F1-es bújócska a Paul Ricardon

Aarava töltötte fel YouTube-oldalára az alábbi formabontó ötletet: az egyedi festésű F1-esekkel mindenki elbújik a Paul Ricardon, ő pedig megkeresi őket. Vajon megtalált mindenkit?

részletek

Bekerült az F1-es játékba a szaúdi pálya

Megérkezett az F1 2021 legújabb kiegészítője, a hat kilométeres utcai versenypálya Dzsiddában, ahol decemberben a Szaúd-arábiai Nagydíjat tartják. Ez az eddigi legvalósághűbb videó arról, mire számíthatunk az új pályától.

részletek

USA Nagydíj százszoros szélárnyékkal

Biztosan ti is kerültetek már olyan helyzetbe, mikor azt kívántátok, bár erősebb lenne a szélárnyék. Nézzétek meg, milyen lenne, ha százszorosára nőne a hatása és még a turbulens levegő is megszűnne.

részletek

Elfér az F1-es Ferrari a római Formula-E-pályán?

Lehetséges egy Formula-1-es autóval körbemenni a Formula-E római pályáján vagy túl szűknek bizonyul az olasz főváros a száguldó cirkusznak? Nos, egy kis driftelésre szükség lesz...

részletek

Kit hoz ki világbajnoknak a szimuláció?

A népeszerű YouTuber, Aarava ráhagyta a videojátékra, hogy szimulálja le a 2021-es szezon utolsó hat futamát. Vajon ki nyeri a világbajnoki címet a számítógép szerint, Hamilton vagy Verstappen?

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Austinban

Egy hét múlva rendezik az USA Nagydíjat, amire a csapatok már javában készülnek. Ennek apropóján nézzük meg, milyen lenne egy kör fordított menetirányban Austinban.

részletek

Máris az élen az F1 Esports címvédője

Elkezdődött a virtuális F1-es szezon is, csütörtökön már a harmadik versenyt rendezték. A sorozat tavalyi győztese nem is kezdhetett volna ennél jobban, folytatódott a megkezdett menetelés.

részletek

Végre bekerült Imola a hivatalos F1-játékba

Az Emilia-Romagna-i Nagydíj 2021-ben is beugróként szerepelt a versenynaptárban, ennélfogva a Codemasters hivatalos játékából is hiányzott. Az 1.12 számú frissítés már tartalmazza az ikonikus pályát, amelyről Pierre Gasly AlphaTaurijában mutattak be egy virtuális kört.

részletek

Az F1 legutóbbi balesetei a játékban rekonstruálva

A Holland, az Olasz és az Orosz Nagydíjon történt balesetek emlékezetesek voltak - gondoljunk csak Hamilton és Verstappen újabb ütközésére. Nos, valaki újrajátszotta azokat az F1 2021-ben.

részletek