Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

500

Egy jobb jövő érdekében született meg az új Fiat 500

Milánóban bemutatkozott az új 500, az FCA csoport első tisztán elektromos autója, amely újraírja az emissziómentes járművek szabálykönyvét.

részletek

Fiat 500 és Fiat Panda Hybrid

A Fiat 500 és a Fiat Panda - a városi autók műfajának koronázatlan királyai - kategóriájukban elsőként kapják meg az FCA-csoport új mild hibrid hajtástechnológiáját. Az új 500 és Panda Hybrid modellek 2020 februárjában, illetve márciusában lépnek piacra, hogy ismét forradalmasítsák a városi közlekedést, bárki számára elérhetővé téve a hibrid technológiát, és új mércét állítva az európai piacon.

részletek

Schumacher győzelme óriási mérföldkő volt

Mick Schumacher szenzációs formában versenyez az F3-ban, a múlt héten Spielbergben további két futamgyőzelmet aratott. Most már azt is tudjuk, hogy ez a Mercedes számára hatalmas jubileummal járt.

részletek

Bemutatkozik az új Fiat 500 1.3 Multijet II 95

A mai naptól a második generációs Multijet technológiával felvértezett, 1,3 literes turbódízel motorral is megrendelhető az új Fiat 500; a friss modellváltozat élvezetes vezethetőséget, remek hatótávolságot és kedvező üzemben tartási költségeket ígér.

részletek

A teljes 500-as modellcsalád Frankfurtban

Frankfurtban felvonul a Torinóban bemutatott új 500-as, a kiváló értékesítési eredményeket elérő, közkedvelt 500X crossover, valamint a saját szegmensében piacvezető 500L.

részletek
Olvastad már?