DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 2. szombat

ÉrdekesVideó

Ez lesz a vége: Tűzijáték egy autóban

Egy YouTube-csatorna készítői feláldoztak egy autót, hogy kiderüljön: mi történik, ha tűzijátékokat robbantanak fel az utastérben? Az eredmény magáért beszél.

részletek

Így szerzi be a karácsonyfának valót a Lamborghini

Gyakran merül fel az aggály a sportautók kapcsán, hogy akkora motorerővel rendelkeznek, ami már kiaknázhatatlan a közutak sebességkorlátjai mellett. Egy fenyőerdőben azonban már egészen más a leányzó - és a fa - fekvése.

részletek

Amikor mész az úton és egyszer csak lerepül a tető

Az amerikai fiatalemberrel ez történt: még csak nem is száguldozott, körülbelül 100 km/h-ra gyorsított, mikor a Lotus Elise nyitható teteje hirtelen leszakadt. A döbbenet az arcára van írva.

részletek

Az apa reakcióideje mentette meg gyerekét

Csodáljuk a kínai apa gyors mozdulatát, amellyel megakadályozta, hogy kisfiát elgázolja egy szabálytalan autós a zebrán. A férfi megállt, mikor látta a nem lassító sofőrt, de fia tovább sétált.

részletek

GTA-ba illő jelenet Los Angeles utcáin

Még a „road rage” is ritkán jut el arra a szintre, mint az alábbi videóban: a BMW sofőrjét annyira feldühítette a pickup, hogy széthulló karosszériájával sem törődve többször is nekiment a menekülni próbáló áldozatnak.

részletek

Menetközben esett ki a mentőből a hordágy

Egy lengyel autós Wrocławban rögzítette az ijesztő képkockákat: a mentőautó hátsó ajtaja kinyílt, és kigurult belőle a hordágy. Szerencse, hogy a jármű nem szállított beteget.

részletek

Drága autók, melyek olcsónak tűnnek

Hat modell, amelyekért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, az értéket viszont a külcsíny nem feltétlenül tükrözi: a Corvette-től a kínai limuzinig.

részletek

Ne felejtsd el felhúzni az ablakot hóviharban

Idehaza jelenleg nem fenyeget ez a veszély, de Új-Fundlandon egy nő csúnyán pórul járt „apró” figyelmetlensége miatt.

részletek

Csak erővel tudott kiállni a parkolóból

A kínai sofőr elől elálltak a kiutat a parkolóban. Többet erővel, mint ésszel, gondolta a nő: 11-szer ment a másik járműnek, míg annyival arrébb tuszkolta, hogy ki tudjon kanyarodni.

részletek

Verekedés tört ki az autószalonon

Rendhagyó videó Tokióból: miközben a YouTuber a motort bőgető Lamborghiniket videózta, elszabadultak körülötte az indulatok. A konfliktust az okozhatta, hogy az autók túl nagy zajt keltettek, ami felbőszítette a többi kiállítót.

részletek

Az év legnépszerűbb autós videói (+18)

Sokkoló balesetek, női mellek: többszörösen indokoltnak érezzük a korhatárt Autó rovatunk évösszegzőjében, amelyben a Formula.hu legnézettebb videóit gyűjtöttük össze.

részletek

Nagy ugrással élte túl a szarvas az autópályát

Átrohant egy sor, mindkét irányból érkező autó között – aztán szökkent egy nagyot, így tudta kikerülni az utolsó száguldó akadályt.

részletek