Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 19. kedd

BrittnyWard

Button visszavonult, de a kedvese még nem!

Brittny Ward, az F1 visszavonult 2009-es világbajnokának párja sosem a szégyenlősségéről volt a híres – körülnéztünk a közösségi oldalain, mit mutatott meg magából az elmúlt időszakban.

részletek

Mit csinált Button, amíg a többiek versenyeztek?

Az egyszeres világbajnok az idény hatodik nagydíján, Monacóban tér vissza az F1 mezőnyébe. Instagram-oldala segítségével bemutatjuk, mivel töltötte idejét az elmúlt két hónapban, a szezonkezdet óta.

részletek

Mit csinál mostanában Brittny?

Jenson Button kedvese mindig is roppant aktív volt a közösségi médiában, s nincs ez másként mostanság sem - és mivel úgy tűnik, hogy az F1-es "WAG" köréből ő az egyik legnépszerűbb, idejét éreztük ismét bemutatni, mit csinál mostanság.

részletek

Button kedvese nem nagyon vesz fel ruhát!

A korábban több meztelen fotósorozatot készítő Brittny Ward mostanában elég sűrűn jelenik meg a közösségi médiában az illendőnél kevesebb ruhában...

részletek

Már Buttonék kutyájának is van Instagramja

Mostantól nem csak Lewis Hamilton mondhatja el magáról, hogy közösségi oldallal rendelkeznek a kutyái: a 2009-es világbajnok és kedvese folyamatosan posztol a Storm névre hallgató házi kedvencükről.

részletek

Szexi gabonapehely-reklámban szerepel Button kedvese

A tulajdonképpen visszavonuló F1-es világbajnok barátnője, Brittny Ward szereti megmutatni szépségét a közösségi oldalakon, most azonban egy müzli-reklám kedvéért vetkőzött bikinire. Mi megvennénk…

részletek

Los Angelesben edzett Button és barátnője

Alaposan megizzasztotta személyi edzője Jenson Buttont és kedvesét, a gyönyörű Brittny Wardot - a pár egy Beverly Hills-i parkban tréningezett órákon át, a képeket pedig most mi is megmutatjuk!

részletek

Button még mindig egy piszok mázlista!

A McLaren-Honda világbajnokának legendásan jó az ízlése a nők terén, s nincs ez másként jelenlegi kedvese, Brittny Ward esetén sem, aki szerencsére sűrűn oszt meg magáról látványos fotókat.

részletek

Button kedvese nekiment Kardashianéknak

Brittny Ward az Instagramon fakadt ki a nők életét megkeserítő irreális elvárások felelőseire, köztük a Kardashianokra, akiket még csak egy nagybetűre se tartott méltónak – véleményét szó szerint idézzük:

részletek

Hogy vannak mostanában a pilóták kedvesei?

A nyári szünet nemcsak az F1-es versenyzők, hanem párjaik számára is felüdülést jelent, hiszen végre elutazhatnak kedvesükkel: mint az alábbi válogatásban látható, többen így is tettek.

részletek

Button kedvese továbbra is bombaformában

A férfi rajongók legnagyobb örömére a McLaren pilótájának barátnője, Brittny Ward rendkívül aktív a közösségi médiában: az alábbiakban az elmúlt napokban feltöltött, szokás szerint roppant szexi fotóiból szemezgettünk.

részletek

Button partnere megnézte a McLaren új partnerét

A wokingi istálló együttműködésre lépett egy divatcéggel, a partnerséget megbélyegző londoni fogadásra pedig Jenson Button egy narancssárga McLarennel érkezett - na meg Brittny Warddal.

részletek
Olvastad már?