Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

LC500

Öt emberre biztosan sokan irigyek Magyarországon

Van öt ember Magyarországon, akinek az elmúlt néhány hónapban biztosan számos irigye akadt: ennyi darabban talált gazdára ugyanis idehaza a tavaly nyár óta nálunk is kapható álom-Lexus, a vadonatúj LC 500 szupersportkupé.

részletek

Sebestyén Balázs vezette elsőként az álom-Lexust

Az immáron közel egy éve egy környezetbarát hibrid Lexus RX crossovert vezető Sebestyén Balázs különleges élményben részesült: Magyarországon elsőként ülhetett a Lexus hatalmas várakozások övezte szupersport-kupéja, az LC 500 volánja mögé.

részletek

Augusztusban leesik az állunk az új Lexustól

A már hivatalos megérkezése előtt elképesztő sikernek örvendő Lexus LC szupersportkupé 2017 augusztusában érkezik az európai (és így a hazai) a márkakereskedésekbe.

részletek

Lexus LC 500 – Igazi playboy autó?

Az idén 25. évfordulóját ünneplő lengyel Playboy Magazin megválasztotta a 2017-es év legjobb, legmodernebb és legmagasabb szintű luxust kínáló autóit. A “Playboy 25. Jubileumi Autója” címet a Lexus legújabb, lenyűgöző sportkupéja, a Lexus LC kapta meg rendhagyó dizájnjáért, élvonalbeli technológiájáért és lenyűgöző vezetési élményéért.

részletek

Defekttűrő abroncsok a Lexus sportkocsijain

A Bridgestone defekttűrő abroncsaival szerelve kerül forgalomba a Lexus két, várhatóan az idén megjelenő modellje, az LC500 valamint az LC500h szupersportkocsi.

részletek

Bemutatta legújabb versenyautóját a Luxus

A Lexus bemutatta a vadonatúj LC 500 modell módosított változatára épített versenyautóját. A versenygép tesztje várhatóan 2016 szeptemberében kezdődik, és az új kupé először a japán Super GT-ben lép először pályára, felváltva az eddig szereplő Lexus RC F modellt.

részletek
Olvastad már?