Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda
Bulvár

Noszvajon romantikázott Kiss Norbi

Csehországi Európa-bajnoki futamgyőzelmét követően kedvesével, Mártival a Bükk-hegység gyöngyszemében, Noszvajon egy festői szépségű érintetlen erdő közepén a Hotel Panorámában nosztalgiázott.

kiss-norbi-noszvaj-5Norbi a Formula.hu-nak elmondta: a versenyhétvégeken Márti mindent alárendel az ő sikereinek, ezért úgy gondolta, most töltsenek egy kis időt úgy együtt, hogy Márti kedvébe járjanak, akiről kevesen tudják, hogy hobbija a gyalogtúrázás és a fotózás. A Hotel Panoráma pedig ideális kiinduló pont mindkettőhöz – meséli mosolyogva a Révész Truck Racing Team versenyzője. Norbiékat már régi ismerősként, sőt inkább barátként fogadta a Hotel Panoráma tulajdonosa Harmati Péter egykori sikeres labdarúgó, az Eger SE tulajdonosa. 

kiss-norbi-noszvaj-3

„Ahogy szoktuk, vegán menüvel és az erdőre néző szobával kedveskedtünk Norbiéknak, ahol a legközelebbi szomszédaik az ősfáinkon lévő mókusaink” - mondja Harmati Péter, hozzátéve: azért egy kis jótékonyságra is meginvitálta a bajnokot.

„Éppen Norbiék ittléte alatt jelentettük be, hogy az általam irányított Eger SE focicsapata a Toyota Hering márkakereskedéssel új támogatót kapott, és ebből az ünnepi alkalomból úgy döntöttünk, hogy egy az egész csapat által dedikált focilabdát és mezt árverésre bocsájtjuk, aminek bevételéből az általunk is fontos célnak tartott állatvédelmet támogatjuk. Norbi elfogadta az Eger SE meghívását így részese volt ennek a számunkra fontos ünnepi alkalomnak, ahol a szurkolóinktól új becenevet is kapott: úgy fogalmaztak, ’Kiss Norbi az autósport Puskás Öcsije’.”

kiss-norbi-noszvaj-1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?