Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

AssettoCorsa

Virtuálisan már száguld az F1 Mugellóban

Pénteken megkezdődik az első Formula-1-es nagydíjhétvége a toszkán versenypályán. Addig is ízelítőként mutatunk néhány felvételt az Assetto Corsából 2020-as autókkal: Leclerc-rel, Raikkönennel és Grosjeannal.

részletek

Ilyen lesz egy F1-es kör Portimaóban

A naptárt érintő legfrissebb bejelentések értelmében először fognak nagydíjat rendezni az algarve-i pályán: egyelőre ugyan csak az Assetto Corsa játékban, de megnézhetünk egy onboard kört róla.

részletek

Ilyen lenne egy kör Mugellóban a Ferrarival

Sajtóhírek szerint egyre jobb esély van rá, hogy a toszkán pálya idén a valóságban is F1-es nagydíjat rendez, addig viszont be kell érnünk ezzel a virtuális onboard körrel az Assetto Corsából.

részletek

Virtuális világrekord a Nordschleifén a tavalyi Ferrarival

Olvasónk küldte az alábbi videót, amelyben a 2019-es F1-es Ferrarival repesztett egy öt perc alatti kört a Zöld Pokolban, amely elmondása szerint jelenleg világrekordnak számít ebben a felállásban.

részletek

Milyen kört megy a Ferrari a Kakucsringen?

Olvasónktól kaptuk a videót: gondolt egy merészet, és kipróbálta, mit tud a tavalyi SF90 a kakucsi pályán. Az óra 31,274-nél állt meg.

részletek

Így fest a vietnámi F1-es pálya belülről

Az Assetto Corsában már kipróbálható az F1-ben jövőre debütáló vietnámi helyszín. Íme a hanoi vonalvezetés az idei Ferrari volánja mögül.

részletek

Vajon túléli az F1-es autó a raliszakaszt?

Egy extrém kísérlettel állt elő a Youtube népszerű szimulátorosa, Jimmy Broadbent, aki arra volt kíváncsi, mire képes a 2019-es F1-es McLaren egy raliszakaszon. Íme a végeredmény.

részletek

Tavalyi Ferrari az idei ellen a kínai pályán

A FlashTV sorozatában most a 2019-es SF90-t és a 2018-as SF71H-t engedték egymásnak a következő nagydíjnak otthont adó sanghaji aszfaltcsíkon az Assetto Corsában.

részletek

Így száguld a 2019-es Ferrari Monzában

Mármint természetesen egyelőre csak annak virtuális változatán: az Assetto Corsában elkészítették az SF90-es festését és pályára is vitték azt az olaszok hazai nagydíjának otthont adó helyszínen.

részletek

A 2013-as és 2018-as Ferrari csatája

Közismert, hogy a tavalyiak voltak mindig idők leggyorsabb Formula-1-es autói. A FlashTV a 2018-as Ferrarit a 2013-assal eresztette össze az imolai pályán.

részletek

A La Ferrarit mérték össze az SF71H-val

Így muzsikál az olaszok legjobb utcai paripája a 2018-as F1-es modell ellen a monacói kikötőben kialakított, fiktív Race of Champions-pályán.

részletek

A 2004-es vagy az idei Ferrari gyorsabb a Hungaroringen?

A valóságban aligha jöhetne létre egy ilyen párharc, de szerencsére az Assetto Corsában lehetőség van erre is – az pedig itt is kiderült, hogy a pole-pozíciónak óriási jelentősége van a magyar pályán.

részletek
Olvastad már?