Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

ÉrdekesVideó

Óriási medencét szállítottak az M1-esen

Persze ezt is valahogyan el kell juttatni a rendeltetési helyére – de kételkedünk benne, hogy így, platós kocsira téve.

részletek

Mindent csinál a román kamionos, csak az utat nem nézi

Lábbal kormányoz, telefonoz, nyújtózkodik és még be is mutat az őt videózónak. A felvétel a Made In Romania Facebook-oldalra került fel, eddig félmillióan látták – a vezess.hu akadt rá.

részletek

Karosszériajavítás instant tésztával

Az emberi leleményesség határtalanságának újabb megnyilvánulása.

részletek

Hosszában nyársalta fel a szalagkorlát

Floridában filmezték le ezt a Teslát, amin úgy ment át az út menti szalagkorlát, mint kés a vajon. Megdöbbentő módon minden utas sértetlenül megúszta az esetet.

részletek

Íme Putyin kabrió limuzinja

A második világháború európai befejezését ünneplő győzelem napjára készül az Aurus család legújabb luxusautója, a kétajtós kabrió, amelyben integetve-tisztelegve vonulnak fel a legfontosabb vezetők.

részletek

D’Agostino és az AMTS más csodái

John d’Agostino Kaliforniából, szexi lányok, méregdrága luxusautók, tuningcsodák, versenygépek és a jövő mobilitásához: az AFM riportot forgatott a 2019-es Automobil és Tuning Show-n.

részletek

Autóval ment a konditerembe

Meghökkentő élményben volt része egy 67 éves kaliforniai nyugdíjas tanárnak: éppen fellépett a futópadra, mikor vele szemben áttörte az üvegfalat egy SUV. Szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte az esetet.

részletek

A rendőr, aki Lorenzót játszva esett el a forgalomban

Attól, hogy 99-es van a motoron, még nem lesz mindenki Jorge Lorenzo. A rendőrök annyira ráértek, hogy egyikük egykerekezni próbált a kereszteződésben. Szerencséje, hogy rendőr, különben nem nézte volna tétlenül a 10 másik...

részletek

Ez a besorolás sem a terv szerint alakult

Jobban járt volna az alábbi videó sofőrje, ha vesz egy mély levegőt és inkább beengedi az elé szabálytalanul besoroló autót, ezzel a kis agresszióval ugyanis saját magát szívatta meg.

részletek

Felüljáró tépte ketté a kamionra rakományát

Ez az amerikai sofőr kissé benézte szerelvénye magasságát, így egy felüljáró alá hajtva nemes egyszerűséggel lenullázta a legmagasabban szállított autót. A fehér SUV szó szerint kettészakadt.

részletek

Amikor még megijedni sincs idő

Ezt az autóst kis híján padlógázzal trafálta telibe egy vélhetően öntudatlan állapotban lévő sofőr, aki forgalmi sávokon, füvön és járdán átvágva száguldott el előtte.

részletek

Vlagyivosztok utcáin küzdelem az autós élet

Délkelet-Oroszországban teljesen megszokott a március végi hó, ám a megszokás nem egyenlő az alkalmazkodással. Az alábbi videó alapján az ottani lakosoknak minden hazaút felér egy próbatétellel.

részletek
Olvastad már?