Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

F12020

Az F1 2020 multiplayere karácsonykor sem könnyebb

Az év végi ünnepekkel szeretet és békesség járja át a világot, ennek ellenére az F1 hivatalos játékának többjátékos módja ugyanolyan kaotikus, mint az év bármely másik időszakában. Íme egy válogatás a karácsonyi ütközésekből.

részletek

Újraalkották a szezon első hat futamát a játékban

Megszokhattuk már, hogy a Nekrews 51 névre hallgató videós rendre újraalkotja az F1-es versenyeket: most az Osztráktól a Spanyol Nagydíjig nézhetjük meg, mennyire sikerültek valósághűen.

részletek

Videó: Egy kör Zandvoortban - visszafelé

Sajnos várnunk kell 2021-ig, hogy autóversenyt lássunk Zandvoortban, de addig is megnézhetjük egy körön az F1 2020-ból, milyen is visszafelé a holland Formula-1-es pálya.

részletek

Ha ezt látná az FIA, Norrist eltiltanák a versenyzéstől

A McLaren pilótája amennyire éretten versenyez az F1-ben, annyira őrülten áll a sorozat hivatalos játékához. Egy minden szabálytól mentes futamon autóroncsokat kerülgetve, sikánokat levágva állt az élre az F1 2020-ban, és mindezt a neten közvetítette.

részletek

F1 2020: Fekete Mercedes igen, új pályák nem

A Codemasters frissítette az idei F1-es játékot, így immár a világbajnok csapat új, fekete festésével is játszhatunk. A versenynaptárba frissen bekerülő pályákat viszont nem tervezik betenni.

részletek

Bereznay bemutatja az F1 2020 új pályáit

Az Alfa Romeo hivatalos F1-es e-sportolója, Bereznay Dániel az új játékba idén bekerülő, de a valós versenynaptárból vélhetően egyaránt kimaradó zandvoorti és vietnámi pályákat vesézte ki.

részletek

Így indíthatsz saját csapatot az F1 2020-ban

A Codemasters idei új F1-es játékának talán legkomolyabb újítása lesz, hogy akár egy tizenegyedik, saját istálló színeiben is versenyezhetünk – erről tettek közzé most egy bemutató videót.

részletek

Ilyen lesz az osztott képernyős játékmenet az F1 2020-ban

A hivatalos játék egyik újdonsága a split-screen, amely lehetővé teszi, hogy egy gépen ketten játszhassunk egymás ellen. A kanadai pályán, a Mercedes és a Racing Point szemszögéből mutatott meg a Codemasters egy háromkörös futamot az osztott képernyős módban.

részletek

Így fest egy bakui kör az F1 2020-ban

A hétvégén rendezték volna az Azerbajdzsáni Nagydíjat, ennek apropóján pedig az F1-es játékot gyártó Codemasters közzétett egy kört a rövidesen megjelenő 2020-as változatból a bakui pályáról.

részletek

Schumachert ünnepli az F1 2020

A hétszeres világbajnok négy ikonikus autója, a Jordan 191, a Benetton B194 és B195, valamint a Ferrari F1-2000 is bekerül a Deluxe Schumacher Editionbe. Részletek a különleges kiadásról.

részletek

Az első vietnámi kör az F1 2020-ban

Bár lehet, hogy a koronavírus-járvány miatt a valóságban végül nem mutatkozik be idén a Hanoiban épült versenypálya, a rövidesen megjelenő új F1-es játékban így szerepelni fog.

részletek

Újabb videó az F1 2020-ból: Kör Monacóban

Annak apropóján, hogy most hétvégén tartanák a Monacói Nagydíjat, a Codemasters megmutatott egy kört a hercegségben a júliusban érkező játékból.

részletek
Olvastad már?