Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

AssettoCorsa

Vajon visszafelé izgalmasabb Szocsi?

A rajongók által egyik legtöbbször kritizált F1-es pálya az Orosz Nagydíj helyszíne, a játékban viszont azt is megnézhetjük, hogy vajon ellentétes irányban száguldva élvezetesebb lenne-e a nyomvonal.

részletek

Mire megy a 2022-es F1-es autó az idei Ferrari ellen?

Bár egyelőre csak egy bemutatóautót láthattunk a jövő évi F1-es versenygépekből, az Assetto Corsa nevű játékban kipróbálhatjuk, hogyan teljesít az új autó a 2021-es változat ellen Monzában.

részletek

Így fest egy F1-es kör Katarban a játékban

Mivel a hírek szerint egyre valószínűbb, hogy a losaili pálya fog beugrani az egyelőre helyszín nélküli novemberi F1-es futam házigazdájaként, az alábbi Assetto Corsa-videóval hangolódhatunk a várható dohai futamra.

részletek

Ilyen lenne egy kör a régi Zandvoortban

Szeptemberben több évtized után tér vissza az F1 a holland pályára, amelyet azonban átalakítottak a legutóbbi ottani verseny óta – de persze a játékban a klasszikus nyomvonalat is ki lehet próbálni.

részletek

Így fest egy silverstone-i kör a 2022-es F1-es autóval

Még csak egy hete leplezték le a Brit Nagydíj helyszínén a 2022-es autó bemutatós verzióját, az Assetto Corsában egy videós máris kipróbálta, milyen vezetni azt.

részletek

Ilyen lenne egy 2021-es kör a régi Österreichringen

Egy videós az Assetto Corsában próbálta ki az osztrák pálya legendásan gyors korábbi vonalvezetését, méghozzá Lando Norris McLarenjével.

részletek

Így csapatja Vettel az Astonnal a havas Spában

A valóságban még várnunk kell arra, hogy láthassuk ezt a kombinációt – sőt, a havat ki is húzhatjuk a képletből –, de arra jó az Assetto Corsa, hogy ilyeneket is idejekorán kipróbálhassunk.

részletek

Videó: Valaki máris az Albert Parkba és a Red Bullba képzelte Perezt

Valaki már alig bírja kivárni, hogy eljöjjön a 2021-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíj, így az Assetto Corsa nevű játékban máris ment egy kört Sergio Perezzel a Red Bull volánja mögött.

részletek

Magyar bajnoka lett a nemzetközi szimulátoros GT-versenynek

Dencs Attila szerezte meg az Assetto Corsa Competizione játékban a G2 Esports által szervezett nemzetközi GT-bajnokság összetett első helyét. A versenyek Monzában és a Nürburgringen zajlottak.

részletek

Így fest visszafelé a Nürburgring

Az F1-be visszatérő német pálya nyomvonalát mindenki ismeri, az Assetto Corsában viszont lehetőség van kipróbálni mindezt ellenkező menetirányban is – egy videós élt is ezzel, alább az eredmény.

részletek

Virtuálisan már száguld az F1 Mugellóban

Pénteken megkezdődik az első Formula-1-es nagydíjhétvége a toszkán versenypályán. Addig is ízelítőként mutatunk néhány felvételt az Assetto Corsából 2020-as autókkal: Leclerc-rel, Raikkönennel és Grosjeannal.

részletek

Ilyen lesz egy F1-es kör Portimaóban

A naptárt érintő legfrissebb bejelentések értelmében először fognak nagydíjat rendezni az algarve-i pályán: egyelőre ugyan csak az Assetto Corsa játékban, de megnézhetünk egy onboard kört róla.

részletek