Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

SimTech hírek

Vagány Ferrari-koncepció Dubajban

Láttunk már több jövőbeli F1-es koncepciót, ez azonban igazán remekül fest mozgásban - igen, még akkor is, ha az autó festése eltér a Scuderia hagyományaitól.

részletek

Spanyol Nagydíj a 2018-as McLarennel

Bár a rajongóknak legalább fél évet várniuk kell az F1 2018-ra, ahogyan az lenni szokott, már elkezdtek burjánzani az F1 2017 átiratai - nézzük is meg, milyen egy barcelonai futam a MCL33-assal!

részletek

Így száguld a 2018-as virtuális Haas Monzában

Az idei F1-esek közül az amerikai istálló autóját mutatták be legkorábban, így azóta az Assetto Corsában is lemodellezték. Monzában hasítottak vele végig, az izgalom kedvéért egy Ferrari 812 Superfast társaságában.

részletek

RS Formula - Brutálisan jó futam Szingapúrban

Híves Zoltán teljesítette azt, amit elvárt magától: egyszerűen rajt-cél győzelmet aratott Szingapúrban. Híves ezzel holtversenybe került Molnárral a tabellán, bár Hívesnek még hátravan egy drop round.

részletek

Ilyen egy 200 fokos látószögű szimulátor

A Veloce Sports eszköze a videó szerint az első szimulátor, ahol a látószög 200 fok – tehát gyakorlatilag minden irányban a virtuális környezetet látjuk. Így néz ki használat közben.

részletek

Hatékony lassító a fordított fekvőrendőr?

A gyorshajtás a közúti közlekedés örök problémája. Az egyik lehetséges megoldás a fordított fekvőrendőr, melynek hatását a BeamNG.drive-val szimulálták. (Figyelem! A videó nem veendő komolyan!)

részletek

Hivatalos eSport-csapatot alakított a Renault

Az enstone-i F1-es istálló az első, amely egy hivatalos szimulátoros csapatot indít - egyre szorosabb az összefonódás a valóság és a virtuális világ között.

részletek

Egy kör a népligeti Grand Prix-pályán

1936-ban egy hétvége erejéig Budapestre figyelt a világ autósportot kedvelő része, hiszen a világ legjobb versenyzői gyűltek össze ezen a pályán - idézzük fel a Grand Prix Legends segítségével, hogyan nézett ki!

részletek

Ilyen lenne egy F1-es futam egy sípályán

Max Verstappen pár éve élesben is kipróbálta, milyen végigmenni egy F1-es géppel egy lesiklópályán – a téli olimpia kezdetére való tekintettel megmutatjuk, miképp néz ki mindez a virtuális világban.

részletek

Újabb halo-szimuláció – VR-szemüveggel

A napokban mutattunk egy virtuális versenyt, amelyet már halóval szerelt autóval futottak. Ez a videó annyiban mutat többet, hogy a játékosra ezúttal VR-szemüveg került.

részletek

Virtuális halo-teszt a francia pályán

Ennyit látni egy Ferrariból a Halo mögül, legalábbis az Assetto Corsában - milyen lesz ez majd a valóságban, mennyire fogja zavarni az F1-es pilótákat?

részletek

Újrakreálták a 2017-es Osztrák Nagydíjat

A holtszezonban minden jó, ami F1: nézzük újra a 2017-es spielbergi futamot, méghozzá virtuálisan "újrakeverve"!

részletek
Olvastad már?