Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

SimTech hírek

Mit szólnál egy ilyen szimulátorhoz otthonra?

A látómezőt betöltő óriás videófalról a Peerless AV gondoskodott, az F1-es pilótafülkét mintázó ülést pedig a Bernex Race Simulators hozta. A kombináció az amszterdami Integrated Systems Europe kiállításon állt össze, de a szobánkban is el tudnánk képzelni.

részletek

Legendás győzelmek LEGO® kockákból

Egy ajándék, amivel az Ön gyermekei is ráléphetnek az autóversenyzéshez vezető útra. Az 1966-ban és 2016-ban látványos győzelmet arató Ford GT versenygépek most LEGO® kockákból kelnek életre.

részletek

Minden, amit egy autó már magától is tud

Az idei Mobil Világkongresszuson a BMW Group a jövő intelligens kapcsolódási technológiáira fókuszál, és bemutatja fejlesztéseit az automatikus parkolás terén is.

részletek

A HTC Vive már Magyarországon is elérhető

A HTC VIVE™ bejelentette, hogy március 1-től újabb országokban teszi elérhetővé virtuális valóság eszközét. A HTC Vive tavasztól hivatalosan is beszerezhető lesz többek között Magyarországon is.

részletek

WiFi az autóban: Vége az unalmas utazásoknak

A Fordokba beépített modem csatlakozási lehetőséget és szórakozást kínál utazás közben az utasoknak és a gyerekeknek...

részletek

Ez már a jövő: Repülő kerékpár Oroszországból

Ha azt mondjuk valamire, hogy "biztosan orosz", akkor annak silány minőségére utalunk, de egy moszkvai startup-cég büszkén festheti fel az ország zászlaját emberszállító drónjára.

részletek

Mio MiVue Drive: Navigáció és kamera egyben

Egyetlen eszközben ötvözi az autós navigáció és a fedélzeti kamera funkciót a Mio MiVue Drive sorozata. Navigáció, Extreme HD minőségű felvétellel...

részletek

Minden BMW modellben lesz forgalomfigyelő

A HERE rendkívül nagy pontosságú helymeghatározó szolgáltatását 2018-tól a bajor gyártó új fejlesztésű modelljeiben a Mobileye valós idejű forgalmi információi egészítik ki...

részletek

Robotok bevetésen az Audinál

Az Audi Hungaria tovább halad az okos gyár felé vezető úton: a legnépszerűbb győri motor, a négyhengeres Otto-motor gyártósorán a már meglévő hat robot mellé újabb robotkollégát állítottak üzembe.

részletek

Daytona hőse a Budapesti Motor Kiállításon

Ahogy a Harley Davidson Amerika után Európában is kultikus járművé vált, most kezd valami hasonló utat bejárni a kanadai Bombardier első ránézésre elképesztő külsejű és formájú trike-ja...

részletek

Új, trendi villanyrobogó márka Magyarországon

Az igényes háziasszonyoknak, és a hobbijukat magas színvonalon űző akvaristáknak már világszerte bizonyított, mostantól az elektromos városi mobilitás terén is minőségre törekszik, korrekt áron.

részletek

Ki nyerte a virtuális Buenos Aires-i futamot?

A valóságban Sebastien Buemi diadalmaskodott, ám szokás szerint egy szimulátoros versenyre is sor került a Formula-E adott helyszínén – vajon a svájci a virtuális világban sem talált legyőzőre?

részletek
Olvastad már?