DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

Balesetvideó

Menteni akartak, még nagyobb bajt okoztak

Nem tudni pontos részleteket a baleset körülményeiről és arról, hol történt, de a képsorok elmondják a lényeget. A segítő kezek egy felborult kamiont billentettek vissza kerekeire, de nem számoltak azzal, hogy a baleset egy lejtőn történt. A Scania legurult a mélybe, és még egy rendőrautót is elsodort közben.

részletek

Komoly balesetet okozott a csigalassú autós

Teljesen érthetetlen, miért haladt ilyen lassan a sofőr az autópályán, ráadásul mindezt a belső sávban tette – elkerülhetetlen volt, hogy valaki hátulról belecsapódjon.

részletek

Lámpát döntött és majdnem gázolt a budai audis

Kis híján tragédia lett a vége a kapkodásnak: a videóban szereplő sofőr az utolsó pillanatban akart rákanyarodni a Csörsz utcára a MOM Parknál – hatalmas pusztítás lett mindennek az eredménye.

részletek

Egymáson landolt két autó Kispesten

Nem egészen világos, hogyan történhetett ez a bizarr baleset és hogyan került az Opel a Suzuki tetejére – a Katasztrófavédelem mentési videójából látható, mi is lett a különös incidens végeredménye.

részletek

Kínos véget ért a körforgalmi menőzés

Driftelni próbált az egyik győri körforgalomban a videóban szereplő felelőtlen autós, a mutatvány azonban csak szórakoztató lett, sikeres már kevésbé.

részletek

Lövedékként tarolta le az udvart az elszabadult SUV

Ijesztő felvétel Miami-Dade-ből: egy irányítatlan autó átszáguldott az udvaron, egyik oldalon be, a másikon ki, keresztül a medencén, megsemmisítve a kerítéseket. A lakók otthon voltak, de szerencsére senki sem tartózkodott kint.

részletek

Brutális repülés lett a gyorsulási versenyből

Néhány floridai fiatal úgy gondolta, jó ötlet csapatni egy illegális gyorsulási versenyt – szerencse, hogy csupán néhány sérülés, nem pedig egy végzetes baleset lett az eredménye a hatalmas bukásnak…

részletek

Semmibe vette a pirost, megforgatta a taxit

Gyanútlanul indult el a taxis az Oktogonon, amikor a rá vonatkozó piros lámpáról tudomást sem vevő autós oldalról beleszállt – nagy ütközés és egy megforgás lett az eredménye.

részletek

Ezért tartsd be mindig a követési távolságot

A videóban szereplő kamion sofőrje nem így tett, meg is lett az eredménye, amikor megállt előtte a forgalom – de érdemes figyelni a fehér pickupot is, amely ügyesen elkerülte a balesetet…

részletek

Hiába a sziréna, BMW csapódott a mentőautóba

Pedig a mentős még a szokottnál is óvatosabban közelítette meg a kereszteződést, ám sem ez, sem a megkülönböztető jelzés nem akadályozta meg a hatalmas ütközést a száguldó BMW-ssel.

részletek

A világ legbizarrabb autóbalesete? (18+)

Ezzel a címmel került fel az alábbi felvétel a videómegosztóra: nem mondunk semmit, ezt végig kell nézni. Az életnek néha nagyon fekete humora van.

részletek

A kamionos kilátástalan küzdelme az oldalszéllel

Hatalmasat küzdött a szemmel látható óriási szélben a teherautó sofőrje, egy ponton három kerékre is állt a kamion – ám hiába harcolt hősiesen az elemekkel, végül a természet diadalmaskodott.

részletek