Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

A-liga

A-Liga: A Prérikutya felér a dobogóra

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap, összesen tizenkét futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

A-Liga: Visszatérés a Hungaroringen

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Formula Junior: A-liga kezdőként

Ebben a cikkben a történetem mesélem el az A-ligával kapcsolatban, és néhány észrevételt is leírok a ligáról, ahol most teljesítettem első versenyen, az Európa Nagydíjat.

részletek

Az A-Liga Európa Nagydíja máshol volt

A Mercedes visszatért az élre! Kishalmi az idei legszorosabb befutójával szerezte meg idei 6. győzelmét Gál Miklós előtt, míg a 3. Nagy Balázs lett, aki a Force India idei 2. dobogóját gyűjtötte be a Nürburgringen.

részletek

Az A-ligával igazán élvezetes Bahrein

Gál Miki Japán után ismét győzött, míg mögötte kemény csata folyt a dobogóért, a bajnokság éllovasa Kishalmi Dávid egy hiba révén csak a 6. helyen tudott célba érni, 2. Matyi András lett a Lotussal míg 3. helyen Elekes Csaba ért célba a Marussiával.

részletek

Félidejénél jár az "A" bizonyos liga

A valódi F1-es szezon szerencsére még csak a negyedénél tart, a magyar virtuális A-liga viszont már féltávhoz érkezett - nézzétek meg, milyen izgalmakat hozott az idény első felvonása!

részletek

Kettős Sauber-győzelem az A-ligában

A rFactorral zajló szimulátoros bajnokság a Japán Nagydíjat teljesítette, amelyet Gál Miki (Sauber) nyert meg Farkas Sándor (Sauber) és Matyi András (Lotus) előtt.

részletek

Látványos versennyel folytatódott az A-liga

Az A-liga austini fordulójában Kishalmi Dávid ismét fölényes győzelmet aratott, mögötte Gál Miki lett a 2., míg Nagy Balázs megszerezte a Force India idei első dobogóját! Öt futam alatt hat csapat nyolc versenyzője állhatott már pódiumon és hol van még a vége...

részletek

Az A-Liga már Kínában tart

Újabb fordulójához érkezett az A-Liga, amelynek mezőnye egy lépéssel az F1 előtt járva már Sanghajban róta a köröket.

részletek

A-liga: Nagy küzdelem a spái futamon

Az alábbiakban megtekinthetitek az egyik legjobb magyar szimulátoros liga, az A-liga harmadik futama a spái Belga Nagydíj összefoglalóját, mely komoly harcot hozott a legjobbak között.

részletek

Futamközvetítés egyenesen Sepangból!

Az A-Liga már túl van második idei futamán, melyet Kishalmi Dávid (Mercedes) nyert meg, Elekes Csaba (Marussia) és Szőcs Krisztián (Red Bull) előtt a malajziai Sepangban.

részletek

Melbourne: Elkezdődött a liga

A melbourne-i futammal kezdetét vette az rFactort használó magyar szimulátoros bajnokság, az A-liga legújabb szezonja: a mezőnyben számos, a Formula.hu logóját magán hordozó autóval.

részletek
Olvastad már?