Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 15. szombat

SimTech hírek

Egy kör a McLaren pilótájával

A szezonzáró helyszínének vonalvezetését a McLaren istálló hivatalos szimulátorversenyzője, Rudy van Buren mutatja be.

részletek

F1 Esports: Címvédés és magyar ezüst

Szombat este lezajlott a virtuális sorozat utolsó, döntő fordulója. A domináns Brendon Leigh tízből hat győzelemmel lett másodszor is bajnok, csapattársa, Bereznay Dániel újra nyert.

részletek

Virtuális kör Makaóban egy F3-as autóval

Bemelegítés a vasárnapi, 65. Makaói Nagydíjra.

részletek

Verhetetlen akcióval robbant a Mio

Nincs Black Friday Mio nélkül! A népszerű márka idén is ütős ajánlatokkal és több mint 2000 termékkel készül az akcióra. A Fekete Péntek keretében 28-32%-os engedményekre csaphatunk le...

részletek

Ilyen egy kör a brazil pályán visszafelé

Ebből az irányból is élvezetesnek tűnik ez a pálya, az első szektor például különösen "erősnek" látszik - néha el tudnánk képzelni ilyen módosítást a valóságban is.

részletek

Már össze is hegesztették a vietnámi pályát

Egy lelkes szimulátorjátékos a térképek és a publikált vonalvezetés alapján már be is digitalizálta a 2020-ban érkező hanoi versenypályát. Egyáltalán nem hivatalos, és biztosan nem precíz, de valami hasonlóra lehet számítani.

részletek

Felfedték az elektromos Harley titkait

A vadonatúj elektromos Harley-Davidson® LiveWire™ modell ma debütált Európában a Milánóban rendezett EICMA kiállításon tartott sajtótájékoztatón.

részletek

Videó: így nyert futamot Bereznay

A Mercedes uralta a hivatalos F1-es e-sport bajnokság második fordulóját és a magyar versenyző is versenyt tudott nyerni - mutatjuk, hogy hogyan.

részletek

F1 Esports: Bereznay futamot nyert

Lefutották a hivatalos e-sport széria második fordulóját. Mindhárom futamot a Mercedes uralta, és mintha valódi, vérre menő versenyről lenne szó, egy rivalizálás is kialakulóban van.

részletek

Újraalkották a Vettel-Ricciardo ütközést

Az USA Nagydíjon ismét belekeveredett egy ütközésbe Sebastian Vettel, ezúttal Daniel Ricciardóval ért össze - íme az eset az F1 2018-cal újraalkotva, Mennyire pontos?

részletek

Ha nem versenyzésre használják az F1 2018-at

Van úgy, hogy a szimpla versenyzés már nem nyújt elegendő élvezetet, így egyéb "kihívásokat" keres az aktuális gamer - erről szól az alábbi videó is.

részletek

Itt letöltheted az új mobilos F1-játékot

A két nappal ezelőtt beharangozottaknak megfelelően október 18-án elérhetővé vált a Codemasters által okostelefonokra kifejlesztett új Formula-1-es játék. Ingyen vihető.

részletek
Olvastad már?