Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

SimTech hírek

E-sport csapatot alapított Alonso

Fernando Alonso, aki korábban kerékpárcsapatot akart vásárolni, új vállalkozásba kezdett: első F1-es versenyzőként indított virtuális versenyzésben érdekelt csapatot, ahol időnként ő maga is szerepelni fog.

részletek

Jönnek a humanoid robotok?

A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyotát a robotika és a mesterséges intelligencia területét érintő kutatások tekintetében is a világ legfejlettebb vállalatai között jegyzik.

részletek

Szabadság és egyediség: ROAMER Superior

A svájci óragyár különösen nagy hangsúlyt fektet az anyagok kiválasztására és az órák kialakítására. Arra törekednek, hogy minden egyes ROAMER óra szabadságot és egyediséget sugalljon.

részletek

Mennyiben tér el az F1 2017 és a valóság?

Ezen a körön szépen lemérhető, hogy hol nem egyezik a valóság és az F1 2017 szimulátor - a helyszín Suzuka, az autó a McLaren-Honda, a pilóta pedig Fernando Alonso és egy gamer.

részletek

Ezt tudja egy vadonatúj hi-tech szimulátor

Az elsődlegesen repüléssel foglalkozó Cranfield Aerospace Solutions Ltd. legyártott egy új F1-es szimulátort, amit a szemléletes videó mutat be. GT-verzió és VR-szemüvegre szabott változat is létezik.

részletek

Minden interlagosi baleset – a játékban

A videó készítői ezúttal is fáradságot nem kímélve lemodellezték az egy héttel ezelőtti Brazil Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég élethűre sikerült.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Hamilton?

A múltkori Brazil Nagydíjon a bokszutcából indulva lett negyedik a Mercedes brit pilótája – vajon sikerült ezt megismételnie a játékosnak a négyszeres világbajnok virtuális megfelelőjével?

részletek

F1-es autók Makaó utcáin? De még mennyire!

Az rFactorral minden megtörténhet - virtuálisan az F3-asok legendás versenyének helyszínén pörögtek fel az F1-es autók kerekei, 2016-os játékmódban.

részletek

Ilyen egy kör Abu Dhabiban az F1 2017-tel

Közeledik a szezonzáró, hangolódjunk az F1 2017-tel: ilyen egy kemény kör Abu Dhabiban a játékkal, méghozzá egy Mercedesszel.

részletek

Ki lesz a világ leggyorsabb gamere?

Célegyenesébe került a World’s Fastest Gamer verseny, melynek tétje a McLaren szimulátoros állása. Az F1-es istálló komolyan gondolja: kognitív tesztek, 100 %-os Indy 500, 24 órás futam, mindez Wokingban.

részletek

Rakéta a kézre: VOSTOK - EUROPE Energia

A VOSTOK - EUROPE Energia órák a márkától jól ismert megbízható minőséget nyújtják, melyekre minden helyzetben számíthat viselője. Nevét a Szovjet Energia hordozórakétáról kapta.

részletek

Így vásároljunk biztonságosan az interneten

Érdemes átnézni ezeket a dolgokat a nagy karácsonyi roham előtt - hogyan, honnan és mit érdemes rendelni, mik a legfontosabb tudnivalók egy online vásárlás előtt.

részletek
Olvastad már?