Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 20. csütörtök

Őrültek

Atyaég: Ilyen elmebeteg fazont még nem láttál!

Alaposan megdöbbentek a szabálytalan parkolókra vadászó srácok, amikor a Marvel Kingpinjére emlékeztető hegyomlásnyi fickó úgy demonstrálta erejét, hogy kiharapott előttük két doboz sört. TE JÓ ÉG!

részletek

Ez teljesen bolond!

Elindulsz a benzinkútról, de nyitva marad a tanksapka? Van ilyen, nem...? Mindenkivel megesik. Na és az is, hogy menet közben próbálja meg valaki visszarakni? Ráadásul nem is orosz képek, hanem britek!

részletek

Sok furcsaságot láthatsz ám a közutakon!

Az alábbi válogatásban mutatunk is néhányat - a gyűjteménybe az internetet böngészve futottunk bele, s úgy éreztük, ezt feltétlenül meg kell osztanunk veletek is.

részletek

A dohányzás káros – de a hülyeség is!

Az alábbi videó főszereplője fogta magát, és megpróbált rágyújtani egy cigire a Nissan GT-R lángoló kipufogójának segítségével – szerencsére nem hajolt túl közel, mert nagyon ráfázott volna!

részletek

Így se használtak Porschét a történelemben

Agyaggalamb-automatát szerelt egy Porsche 911 Targa orrára, majd lövöldözni kezdett rá – komolyan mondjuk, egyszerűen nem értjük: mégis mi történhetett az emberekkel?

részletek

Csoda, hogy élnek ezek az ügyes tolvajok!

A világ legszerencsétlenebb autótolvajait rögzítette egy kamera, akik az úttestre rohanva próbáltak meg autót szerezni maguknak – nem is a sikertelenségen csodálkozunk, inkább az életben maradás tényén.

részletek

Azt se érdemlik meg, hogy autókhoz érjenek!

Az alábbi válogatásban kilenc idiótát láthatunk, akiket valamilyen különös oknál fogva autók közelébe engedtek – de nagyon reméljük, hogy bárki is tette ezt, az utoljára cselekedett így.

részletek

Ilyen videót még SOHA nem láttál!

Bizton állíthatjuk, tudniillik ilyen videó még garantáltan nem készült a történelemben: nézd meg az őrültet, aki felmászik egy autóra, feltartja a forgalmat, aztán pedig csak... jön... és jön... és jön...

részletek

Ismerd meg a gatyás Ladaszörföst!

Már megint, már megint, már megint az orosz közutak! Miért és hogyan, és egyáltalán hogy jutott eszébe? Szavak nincsenek erre a felvételre, nézd meg és szörnyülködj!

részletek

Pontosan hányan is ültök azon a motoron?

Egyáltalán nem vagyunk benne biztosak, hogy tudjuk a választ a kérdésre: szemre csak annyi biztos, hogy körülbelül tízen zsúfolódtak össze – és az is biztos, hogy nem először csinálják a dolgot...

részletek

Az elgázoltatást még gyakorolni kell kicsit...

Már korábban is beszámoltunk azokról a tajvani ügyeskedőkről, akik magukat „elüttetve” próbálnak biztosítási pénzhez jutni – a videón látható nőnek azért még lehetne kicsit gyakorolnia a műfajt...

részletek

Mozgó autón átugrani? Rossz ötlet!

Az alábbi válogatásban néhány olyan őrültet láthattok, akik megpróbáltak átugrani egy szembejövő mozgó autón – kevés sikerrel. Ne, ne próbáljátok ki otthon! Tényleg ne!

részletek
Olvastad már?