DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Majkán múlt, hogy nem ért 50 millió forintot Hamilton neve

Szürreális pillanatok zajlottak le a TV2 50 milliós játszma című műsorában: a vetélkedő házigazdája ártatlanul próbálta megmagyarázni a játékosoknak, hogy ki is az a Lewis Hamilton, de nem számított arra, ami ezután következett.

Mindig megdobogtatja a szívünket, ha a Forma-1 bekerül a kereskedelmi média fősodrába, és éppen ez történt a TV2 50 milliós játszma című műsorában hétfő este. A vetélkedő lényege az, hogy négy válaszlehetőség jelenik meg a játékfelületen - ahová a résztvevőknek később az addig fennmaradt összeget helyezniük kell majd -, és a játékmester csak ezt követően teszi fel a kérdést.

Amikor a „szép pár”-kategória kiválasztása után megjelent három jelenlegi, és egy korábbi F1-es pilóta neve válaszlehetőségként (Felipe Massa, Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton és Jean Alesi), Majka bőszen elkezdte magyarázni a játékosoknak, hogy Lewis Hamilton ugye az a versenyző, akinek Palvin Barbarához van valamilyen köze, majd óriási megdöbbenésére az a kérdés jelent meg a kivetítőn, hogy „Melyik Forma-1-es pilótával boronálja össze a bulvársajtó rendszeresen Palvin Barbarát?”

A rapper-műsorvezető a fejét fogta, amikor felismerte, hogy hibázott, majd arról kezdett beszélni, hogy ki fogják rúgni a hibái miatt, ezért arra kérte a játékosokat, hogy hadd ismételjék meg a fordulót, immáron egy második kérdéssel. Hogy megjátszott, vagy valódi volt-e a jelenet, mindenki döntse el maga, ahhoz viszont nem szólunk semmit, hogy Kimi Raikkönen nevét „Kimi Raikönnen”-ként sikerült leírniuk a szerkesztőknek.

A műsor vonatkozó része az alábbi videóban tekinthető meg:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: