DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Horner és az ex-Spice Girl gyermeket várnak

„Tiszteletbeli Meleg” díjának átvétele alkalmából jelent meg először a fotósok előtt Geri Horner azt követően, hogy az Instagramon egy aranyos rajzzal bejelentette: gyermeket várnak férjével.

Hétfő este jelent meg először a nyilvánosság előtt Christian Horner és felesége, Geri azt követően, hogy az egykori Spice Girl a közösségi médiában bejelentette, hogy gyermeket várnak a Formula-1-es csapatvezetővel.

geri-horner-pregnant



„Isten áldja az anyatermészetet” – írta a Geri Halliwell, avagy Ginger Spice néven világhírűvé vált kismama az Instagramon a #mamaspice hashtag és egy stilizált terhes nő rajza kíséretében. A sor az „It’s raining men” címá számból származik, melyet ő maga is feldolgozott 2001-ben.

mama-spice

A 44 éves egykori énekesnő és nála két évvel fiatalabb férje egyébként már egyaránt megtapasztalhatták a szülővé válás örömét, s ezt most közösen is átélhetik.

 

Geri Hornert egyébként az Attitude című, elsősorban a meleg olvasókhoz szóló magazin tüntette ki a „Honourary Gay”, azaz „Tiszteletbeli Meleg”-díjjal, annak elismeréséül, amit az LGBT-közösségért tett. A díjat Baby Spice, azaz Emma Bunton adta át neki.

geri-horner-bunton

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: