DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Vettel: Nem érdekel, mit mond Mark

A négyszeres F1-es bajnok Sebastian Vettelt nem érdeklik korábbi csapattársa, Mark Webber vitás kijelentései, melyeket nemrég bemutatott önéletrajzi könyvében tárt a nagyközönség elé.

A visszavonult F1-es pilóta önéletrajzában számolt be arról, hogy Vettel milyen arrogáns volt, és perrel is fenyegette a Red Bullt az úgynevezett Multi 21-botrány miatt. „Nem igazán érdekel, hogy Mark mit mondott rólam. Mindenkinek joga van a saját véleményét kifejezni” – mondta a Bildnek a jelenlegi ferraris versenyző. Emellett elmondta azt is, hogy dühös Bernie Ecclestone azon kijelentése miatt, hogy Vettel csak árt az üzletnek.

150041-aus-news_resize



„Szomorú, de nem tartozom Senna, Prost, Piquet és Lauda generációjához, akiknek nem kellett ezt a hülyeséget hallgatniuk” – nyilatkozta mosolyogva a Daily Mail című lapnak. „Ha megmondtad nekik, hogy mit csináljanak, nem érdekelte őket. Meguntam a malmozást – talán emiatt is monda Bernie azt, amit” – tette hozzá.

Vettel és Webber 2009-től kezdődően rendszeresen összecsaptak a csapaton belüli erőfitogtatás közben, ami majdnem az ausztrál utolsó futamáig, 2013-ig kitartott. A leghíresebb összecsapásaik közé tartozott a 2010-es Török Nagydíj, ami kettejük összeütközéséhez vezetett, majd 2013-as Maláj Nagydíjon történt Multi 21-botrány, amikor Vettelt azzal vádolták, hogy figyelmen kívül hagyta csapata utasításait.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: