Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

SimTech hírek

A 2013-as és 2018-as Ferrari csatája

Közismert, hogy a tavalyiak voltak mindig idők leggyorsabb Formula-1-es autói. A FlashTV a 2018-as Ferrarit a 2013-assal eresztette össze az imolai pályán.

részletek

Virtuális betekintés az új chilei FE-pályába

Idén új helyszínre költözött a Formula-E Santiagóban, és még mielőtt az autók kipróbálhatták volna, egy szimulátor segítségével ismerkedhettünk meg a félkörívet és hajtűket tartalmazó vonalvezetéssel.

részletek

Ilyen volt Bereznay éve

A Mercedes eSport-csapatában versenyző magyar pilóta értékelte mindazt, ami történt vele a mögöttünk hagyott naptári évben

részletek

Verstappen online is bámulatos dolgokra képes

A sportszerűtlen viselkedést nem kell túl komolyan venni, mert sokan direkt arra utaznak, hogy csatázhassanak vele - némi betekintés a holland online versenyzésébe.

részletek

F4-es nyerte a McLaren e-sport-döntőjét

A héten rendezték a wokingi gárda McLaren Shadow névre hallgató projektjének fináléját, amelynek végén a brazil Igor Fraga diadalmaskodott, aki tavaly ezüstérmes lett az észak-amerikai F4-ben.

részletek

Elkezdődött a McLaren e-sport-döntője

A McLaren főhadiszállásán, Wokingban tartják a McLaren Shadow második szezonjának fináléját: az események hétfőtől csütörtökig zajlanak a hét kvalifikáló részvételével.

részletek

Elképesztően sportszerűtlen volt Verstappen

Pár napja egy remek körrekorddal, most önbíráskodással került a szimulátoros hírek közé Max Verstappen: a téli szünetben iRacinggel versenyző hollandot egy lassabb ellenfele dühítette fel, ezért úgy döntött, megbünteti.

részletek

Verstappen iRacing-világcsúcsot döntött

Szimulátorozással tölti a téli szünetet Max Verstappen: az alábbi videón megtekinthető a kiváló kör, amellyel megjavította a charlotte-i versenypálya virtuális Formula-3-as pályacsúcsát.

részletek

Küszöbön a felvillanyozó motorozás

A Harley-Davidson két forradalmi áttörést jelentő könnyűszerkezetű elektromos járműkoncepciót mutatott be Las Vegasban, és a LiveWire motorkerékpár teljes körű műszaki specifikációit is elárulták.

részletek

A HTC VIVE újraértelmezi a VR világát

A HTC VIVE™, a room-scale VR technológia egyik vezető szereplője, új hardvert, szoftvert és tartalomkínálatot jelentett be, melyek újraértelmezik a VR élményt.

részletek

Ki játszott a '80-as évek F1-es játékaival?

Így fejlődtek az F1-es játékok 1982 óta - elég mélyről indult a dolog, mára szenzációsan profi lett, de a kezdetekre azért elég érdekes visszatekinteni...

részletek

Az egymillió lóerős Williams

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha egymillió lóerő szorult volna bele egy Formula-1-es autóba? Most megnézheted, mire megy egy elvetemült gamer egy egymillió lovas Wailliamsszel.

részletek
Olvastad már?