Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

SimTech hírek

Melyik játékban a legjobb autót törni?

A népszerű WatchMojo – munkásságukat sokaknak valószínűleg nem kell bemutatni – top 10-es listát válogatott össze azokról a játékokról, melyekben a legnagyobb, leglátványosabb bukásokat hozhatjuk össze.

részletek

RS Formula - Schneider oktatott Interlagosban

Schneider Kristóf mögött Dévai lett a 2., aki végre a szezonban először magára talált, így a One By One a 2015/2016-os Abu Dhabi Nagydíj után újra kettős győzelmet ünnepelhetett. Nosztalgikus látvány volt a két ObO az első két helyen, ugyanis ez volt pályafutásuk 4. kettős diadala.

részletek

LMP1-es Porsche a téli Nordschelifén?

Te is kipróbálnád? A szimulátorok világában mindenre van lehetőség, még erre is.

részletek

Ismerd meg szimulátor segítségével Szocsit

Bemutató az Orosz Nagydíjnak otthont adó város helyzetéről, valamint a pályáról, Danyiil Kvjat 2017-es Toro Rossójába csücsülve.

részletek

A legértelmetlenebb autóverseny, amit láttunk

Egy agyonratuningolt Fiat Unót eresztettek össze egy F1-es Mercedesszel az Assetto Corsában - szerintetek melyik jön ki győztesen a versenyből?

részletek

Magyar siker a virtuális WTCC-ben

A hétvégén elindította hivatalos szimulátorbajnokságát a WTCC, amelynek mezőnyébe több magyar is jelentkezett. A monzai második futamot ráadásul Nándori Márk nyerte egy Zengő-külsejű autóval.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny egy bobpályán

A virtuális világban számos őrültséget lehet kipróbálni, ám a toplista élére kívánkozik az a játékos, aki egy bobpályán próbált meg kordában tartani egy Formula-1-es autót…

részletek

Ez a Codemasters leggyatrább F1-es játéka?

Sorba rendezte a fejlesztőcég kiadásait a Formula-1 mókás és bizarr oldalával foglalkozó wtf1.com. A lista élére a legfrissebb F1 2016 került, a végére pedig a legrégebbi F1 2009.

részletek

Mozgáskorlátozottakon segít a Toyota robotja

A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott, ám a robotika területén is vezető szerepet betöltő Toyota 2017 őszétől megkezdi a Welwalk WW-1000 elnevezésű rehabilitációs segédrobot kölcsönzését...

részletek

A szimulátor, amire mindenki vár?

Valamikor az év vége felé jöhet ki a Project Cars 2, de a videók alapján megéri rá várni - ez a grafika és a különböző bajnokságok alighanem nagyon sokakat lázba hoznak majd.

részletek

Épületek okosítására is képes magyar cég

Több mint fél éve van már jelen az okosotthonok és értéknövelt ingatlanfejlesztői szolgáltatások piacán a Nold Technologies.

részletek

Robotok az elöregedő társadalom szolgálatában

Az WHO előrejelzése szerint 2050-re a világ népességének 22 százaléka 60 év fölötti lesz. A japán kormány kutatásai szerint 2060-ra várhatóan egyre több szociális gondozóra lesz szükség.

részletek
Olvastad már?