Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 23. vasárnap

SimTech hírek

Ki nyeri a virtuális Mexikó ePrix-t?

A valóságban egy őrült futamot követően Lucas di Grassi szakította meg Sebastien Buemi elképesztő sorozatát, de a versenyzők szokás szerint szimulátoron is megmérkőztek egymással.

részletek

10 kör egy LMP1-es Porschéval Le Mans-ban

Mi ez, ha nem zene füleinknek?

részletek

Egy futam, amit Senna már nem érhetett meg

Az utóbbi évek Codemasters-játékai közül az F1 2014 bizonyult a legjobbnak, melyre számtalan átirat készült: közöttük 1994-es is, ahol Ayrton Senna Williams Renault-ját is meghajthatjuk.

részletek

Így tereli egy hölgy Imolában a Ferrarit

A versenypályákon is több női pilótával találkozhatunk már, azon meg sem lepődünk, hogy valaki a szimulátorban rója a köröket. Urak, ki merne kiállni a hölgy ellen egy körre?

részletek

A Renault végigfut a játéktörténeten

A Renault sportprogramjának Facebook-oldala elérte az egymillió követőt, erről pedig néhány korábbi virtuális versenymodelljük bemutatásával emlékeztek meg, hogy a végén egy új jövevény érkezését is megszellőztessék.

részletek

RS Formula - Szingapúri futam

Híves Zoltán is megszerezte élete első RS Formula sikerét! Szingapúr is új futamgyőztest avatott, akárcsak tavaly.

részletek

RS Formula - Olaszosan Monzában

Molnár Attila megszerezte idei negyedik futamgyőzelmét, s ezzel immár ő rendelkezik a legtöbb győzelemmel a szezonban. Monzában a kevés versenyző ellenére jó futamot láthattunk, melyen Híves a bokszból ért fel a dobogóra.

részletek

Londonba készülnek a jövő autóival a diákok

A diákok nagyobb sebességbe kapcsolnak, hiszen idén a 33. Shell Eco-marathon visszatér Londonba. Ebben az évben négy magyar csapat vesz részt a május 25. és 28. közötti versenyen...

részletek

Nem tetszenek az új autók? Nézd, hogy törnek!

Ezt a videót különösen azok figyelmébe ajánljuk, akik nem igazán rajonganak az újgenerációs Formula-1-es autókért: nézd meg, hogy zúzzák össze őket - természetesen csak virtuálisan!

részletek

Köröznél az 51 évvel ezelőtti Monzában?

Az Assetto Corsával ezt is megteheted - pattanj be egy 1966-os autóba és küzdj meg az azóta legendássá váló olasz versenypályával!

részletek

Így törnek az idei F1-es autók!

Természetesen még nem jelent meg az idei szezon hivatalos F1-es játéka, viszont több korábbi darabhoz megérkeztek mod formájában az idei autók - a játékosok pedig nem kímélik őket!

részletek

Szörfdeszkán érkezett az új F1-es karóra

A Toro Rosso pilótái, Danyiil Kvjat és Carlos Sainz már meg is ejtették idei első versengésüket, aminek helyszínéül nem a melbourne-i pálya, hanem a város tengerpartja szolgált.

részletek
Olvastad már?