Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

NyáriAbroncs

Életveszély! - Téli gumival a kánikulában

Az autósok 18%-a júliusban sem cserélte még le a téli gumi szettet, és ez már javuló tendenciát mutat tavalyhoz képest, amikor még a magyarok több mint fele megspórolta a nyári szettet - derül ki a Vredestein friss online felméréséből. Pedig az időjárás nem csak a sofőröket viseli meg, hanem a gumiabroncsok számára is komoly kihívást jelent. Idén nyáron már volt néhány nagyon meleg hét, csütörtöktől pedig visszatér ismét a kánikula, és a legtöbben ilyenkor indulnak autóval nyaralni is.

részletek

Négyszeresére nőhet a féktávolság! - Fontos a jó nyárigumi

A különösen hideg tél után közeledik a tavasz, ilyenkor nem csak a ruhatárat érdemes felfrissíteni, de az autót is. A Delticom szakértői fontosnak tartják, hogy az autósok a téli gumik kiválasztásához hasonló figyelmet szenteljenek a nyári időszakra szánt szettekre is.

részletek

Mi alapján választanak nyári gumit a nők és a férfiak?

A nyár közeledtével a tökéletes nyári gumiabroncs megtalálása minden autós számára sürgető feladat. Egy friss felmérésből kiderül, hogy a női és férfi autósok olykor teljesen más szempontok szerint vásárolják meg a számukra megfelelő abroncsot. Vajon mit kérdez meg a férfiak fele elsőként az abroncsról, és vajon a nők vagy a férfiak spórolnak inkább a nyári gumin?

részletek

Válaszd ki nyári Pirellidet a Formula.hu-n!

Ha a téli szezon végeztével az F1 hivatalos beszállítójának abroncsait szeretnéd autódra szerelni, nem kell messzire menned: a Formula.hu-n is kiválaszthatod a megfelelő nyári gumit.

részletek
Olvastad már?