SimTech hírek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 16. csütörtök

SimTech hírek

A Saubernek is van már eSports-csapata

Újabb csapat száll be a szimulátoros bajnokságba, most az Alfa Romeo Saubernél érezték úgy, hogy ebbe érdemes energiát fektetni.

részletek

Limitált karórákkal bővül a Casio F1 paletta

Hét futamhétvége után július 27-29. között ismét Magyarországra látogat a száguldó cirkusz. A Toro Rosso csapat együttműködő partnere, a Casio bejelentette, hogy új karórákkal bővíti palettáját.

részletek

Újra e-sport versenyt indít a McLaren

A World’s Fastest Gamer megmérettetés utódja a Shadow Project lett: ezúttal a nyertes a McLaren e-sport csapatába kerülhet be. Minden eddiginél nagyobb virtuális versenyt akarnak életre hívni.

részletek

Egy virtuális Raikkönen-kör Silverstone-ban

Melegítsünk az előttünk álló hétvégére az Assetto Corsa segítségével - így száguld végig a silverstone-i pályán az idei Ferrarival a finn Jégember.

részletek

F1-es Ferrari a Formula Student ellen

Újabb értelmetlen, de látványos összevetés: a FlashTV a 2018-as Ferrarit ezúttal egy Formula Student géppel eresztette össze: ezeket a formulaautókat egyetemisták építik, az éves versenyeken magyar csapatok is fel szoktak tűnni.

részletek

Magyarok az üzemanyag-hatékonysági versenyén

A Shell Eco-marathont a Make the Future fesztivál keretében rendezik meg jövő héten, július 5-8. között a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkban.

részletek

Nyaralásbiztos navigáció a Mio-tól

Nincs nyaralás GPS nélkül! Megérkezett a Mio legújabb autós navigációja, a Mio Spirit 7700 LM élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel.

részletek

Egy sietős virtuális F1-es kör Ausztriában

Hangolódjunk a hétvégi Osztrák Nagydíjra, stílszerűen egy Red Bull-körrel - a valóságban talán egy fokkal finomabban fogják kezelni az autókat a pilóták, mint ez a gamer...

részletek

Amikor az F1 találkozik a futballal

Elképzeltétek már, milyen lenne ha F1-es autók kergetnék a labdát a zöld gyepen? Nos, az alábbi videós kipróbálta ezt a virtuális világban – rendhagyó Mercedes-Ferrari harc a foci-vb jegyében.

részletek

Gasly köröz Paul Ricardon – az új játékban

A francia Pierre Gasly már a megjelenés előtt kipróbálta az F1 2018 játékot – ezáltal a versenynaptár új pályáján, a Francia Nagydíj helyszínén is megtehetett pár kört még a szabadedzések előtt.

részletek

Ilyen egy kör a Paul Ricardon a szimulátorban

Pályabejárás a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén egy Haasszal és az Assetto Corsával.

részletek

F1 2018: Brawn GP jár az előrendelőknek

A rajongók kívánsága meghallgató fülekre talált a Codemasters részéről, ugyanis a nyár végén megjelenő új játékban benne lesz a Brawn GP 2009-es világbajnok autója.

részletek
Olvastad már?