Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

ÉrdekesVideó

Erre biztosan nem számított a zebrán megálló autós

Mindenki tudja, milyen bosszantó, ha a kocsisorban várakozó autók nem veszik figyelembe a gyalogosátkelőt. Az alábbi videóban – amely Petrozadovszkban, Oroszországban készült – egy járókelő nem kerülte ki a járművet, hanem más utat választott.

részletek

Elektromos rollerrel az autópályán

A döbbenetes eset Dallasban történt: egy fejhallgatót is viselő elektromos rollerező bukkant fel a hatsávos sztrádán, aki először a legbelső sávban haladt, majd innen sorolt át a lehajtó irányába. A felvételt rögzítő autó sofőrje sem hitte el, mit lát.

részletek

A világ leghosszabb autója

Az Amerikai Álom nevet viselő limuzin egy különleges, egyedi konstrukció: a Cadillac Eldoradón alapuló gépjármű 30,5 méter hosszú és 26 kereke van, a fedélzeten úszómedencével és helikopterleszállóval (!). Az 1980-as években épült, sorsa azonban vakvágányra futott: egy múzeum megvásárolta, hogy felújítsa, de erre eddig nem került sor, így most egy udvaron rozsdásodik.

részletek

Autóval teljesítették az új netes kihívást

A napokban feltűnő bottle cap challenge lényege, hogy a kihívottak egy pörgőrúgással csavarják le egy üveg kupakját, úgy, hogy a palack nem borul fel. Egy lelkes BMW-s autójával driftelve hajtotta végre a feladatot.

részletek

A rendőrrel együtt hajtott el

A floridai rendőr a sötétített ablakok miatt intett le egy autót, a rutinellenőrzés azonban csúnyán elfajult. A járőr az autóba kapaszkodott, miközben a gyanúsított gázt adott és elindult.

részletek

Elsőbbséged akkor van, ha megadják

Tanulságos videó Soroksárról: az autós lélekjelenlétéről tanúskodik, hogy a jobbkéz-szabályos úton időben beletaposott a fékbe – a szabálytalan futárkocsi centiméterekre száguldott el tőle.

részletek

Téged meggyőzne Schwarzenegger, milyen autót vegyél?

Szórakoztató reklámban szerepelt Arnold Schwarzenegger: autókereskedőnek álcázva magát elektromos kocsikért érdeklődő vásárlóknak próbált eladni benzinüzeműt. Érveivel őrületbe kergette az ügyfeleket.

részletek

Új Nordschleife-rekord tuktukkal

A Nürburgring számtalan köridőrekord-kategóriáját – leggyorsabb villanyautó, leggyorsabb SUV stb. – figurázza ki az alábbi kísérlet: tuktukkal „száguldtak” körbe a legendás pályán. Az óra 31 perc 49 másodpercnél állt meg, míg a Porsche abszolút rekordja 5:19, lenne tehát még hova fejlődni.

részletek

Óriási medencét szállítottak az M1-esen

Persze ezt is valahogyan el kell juttatni a rendeltetési helyére – de kételkedünk benne, hogy így, platós kocsira téve.

részletek

Mindent csinál a román kamionos, csak az utat nem nézi

Lábbal kormányoz, telefonoz, nyújtózkodik és még be is mutat az őt videózónak. A felvétel a Made In Romania Facebook-oldalra került fel, eddig félmillióan látták – a vezess.hu akadt rá.

részletek

Karosszériajavítás instant tésztával

Az emberi leleményesség határtalanságának újabb megnyilvánulása.

részletek

Hosszában nyársalta fel a szalagkorlát

Floridában filmezték le ezt a Teslát, amin úgy ment át az út menti szalagkorlát, mint kés a vajon. Megdöbbentő módon minden utas sértetlenül megúszta az esetet.

részletek
Olvastad már?