Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap

AssettoCorsa

Ilyen lenne egy F1-es kör a Pannónia-Ringen

A valóságban nincs esély rá, hogy az Ostffyasszonyfa melletti pályára látogasson a mezőny, de az Assetto Corsában ki lehet próbálni, milyen rajta egy kör Max Verstappen 2022-es Red Bulljával.

részletek

Ilyen a játékban az első kanadai F1-es pálya

Hosszú ideje Montreal ad otthont a Kanadai Nagydíjnak, de az első versenyeknek még a Mosport Park volt a helyszíne – íme, az egykori F1-es pálya az Assetto Corsában az idei Mercedesszel.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör Phillip Islanden

Az Ausztrál Nagydíjak hagyományos helyszíne a melbourne-i Albert Park, de az alábbi videós kipróbálta a játékban, milyen lenne, ha a MotoGP-ből ismert pályán száguldanának az F1-esek.

részletek

Ilyen lehet egy gyorskör Las Vegasban

Bár még csak néhány napja jelentette be az F1 az új amerikai helyszín érkezését, az Assetto Corsa nevű szimulátorjátékban már meg is jelent a pálya első, korántsem végleges változata.

részletek

Ilyen lett volna egy kör az új orosz pályán

Jövőre már a Szentpétervár melletti Igora Drive-on rendezték volna az F1-es Orosz Nagydíjat, erre azonban a nemrég bejelentett szerződésbontás miatt nem kerül sor – a játékban azért kipróbálták a helyszínt.

részletek

Szimulátor: Tsunoda és az AT03 Tokióban versenyez

Az Assetto Corsában már többen is kipróbálták az új 2022-es F1-eseket, most pedig egy tokiói utcai pályán követhetjük figyelemmel a helyi versenyző, Yuki Tsunoda AlphaTauriját.

részletek

Videó: Egy kör Bathurstben az AMR22-vel

Az Assetto Corsában már megjelentek az első MOD-ok, melyek elhozzák a játékba a 2022-es F1-es autókat. Az elsőként bemutatott valódi autóval, az Aston Martinnal mehetünk egy kört Bathurstben.

részletek

Mire megy egymással a két safety car?

Idén a Mercedes mellett már Aston Martin is ad egy biztonsági autót az F1-nek, ezeket pedig felváltva használják a nagydíjhétvégéken – az Assetto Corsában azt is kipróbálhatjuk, melyik a gyorsabb.

részletek

Vajon visszafelé izgalmasabb Szocsi?

A rajongók által egyik legtöbbször kritizált F1-es pálya az Orosz Nagydíj helyszíne, a játékban viszont azt is megnézhetjük, hogy vajon ellentétes irányban száguldva élvezetesebb lenne-e a nyomvonal.

részletek

Mire megy a 2022-es F1-es autó az idei Ferrari ellen?

Bár egyelőre csak egy bemutatóautót láthattunk a jövő évi F1-es versenygépekből, az Assetto Corsa nevű játékban kipróbálhatjuk, hogyan teljesít az új autó a 2021-es változat ellen Monzában.

részletek

Így fest egy F1-es kör Katarban a játékban

Mivel a hírek szerint egyre valószínűbb, hogy a losaili pálya fog beugrani az egyelőre helyszín nélküli novemberi F1-es futam házigazdájaként, az alábbi Assetto Corsa-videóval hangolódhatunk a várható dohai futamra.

részletek

Ilyen lenne egy kör a régi Zandvoortban

Szeptemberben több évtized után tér vissza az F1 a holland pályára, amelyet azonban átalakítottak a legutóbbi ottani verseny óta – de persze a játékban a klasszikus nyomvonalat is ki lehet próbálni.

részletek