Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

SimTech hírek

Virtuális Cseh Nagydíj Valentino Rossival

Bár a brünni verseny nem jött össze a Doktor számára, A MotoGP 17-tell éljük újra a csehországi pálya nyújtotta élményeket!

részletek

Amikor egy ütközésből hatalmas előzés lesz

A virtuális F1-es világban gyakran előfordul, hogy egy félresikerült előzési manővert ütközés követ, az viszont ritkábban, hogy ennek a fordítottja történik meg.

részletek

Ilyen lesz a karriermód az F1 2017-ben

A Codemasters ígérete szerint a hamarosan megjelenő legújabb F1-es játékban az eddigieknél is sokrétűbb lesz a karriermód – ezt pedig egy igen látványos trailerrel igyekeznek demonstrálni.

részletek

Népszerű Európában a Formula Student East

2017. július 20. és 23. között a Budapest közeli Örkényben található Euroring versenypályán rendezték meg a Formula Student East nemzetközi konstrukciós versenyt...

részletek

Éld át az F1 hőskorát - vissza 1979-be!

Ha unod a mai F1-es autókat, akkor vedd elő az 1970-es évek fenevadjait - az Assetto Corsával mindent kipróbálhatsz, ami csak eszedbe jut.

részletek

2016 leggyorsabbja 2011 leglassabbja ellen

A Mercedes W07 és a HRT F111 sebességét mérték össze az adott év hivatalos játékában a Hungaroringen. Téged is meg fog lepni az eredmény!

részletek

Érkezik az új F1 2017 - itt egy ütős trailer!

A Codemasters közölt egy remek kedvcsinálót az egy hónap múlva érkező játékhoz - vannak benne újítások, mi már nagyon várjuk!

részletek

Schumacher szó szerint átcsörtet a mezőnyön

Nem csak az ideális ívet, de a pályát is többször elhagyta ez a gamer - előkerült egy bő tíz éves F1-es játék, Michael Schumacher, a Ferrari és a Nürburgring.

részletek

Egy klasszikus játék és F1-es tömegbaleset

Emlékeztek még erre a játékra? Bár Monacóra jellemzőek a balesetek, ez azért egy kicsit túllő a határon - leszakadó kereket és elemek mindenhol...

részletek

Így fest az idei McLaren a Paul Ricardon

Alonso, a McLaren és a 2018-as Francia Nagydíj helyszíne - az Assetto Corsával minden lehetséges, többek között ez is.

részletek

Hogyan boldogul a magyar videós Spában?

A népszerű hazai youtuber, Nessaj lehetőséget kapott a szeptemberben megjelenő Project Cars 2 kipróbálására, neki köszönhetően pedig magyar tolmácsolásban ismerkedhetünk meg az új játékkal.

részletek

Már a Bajnokok Tornáját is lehet játszani

Mobilra készült el a népszerű szezon végi autóverseny, a Race of Champions játékváltozata. Több korábbi pályán, számos a valóságban is használt autóval és különféle játékmódokkal kísérletezhetünk.

részletek
Olvastad már?