Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 23. hétfő

SimTech hírek

HTC U Ultra: Minden rólad szól!

Letisztult, sima felület, használaton alapuló működés, új, kettős kijelző, hangzás, rád szabva, élénk színek és ragyogó részletek az elő- és a hátlapi UltraPixel kamerával - Bemutatjuk a HTC U Ultrát:

részletek

Tudtad, hogy készült egy Dakar-mobiljáték?

Hoztunk róla egy ízelítő videót és egy linket is hozzá!

részletek

Izgalmas csaták és nagy bukások az eRace-en

Különleges versenyt rendeztek a hétvégén: a 20 Formula-E pilóta 10 gamerrel csapott össze egy virtuális versenypályán - most meghoztuk a futam összefoglalóját.

részletek

Megkezdi virtuális hódításait a Porsche

Éveken át exkluzív partnerséget ápolt a német márka és az Electronic Arts, de ezen kizárólagosságnak most vége, így a Porsche már más vállalat szimulátorjátékaiban is elérhetővé válik. Januárban már debütál is az iRacingben.

részletek

Minden profit megvert egy szimulátoros

Történelem íródott a szimulátoros versenyzésben: a Las Vegas eRace-en a Formula-E mezőnyének 20 tagja és 10 gamer versenyzett egymás ellen – utóbbiak egyike vitte el a 200 ezer eurós fődíjat egy büntetés után.

részletek

F1 2016: Mennyire valósághűek a balesetek?

Ennél jobb módszerrel nem is lehetne összehasonítani a játékot a valósággal: az alábbi játékos megpróbálta leutánozni a 2016-os esztendő legnagyobb baleseteit. Íme, az eredmény.

részletek

Las Vegas: A versenyzők és játékosok harctere

Nyilvánosságra hozták a virtuális versenypályát, amelyen szombaton az 1 millió dollár összdíjazású futamot rendezik a Formula-E 20 pilótája és 10 profi szimulátorjátékos között Las Vegasban.

részletek

Ezek lennének a legrealisztikusabb játékok?

E videó készítője arra vállalkozott, hogy összeszedje az öt legrealisztikusabb autós játékot - szerintetek mennyire lett jó ez a lista?

részletek

Ha tetszik, ha nem, a farm veszélyes hely!

Ezt hivatott bizonyítani az alábbi, a Farming Simulator 2015 különös jeleneteit bemutató videó is - mondjuk azt azért tegyük hozzá, hogy a játék fizikája is megér egy misét!

részletek

A csapat, amelyből már egy év után játék lett

És összesen is csak öt szezont élt meg az F1-ben 1997 és 2001 között a Prost GP, de már 1998-ban kiadták a csapat nevét viselő PC-játékot. Csak Alain Prost versenyzőivel lehetünk, a Saubert pedig "kifejeltették" a megnevezett ellenfelek közül.

részletek

Zenés balesetválogatás az F1 2016-ból

Ütközések, hatalmas repülések, tömegbalesetek – az idén megjelent F1-es játékban is komoly törés-zúzást lehet bemutatni, amint azt az alábbi hatperces videó is ékesen bizonyítja.

részletek

DTM, Indy, GT és RX egyazon játékban? Igen!

Nagy fájdalmunkra nem egy friss, hanem egy 2006-os alkotásról, a TOCA Race Driver 3-ról van szó, mely PC-re, PS2-re és XBoxra is megjelent - azóta a Grid Autosport szolgált valami hasonlóval...

részletek
Olvastad már?