DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
F1

Webber készen áll az Ausztrál Nagydíjra

Több mint egy évtizedet töltött el Mark Webber a száguldó cirkusz mezőnyében és idén is ott lesz a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj paddockjában. Mint VIP vendég"

A Red Bull tavaly a sportágból kiszálló pilótája figyelmeztetett mindenkit, hogy ugyan most ott lesz a paddockban, de ne számítsanak arra, hogy ez túl gyakran megismétlődik majd, hiszen kötelességei lesznek a Porsche Le Mans-i csapatának tagjaként.

 

"Nem fogok folyamatosan a versenypályák környékén lófrálni, ez valami olyasmi, ami nem tudnék folyamatosan csinálni. Az nem én lennék. Haver, én már megtettem a magamét, már más dolgokra kell figyelnem." Az ausztrál úgy tűnik a legjobb pillanatban szállt ki, hiszen az autók súlyának növekedése miatt a pilótáknak extra erőfeszítésbe kerül leadniuk testsúlyukból. Lewis Hamilton is extrém vékonyra soványodott például, de Adrian Newey is nyilatkozott korábban. "Sebastian és Daniel sokat fogyott, talán még az ínyükből is adtak le" Teljesen a határon vagyunk, ennél többet nem lehet emberektől elvárni. Mark Webber most kifejezett hátrányt jelentene a csapatnak ebből a szemszögből nézve."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: