Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

DS

DS 4: A kifinomult technológia

A DS Automobiles tovább növekszik. A DS 7 CROSSBACK, a DS 3 CROSSBACK és a DS 9 után a márka negyedik modelljeként most leleplezett DS 4 az avantgárd tervező szellem új generációját képviseli.

részletek

DS Aero Sport Lounge: Az utazás művészete

A DS Aero Sport Lounge kitolja a luxusautózás határait egy olyan környezetben, melyet a modern technológiák mellett a kifinomult stílus jellemez, ahol dematerializálódik a kijelző, hogy helyet adjon a nemes anyagok számára.

részletek

Magyarországra érkezik a DS 7 Crossback E-Tense 4x4

A DS kompakt SUV modellje az októberi Párizsi Autószalonon nagy teljesítményű hibrid változatban is bemutatkozott. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 LE maximális teljesítményt, 450 Nm nyomatékot, összkerékhajtást és 50 km-es autonómiát kínál ZEV üzemmódban (WLTP ciklus szerint). A DS 7 CROSSBACK-kel kezdve a DS Automobiles összes új modelljének lesz elektromos, vagy hibrid változata. A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 2019 őszén Magyarországon is megjelenik.

részletek

Négy elektromos modellt mutat be a DS Párizsban

Az új francia autómárka, a DS Automobiles világpremierként mutatja be a Párizsi Autószalonon négy elektromos hajtású modelljét:

részletek

Új SUV született a DS felfogásában

A DS 7 CROSSBACK egy kifinomult stílusú, a legkorszerűbb technológiákat felvonultató, világszerte forgalmazásra kerülő SUV, amely a francia szakértelem legjavát egyesíti magában, remekül ötvözve a mesteri kidolgozást és a technológiai újításokat.

részletek

Ki kicsoda? Startol a Formula-E új szezonja

Vasárnap a Hong Kong ePrix-vel megkezdődik a Formula-E harmadik szezonja. A mezőny színvonala és a beszálló autógyártók száma egyre magasabb - lássuk, kikre kell figyelni a 2016/17-es idényben!

részletek

Commandes Spéciales - Egyedi DS modellek érkeznek

Párizs a luxus és a divat fővárosa. Nem véletlen, hogy a DS Automobiles a Párizsi Autószalonra időzítette új, személyre szabott ajánlatának, a Commandes Spéciales-nak a bemutatását.

részletek

Peugeot, Citroen, DS - Mennyit fogyasztanak valójában?

A PSA Csoport és két civil szervezet, a T&E és az FNE nyilvánosságra hozta a Peugeot, a Citroen és a DS modellek valós felhasználási körülmények között mért üzemanyag-fogyasztási adatait.

részletek

Csak hölgyeknek! De tényleg - DS 3 Givenchy

A kabrióként is megvásárolható, limitált példányszámú DS3 Givenchy LeMakeup sorozat középső kartámasza egy nők számára nélkülözhetetlen sminkkészletet rejt. Természetesen az is Givenchy.

részletek

Az Egyesült Államok meghódítására készül a DS

A PSA-konszernhez tartozó Peugeot még 1991-ben vonult ki az amerikai piacról. Most újra megpróbálják megvetni a lábukat az észak-amerikai kontinensen. Ezúttal a nemrég függetlenített DS-szel.

részletek

Formula-E technika a DS új elektromos sportkocsijában

Egy évvel a márka létrehozása és alig pár héttel az európai modellválaszték megújítása után a DS egy egyedülálló autóval áll elő: ez a DS E-TENSE. A nagy francia divatházak legjobb kézműves hagyományait a digitális tervezési eszközökkel kombináló DS E-TENSE a márka technológiai és formatervezési jövőképe. A luxust és a high-tech megoldásokat ötvöző, nagy teljesítményű, avantgárd kreáció elektromos hajtásláncot kapott.

részletek

A francia Audi R8

Fejlett technológiákkal érkezik a teljesen egyedi és nagyon előkelő DS E-Tense.

részletek
Olvastad már?