Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

DS

Négy elektromos modellt mutat be a DS Párizsban

Az új francia autómárka, a DS Automobiles világpremierként mutatja be a Párizsi Autószalonon négy elektromos hajtású modelljét:

részletek

Új SUV született a DS felfogásában

A DS 7 CROSSBACK egy kifinomult stílusú, a legkorszerűbb technológiákat felvonultató, világszerte forgalmazásra kerülő SUV, amely a francia szakértelem legjavát egyesíti magában, remekül ötvözve a mesteri kidolgozást és a technológiai újításokat.

részletek

Ki kicsoda? Startol a Formula-E új szezonja

Vasárnap a Hong Kong ePrix-vel megkezdődik a Formula-E harmadik szezonja. A mezőny színvonala és a beszálló autógyártók száma egyre magasabb - lássuk, kikre kell figyelni a 2016/17-es idényben!

részletek

Commandes Spéciales - Egyedi DS modellek érkeznek

Párizs a luxus és a divat fővárosa. Nem véletlen, hogy a DS Automobiles a Párizsi Autószalonra időzítette új, személyre szabott ajánlatának, a Commandes Spéciales-nak a bemutatását.

részletek

Peugeot, Citroen, DS - Mennyit fogyasztanak valójában?

A PSA Csoport és két civil szervezet, a T&E és az FNE nyilvánosságra hozta a Peugeot, a Citroen és a DS modellek valós felhasználási körülmények között mért üzemanyag-fogyasztási adatait.

részletek

Csak hölgyeknek! De tényleg - DS 3 Givenchy

A kabrióként is megvásárolható, limitált példányszámú DS3 Givenchy LeMakeup sorozat középső kartámasza egy nők számára nélkülözhetetlen sminkkészletet rejt. Természetesen az is Givenchy.

részletek

Az Egyesült Államok meghódítására készül a DS

A PSA-konszernhez tartozó Peugeot még 1991-ben vonult ki az amerikai piacról. Most újra megpróbálják megvetni a lábukat az észak-amerikai kontinensen. Ezúttal a nemrég függetlenített DS-szel.

részletek

Formula-E technika a DS új elektromos sportkocsijában

Egy évvel a márka létrehozása és alig pár héttel az európai modellválaszték megújítása után a DS egy egyedülálló autóval áll elő: ez a DS E-TENSE. A nagy francia divatházak legjobb kézműves hagyományait a digitális tervezési eszközökkel kombináló DS E-TENSE a márka technológiai és formatervezési jövőképe. A luxust és a high-tech megoldásokat ötvöző, nagy teljesítményű, avantgárd kreáció elektromos hajtásláncot kapott.

részletek

A francia Audi R8

Fejlett technológiákkal érkezik a teljesen egyedi és nagyon előkelő DS E-Tense.

részletek

DS 3 és DS 3 Cabrio 2016 – Még menőbb

Párizstól Tokióig, Londontól Buenos Airesig a DS 3 a világon mindenütt igazi divatikonná nőtte ki magát karakteres stílusának köszönhetően.

részletek

DS 4S - A harmadik

Kizárólag Kínában lesz kapható a DS 4 sorozat harmadik tagja, a hosszabb tengelytávú és - ezáltal a hátsó utasoknak - több lábhelyet kínáló DS 4S.

részletek

A DS márka három világpremierje Frankfurtban

Az idei, 2015-ös Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a DS márka a DS 4 Crossback Concept kiállítási autójával, az új DS 4 és DS 4 Crossback modelljeivel és a DSV-01, Formula-E versenyautójával lendül támadásba.

részletek
Olvastad már?