Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

ÉrdekesVideó

GTA-ba illő jelenet Los Angeles utcáin

Még a „road rage” is ritkán jut el arra a szintre, mint az alábbi videóban: a BMW sofőrjét annyira feldühítette a pickup, hogy széthulló karosszériájával sem törődve többször is nekiment a menekülni próbáló áldozatnak.

részletek

Menetközben esett ki a mentőből a hordágy

Egy lengyel autós Wrocławban rögzítette az ijesztő képkockákat: a mentőautó hátsó ajtaja kinyílt, és kigurult belőle a hordágy. Szerencse, hogy a jármű nem szállított beteget.

részletek

Drága autók, melyek olcsónak tűnnek

Hat modell, amelyekért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, az értéket viszont a külcsíny nem feltétlenül tükrözi: a Corvette-től a kínai limuzinig.

részletek

Ne felejtsd el felhúzni az ablakot hóviharban

Idehaza jelenleg nem fenyeget ez a veszély, de Új-Fundlandon egy nő csúnyán pórul járt „apró” figyelmetlensége miatt.

részletek

Csak erővel tudott kiállni a parkolóból

A kínai sofőr elől elálltak a kiutat a parkolóban. Többet erővel, mint ésszel, gondolta a nő: 11-szer ment a másik járműnek, míg annyival arrébb tuszkolta, hogy ki tudjon kanyarodni.

részletek

Verekedés tört ki az autószalonon

Rendhagyó videó Tokióból: miközben a YouTuber a motort bőgető Lamborghiniket videózta, elszabadultak körülötte az indulatok. A konfliktust az okozhatta, hogy az autók túl nagy zajt keltettek, ami felbőszítette a többi kiállítót.

részletek

Az év legnépszerűbb autós videói (+18)

Sokkoló balesetek, női mellek: többszörösen indokoltnak érezzük a korhatárt Autó rovatunk évösszegzőjében, amelyben a Formula.hu legnézettebb videóit gyűjtöttük össze.

részletek

Nagy ugrással élte túl a szarvas az autópályát

Átrohant egy sor, mindkét irányból érkező autó között – aztán szökkent egy nagyot, így tudta kikerülni az utolsó száguldó akadályt.

részletek

A kutya hajtott vízbe az autóval

Az autós épp csak kiugrott a kocsiból, ezért járna hagyta a motort – mégis mi baj történhet, gondolta. Az utastérben hagyott kutya azonban izgalomba jött, sebességbe lökte a váltót, a kocsi pedig egyenesen a vízbe hajtott. Amint a felvétel végén látható, az ebet sikerült megmenteni. Az eset Kínában történt.

részletek

Öngyújtóval világított a benzintankba

A hihetetlen történet Kazahsztánból érkezett. A kép jobb oldalán álló autót kell figyelni: a sofőr megtankolta autóját, aztán, hogy az árnyékban lássa, mennyi üzemanyagot töltött bele, elővette az öngyújtóját, és azzal világított a tankba. Azonnal felcsaptak a lángok, mire a férfi ijedten elhajította a töltőpisztolyt, ami szétfröcskölte a benzint mindenfelé. Bár a videó nem friss, nagyon tanulságos.

részletek

Milliók kíváncsiak a kólás-autós „kísérletre”

A YouTube legnépszerűbb autós tartalmai közé tartoznak azok, melyekben különböző tárgyakon hajtanak át. Napok alatt több mint kétmillióan nézték meg azt a videót, melyben egy Pepsivel és Mentosszal töltött óvszer került a kerék alá.

részletek

Így reagált a néni az 500 lóerőre

A megmosolyogtató videó mögött szívfacsaró történet áll. A leírás szerint a hölgy hasnyálmirigyrákban szenved, 27 kemoterápián van túl. Fia – ő vezet – mindig is szerette volna megautóztatni 1974-es Datsunjával. A hölgy egyáltalán nem élvezi a száguldást – ez jól látható arcán –, de végül rábólintott fia kérésére.

részletek
Olvastad már?