DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

F1-es pilótabarátnők: Kik csavarják el a versenyzők fejét? - 2. rész

Új év, új remények, szokták mondani minden sportban. Nos, volt olyan F1-es pilóta, aki 2019-re nem csak a csapatát cserélte le, de a barátnőjét is. Íme, néhány ismert és kevésbé ismert pilótabarátnő.

Daniel Ricciardo – Jessica Gomes

Ricciardo rátalált a szerelemre, egy hozzá hasonlóan perth-i születésű, 34 éves ausztrál modell, Jessica Gomes oldalán. A hölgy korábban már megjelent a Sports Illustrated nevű magazin úszódresszes kiadásában is, valamint egy elég jelentős dél-koreai rajongótáborral is rendelkezik, mivel szerepelt az ázsiai ország „Sztárokkal táncoló” című vetélkedőjének első évadában.



Nico Hülkenberg – Egle Ruskyte

A litván hölgy egy divattervező, aki horgolt fürdőruhákat készít, és Monacóban él. Számos versenyen mutatkoztak már együtt, 2015 vége óta alkotnak egy párt. Nico Hülkenberg Sebastian Vettelhez hasonlóan nagyon ügyesen tartja titokban magánéletét.

Sergio Perez – Carola Martinez

2018. június 3-án házasodott össze jelenlegi feleségével Sergio Perez, akive már van is egy közös gyermekük. Sok mindent nem tudunk a hölgyről, annyi viszont tudvalévő, hogy pontosan két évvel fiatalabb, mint nővére, ami egészen elképesztő véletlen.

Kevin Magnussen – Louise Gjorup

Louise és Kevin azóta vannak együtt, hogy a dán versenyző elvesztette ülését 2014-ben a McLarennél. Több versenyen mutatkoztak már együtt, a hölgy pedig azóta már Magnussen menyasszonyának mondhatja magát.

Romain Grosjean – Marion Jolles

Grosjean és felesége Marion 2012 óta házasok. A hölgy egy francia újságíró és televíziós bemondó. 2008 óta egy párt alkotnak. Három gyermekük van, Sacha a legnagyobb, Simon a középső és a kis Camille a Grosjean család legifjabb tagja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: