Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

SimTech hírek

Láttatok már safety car-versenyt?

Na jó, igazit most sem fogtok, de megnézhetjük aarava jóvoltából, hogy milyen is lenne Barcelonában egy verseny, melyen húsz biztonsági autó indul egymás ellen.

részletek

Virtuális Senna-kör az esős Suzukában

Nem akárki bújt a legendás brazil bőrébe az 1988-as Japán Nagydíjhoz hasonló időjárást beállítva: a háromszoros világbajnok születésnapján a McLaren szimulátorpilótája, Rudy van Buren...

részletek

A Supra meghódíthatja az e-motorsportot is

A TOYOTA GAZOO Racing megjelenik az e-motorsport világában a GR Supra Gt Cup elindításával a PlayStation®4 Gran Turismo Sport felületén.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Ricciardo?

Nincs is jobb hangolódás az F1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra, mint kipróbálni a játékban, meddig tudunk előretörni a Renault színeit képviselő helyi hőssel a melbourne-i Albert Parkban!

részletek

A McLaren már az Albert Parkban köröz

Legalábbis virtuálisan: a csapat szimulátoros pilótája, Rudy van Buren mutatja be az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó pályát, mégpedig esőben.

részletek

A-Liga: Visszatérés a Hungaroringen

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Ebben a játékban csak úgy törnek az autók

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.

részletek

A láthatatlant láthatóvá tévő technológia

A Nissan leleplezte jövőbemutató tanulmányát egy olyan járművel kapcsolatosan, amely segít a vezetőknek, hogy azt is láthassák, ami szabad szemmel nem látható. A valóság és a virtuális világ egyesítésével így létrejöhet a tökéletes összekapcsoltautó-élmény.

részletek

Így törik a technika a Dirt Rally 2.0-ban

Az autós játékok egyik legérdekesebb vonatkozása az, mennyire élethűen lehet leamortizálni a versenygépeket – egy lelkes YouTube-os a nemrég megjelent Dirt Rally 2.0-t vizsgálta.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Laguna Secában

Elképzeltétek már, ahogy húsz Formula-1-es autó száguld keresztül az ikonikus Dugóhúzó-kanyaron? Nos, ha a valóságban nem is láthatunk ilyet, az rFactorban kipróbálta egy videós.

részletek

A száguldó ételhordó visszatér!

A "jármű" spái szimulációjának "nagy sikerére" való tekintettel itt a következő epiziód a virtuális világ leggyorsabb ételhordó kocsijának történetéből. Suzukában "fedélzeti" kamerából a "váltásokat" is megfigyelhetjük.

részletek

Ételhordóval az esős Spában

Ne kérdezzetek semmit, ne mondjatok senkinek semmit, ne csináljatok semmivel semmit, legfeljebb csukjátok be az internetet mára. Egy japán szimulációs ötlet a "volán" mögött Sebastian Vettellel.

részletek
Olvastad már?