Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

SimTech hírek

Öt percen belül a Nordschleifén

Bődületes dolgokra képesek a mai szimulátorok: ez a kör az Assetto Corsával, a Nordschleifén egy F1-es Ferrarival szintén az ilyenek közé tartozik. Tudjuk, ez csak egy szimulátor, de...

részletek

Amikor F1-es gép szabadul a sportautók közé

A szimulátorokon kedvünkre kísérletezgethetünk a különböző, valóságban elképzelhetetlen kombinációkkal - most mutatunk egy olyat, ahol a Nordschleifén előzget egy F1-es autó...

részletek

Gyönyörű Ferrarik az Assetto Corsában

A maranellóiak hetvenedik évfordulója okán készítettek egy speciális Ferrari-csomagot is az Assetto Corsához - gyönyörűen sikerültek, mutatjuk, hogy milyenek!

részletek

Mire megy Senna McLarenje Abu Dhabiban?

A klasszikus autók versenyének mindig megvan a bája a legújabb F1-es játékban, az F1 2017-ben, főleg, ha olyan ultramodern pályán zajlik, mint a Yas Marina Circuit Abu Dhabiban.

részletek

Játék maximumon

Ha az ember unja, hogy pár évente új alkatrészeket kell vennie vagy nincs meg a megfelelő mennyiségű képkocka a szimulátorokban, akkor a HP legújabb fejlesztésével búcsút inthetünk a problémáknak.

részletek

Éld túl Monacót – visszafelé!

A hercegség utcáin normál menetirányban sem egyszerű végigmenni, hát még azzal ellentétesen – ráadásul mindezt egy versenyen, a forgalommal szemben, a nemrég megjelent F1 2017-ben!

részletek

Minden szingapúri baleset – A játékban

A készítők ismét nem sajnálták a fáradságot, és a Szingapúri Nagydíj minden balesetét lemodellezték az F1 2017 játékkal.

részletek

Megállapodott a HTC és a Google

A Google és a HTC Corporation 2017. szeptember 21-én jelentette be megállapodását, mely szerint a HTC bizonyos munkatársai, most hivatalosan csatlakoznak a Google csapatához.

részletek

Ennyire élethű játék az új WRC 7

Itt-ott felverődő porfelhők és egyéb nyalánkságok teszik élvezetesebbé a rali-világbajnokság szimulátorát - mutatunk erről egy onboard-videót Ott Tanak és a Német Rali közreműködésével.

részletek

Ilyen egy kemény sepangi kör az F1 2017-tel

1:30,758: ez az a köridő, amelyet az alábbi videóban produkált a gamer. Túl sok hiba nincs benne, vajon a valóságban is ilyen tiszta köröket futnak majd a versenyzők jövő hétvégén?

részletek

Alapvető hibák az F1 2017-ben

Nem minden tökéletes az idei F1-es játékban sem - íme egy csokor érdekes probléma, amibe beleütközhetünk a használata közben.

részletek

Szédítő szingapúri kör az F1 2017-tel

Az F1-es szimulátorban is érződik, hogy mennyire összetett és nehéz ez a pálya - az alábbi videóban szereplő körben nem sok tizedmásodperc maradt.

részletek
Olvastad már?