Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

AbuDhabiNagydíj

Raikkönen: Végre otthon lehetek a gyerekekkel

Nem nagyon hatotta meg a fékhiba miatti kiesés és a Nap versenyzője-díj sem a visszavonuló finnt Abu Dhabiban, helyette már csak a családjával töltendő időt várja a 2007-es F1-es világbajnok.

részletek

Alonso: Max végre szerencsés volt, így igazságos!

Nem sikerült dráma nélkül zárni a 2021-es szezont, ám ha áttekintjük az idei év történéseit, ez talán nem is olyan meglepő. Hamilton és Verstappen csatája ellentmondásosan zajlott le, Alonso szerint mégis igazságos végeredmény született.

részletek

Marko: Undorító volt, hogy óvtak

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint rossz vesztesként viselkedett a Mercedes az Abu Dhabi Nagydíj leintése után. Viszont szerinte is változásokra van szükség az FIA oldaláról.

részletek

Sainz: Erre a dobogóra senki nem fog emlékezni

Összetettben ötödikként zárta első ferraris szezonját Carlos Sainz, kettővel megelőzve csapattársát. A spanyol elégedett az eredménnyel, és boldog, amiért a dobogón állhatott az év utolsó futamán.

részletek

Fáj a szíve Bottasnak Hamiltonért

Keserű érzésekkel zárta le karrierjét a Mercedesnél Valtteri Bottas. Nemcsak a versenye alakult a vártnál gyengébben, de még csapattársa vereségét is végig kellett néznie.

részletek

Norris: Ez a tv-nek szólt

Nem nagyon lehet hova tenni mindazt a káoszt, ami az Abu Dhabi Nagydíj legvégén történt, és ami végül döntőnek bizonyult a világbajnokság szempontjából. Az egyik lekörözött, Lando Norris sem tudta.

részletek

Latifi: Nem ez volt a célom…

Nicholas Latifi döntötte el a világbajnoki cím sorsát, mondhatjuk nagyon lesarkítva az Abu Dhabi Nagydíj utolsó köreinek történéseiről. A kanadai megmagyarázta a Schumacher mögötti ütközést és bocsánatot kért csapatától.

részletek

Majdnem ezen ment el Verstappen győzelme

Kínzó kellemetlenség hátráltatta az újdonsült világbajnokot az utolsó körben. Max Verstappen lába éppen a döntő pillanatban görcsölt be, ez a momentum pedig akár a győzelmébe is kerülhetett volna.

részletek

Perez: A Hamilton elleni harc sokat számított

Bár egy technikai gond miatt kiesett a versenyből, Sergio Perez így is nagy segítséget nyújtott Max Verstappen számára. A mexikói pilóta egy ideig képes volt feltartani Lewis Hamiltont.

részletek

Leclerc: Egyáltalán nem így akartam zárni az évet

Miközben minden a világbajnoki címért harcoló Max Verstappenről és Lewis Hamiltonról szól a leintés után is, ne feledjük, hogy a Ferrarival Charles Leclerc lemaradt a „best of the rest” titulusról.

részletek

Horner: Ordítottam Masinak a végén, hadd versenyezzenek

Olyan nincs, hogy a lekörözöttek ne vehessék vissza körüket, ezért a helyes döntés született – mondja Christian Horner csapatfőnök. Jos Verstappen már elsétált, mikor azt hitte, nincs több remény, de az utolsó körre visszatért a képernyő elé.

részletek

Hamilton: Ez volt a legnehezebb szezon

Lewis Hamilton kézben tartotta az Abu Dhabi Nagydíjat, de nyert helyzetből az utolsó körben elbukta nyolcadik világbajnoki címét. Nyilatkozatát a Verstappenek való gratulációval kezdte.

részletek