Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

LC500

Sebestyén Balázs vezette elsőként az álom-Lexust

Az immáron közel egy éve egy környezetbarát hibrid Lexus RX crossovert vezető Sebestyén Balázs különleges élményben részesült: Magyarországon elsőként ülhetett a Lexus hatalmas várakozások övezte szupersport-kupéja, az LC 500 volánja mögé.

részletek

Augusztusban leesik az állunk az új Lexustól

A már hivatalos megérkezése előtt elképesztő sikernek örvendő Lexus LC szupersportkupé 2017 augusztusában érkezik az európai (és így a hazai) a márkakereskedésekbe.

részletek

Lexus LC 500 – Igazi playboy autó?

Az idén 25. évfordulóját ünneplő lengyel Playboy Magazin megválasztotta a 2017-es év legjobb, legmodernebb és legmagasabb szintű luxust kínáló autóit. A “Playboy 25. Jubileumi Autója” címet a Lexus legújabb, lenyűgöző sportkupéja, a Lexus LC kapta meg rendhagyó dizájnjáért, élvonalbeli technológiájáért és lenyűgöző vezetési élményéért.

részletek

Defekttűrő abroncsok a Lexus sportkocsijain

A Bridgestone defekttűrő abroncsaival szerelve kerül forgalomba a Lexus két, várhatóan az idén megjelenő modellje, az LC500 valamint az LC500h szupersportkocsi.

részletek

Bemutatta legújabb versenyautóját a Luxus

A Lexus bemutatta a vadonatúj LC 500 modell módosított változatára épített versenyautóját. A versenygép tesztje várhatóan 2016 szeptemberében kezdődik, és az új kupé először a japán Super GT-ben lép először pályára, felváltva az eddig szereplő Lexus RC F modellt.

részletek
Olvastad már?