Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

SimTech hírek

Ilyen egy 1:11-es F1-es kör Monacóban

Hangolódjunk a soron következő F1-es futamra: íme egy virtuális kör Monacóban az Assetto Corsával.

részletek

A Spanyol Nagydíj eseményei a játékban

Kiváló válogatás a barcelonai F1-es futam legjobb pillanataiból belsőkamerás nézetből - csak éppen nem a valóságban, hanem egy virtuálisan újraalkotott formában.

részletek

Négy magyar diákcsapat készül rekordra

Diákok ezrei készülnek, hogy új rekordokat állítsanak fel üzemanyaghatékony autóikkal a Shell Eco-marathon Europe 2018-as versenyén. A megmérettetést a Make the Future Live fesztivál keretében rendezik meg, amely immár harmadik éve tér vissza a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkba július 5-8 között.

részletek

Egy kör Monacóban Senna 1988-as McLarenjével

Ha valaki szeretné felidézni a harminc évvel ezelőtti körülményeket és virtuálisan a részese lenni, természetesen megteheti.

részletek

Az F1-es vagy az IndyCar-autó nyer Monzában?

Néhány hete egy olyan videót osztottunk meg, ahol oválon mérték össze virtuálisan az erejüket, most pedig az Olasz Nagydíj helyszíne következett, ugyancsak az Assetto Corsa segítségével.

részletek

Sennára emlékezve: On-board kör Imolában

A háromszoros világbajnok brazil legenda egy köre az Autodromo Enzo e Dino Ferrarin, az rFactorban, a Williams FW16-os volánja mögött.

részletek

F1 2020: Audi, BMW, Lexus, Lamborghini

Jó érzés eljátszani a gondolattal, hogy két év múlva milyen pilótákból és csapatokból áll majd az F1-es mezőny - és ahogyan az lenni szokott a játékokban, a hatalmas tömegbaleset sem marad el.

részletek

Ilyen egy 1:38-as kör Bakuban - szimulátoron

A valóságban még az 1:40-et sem érte el idén a mezőny, de az Assetto Corsában természetesen minden lehetséges - hogy örült volna Hamilton egy ilyen körnek szombaton!

részletek

Autóskamerák tavasz üzemmódban

A télihez képest a tavaszi autózás sima ügynek tűnhet, pedig a szeszélyes időjárás és a változó útviszonyok ilyenkor is megizzaszthatják a sofőröket.

részletek

Az F1-es vagy az IndyCar-autó nyer az oválon?

Az Assetto Corsa segítségével nézték meg, hogy képes-e legyőzni "hazai pályán" az F1-es autót egy IndyCar-gép.

részletek

Így nyer egy igazi aljas gamer

A videó készítője hiába próbálkozott sok mindennel, az élen haladó pilóta finoman szólva nem hagyta magát megelőzni - ha azt írjuk, hogy piszkos eszközökhöz folyamodott, az nem elég kifejező.

részletek

Mielőtt végleg elmegyek, kapsz játékot rólam

Utolsó szezonját kezdi meg idén a DTM-ben a Mercedes, mielőtt kiszállna a sorozatból. Ennek apropóján életre hívtak egy a széria 30 évét átölelő szimulátorbajnokságot, amelyre invitálják az érdeklődőket.

részletek
Olvastad már?