DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Rossella mamának sem beszélnek Schumacherről

A híres maranellói étterem vezetője a ferraris évek alatt jó barátságba került Michael Schumacherrel. A család titkolózása alól azonban egy ilyen közeli barát sem jelent kivételt.

Rossella Giannini étterme, a Montana a Ferrari maranellói főhadiszállásának közelében található: számos csapattag látogatja, tulajdonosa a gárdánál több mint egy évtizedig versenyző Michael Schumacherrel is közeli barátságot kötött.

„Továbbra sem tudom elhinni, mi történt. Két nappal a baleset előtt küldött egy üzenetet. ’Szeretlek’, ennyi állt benne, és semmi más. Mindig követem a híreket, és imádkozom érte” – mondta a német Bild lapnak „Rossella mama”. Elárulta, a hétszeres világbajnok mindig eszébe jut, ha ragus tagliatelle tésztát készít, a versenyző kedvenc ételét.



Ha szem előtt tartjuk a család érdekeit, érthető a Schumachert körülvevő hírzárlat – az azonban meglepő, hogy egy olyan közeli barát, mint Rossella mama, szintén nem tud semmit. Mikor az újságíró tőle próbált tájékozódni a három éve síbalesetet szenvedett pilótáról, ezt a választ kapta:

„Sok mindent hallani, van, aki azt mondja, jobban van, mások szerint rossz az állapota. Nem tudom, mit higgyek el. A családdal nem vagyok kapcsolatban. De egészen váratlanul a fiát, Micket láttam három hónappal ezelőtt. Az anyjára hasonlít, de a mozdulatai, gesztusai épp olyanok, mint Michaelnek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: