DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Abarth

Menetpróba - Abarth 595 1,4 T-Jet 165 LE

Mielőtt megvásárolna egy több száz lóerős csodagépet, tegye próbára a legendás kisautó legmérgesebb változatát! – szólhatna a hazánkban nemrég megérkezett márka reklámszlogenje. A felszólításnak mi is eleget tettünk.

részletek

Mérges márkával bővült a Duna Autó

November végén az Autóváros Fiat szalonjában hivatalos keretek között megnyílt Magyarország új, egyben Budapest első Abarth értékesítési pontja, így a Duna Autó portfóliójában elérhetővé válik a versenyzés jegyében született, skorpiós olasz brand.

részletek

Andrea Nucita az Abarth 2019-es bajnoka

Kemény küzdelemben, a magyarországi szezonzárón szerezte meg az idei év bajnoki címét és az ezzel járó harmincezer eurós pénzjutalmat az olasz versenyző.

részletek

Fiat 600 Abarth - A mérges spanyol

A népautóként emlékezetes kis SEAT is bekerült a versenypályákra, melyen elsősorban az olasz Abarth cég által átalakított “méregzsákok villogtak”. A sportautók kialakítására szakosodott olasz cég 1949-ben alakult, 1971-ben került a Fiathoz, így természetesen a SEAT kiasutóinak tuningolását is náluk végezték.

részletek

Kicsi a bors, de nagyon erős - Abarth 500 2016

A visszafogott teljesítménynövelő kúra mellé új színek és könnyűfém kerekek, s akár Sabelt sportülésekkel szerelt, ízléses belső is jár az új Abarth 500-as esetében.

részletek

Ellopja a show-t a Mazda MX-5 elöl

Nagyobb Brembo fékek, mechanikus önzáró differenciál és áttervezett futómű jellemzi a „majdnem Abarth” 124 Spidert

részletek

Kicsi a bors, de nagyon-nagyon erős!

A bivalyerős apróság 5,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, végsebessége pedig 230 km/h…

részletek

Harcikutya, a t.k.m - Abarth 595 OT

OT, azaz Omologata Turismo (túraautóként homologizált). A magáért beszélő elnevezést még Carlo Abarth találta ki valamikor réges-régen (1965-ben).

részletek

Az igazi olasz meló

„Az igazi olasz meló” közel sem annyira izgalmas és pörgős, mint a 2003-as remake. Charlize Theron helyett viszont kaptunk egy Abarth 124 Spidert…

részletek

FIAT 124 Spider - Ezt elbuktad, Charlie!

A FIAT korábban egy sikeres reklámkampányt épített az akkor még népszerű Charlie Sheenre. Most viszont, miután bejelentette, hogy HIV pozitív, a nemrég leforgatott reklámfilmet sem adja le az olasz cég.

részletek

Abarth 695 Biposto Record - Rosszcsont

Carlo Abarth 1965-ös, monzai gyorsulási rekordja előtt tiszteleg ez a limitált példányszámú, 190 lóerős, apró méregzsák.

részletek