Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Barber

IndyCar: Pagenaud ismételni tudott Barberben

A Penske pilótája eddig nagyon komoly teljesítményt nyújt: két második helye után győzni tudott Long Beachen, amihez Alabamában hozzátette idei második diadalát.

részletek

10 pálya, ahol szívesen látnánk F1-es futamot

Az F1 a világ legmodernebb és legjobb versenypályáin vendégeskedik évről-évre, de van még néhány izgalmas helyszín, amivel szívesen kibővítenénk a versenynaptárat. Tudjuk, hogy az infrastruktúra és a biztonsági átalakítások komoly akadályt jelentenek minden esetben, listánk elkészítésekor csupán eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha mi ülnénk ott fenn, ahol a szabályokat hozzák... A cikk végén ti is szavazhattok arra, hogy hol látnátok szívesen futamot a felsorolt pályák közül.

részletek

Új győztest avattak az IndyCarban

Az IndyCar idei negyedik, a Barber Motorsport Parkban rendezett versenyén Josef Newgarden pályafutása első győzelmét szerezte, míg a nap legbalszerencsésebb versenyzője Helio Castroneves lett.

részletek

Gyorsabb lehet idén az IndyCar, mint valaha

Pályacsúcsok dőlhetnek meg ebben a szezonban – állítja Scott Dixon, aki a Barber versenypályán rendezett teszten a legjobb időt futotta meg a gyakorlás első napján.

részletek
Olvastad már?