DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Vörösbor és Trónok Harca: Mi kell Jensonnak?

Az F1 hivatalos honlapjának idei sorozatában azokról a dolgokról kérdezik a versenyzőket, melyek bizonyos tevékenységekhez avagy bizonyos élethelyzetekben nélkülözhetetlenek a számukra.

Most Jenson Button volt a soros az F1.com „The essential...” című sorozatában, melynek lényege, hogy a versenyzőket arról kérdezik, mely dolgok nélkülözhetetlenek számukra különböző élethelyzetekben, vagy különböző tevékenységek során. A 2009-es világbajnokot többek közt arról kérdezték, hogy mi az, aminek feltétlenül helye van a motorhome-jában vagy a szállásán egy versenyhétvégén:

„Egy ágy mindig hasznos!” – felelte Button nevetve. „Na és egy hűtő mindenféle finomsággal, amit szeretek, köztük sok mogyorófélével. Elég sokat eszem belőlük reggelire, szóval nagyon fontos a számomra, hogy legyen. És emellett a Trónok Harca sorozat. Ennyi” – mondta Button, akinek a hűtője otthon persze nem csak mogyoróféléket rejt: „Sima joghurt mindig van, ahogy friss bogyós gyümölcsök is. Na és tojás, hiszen rengeteg dolgot csinálhatsz belőle: omlettet, rántottát, keménytojást, amit akarsz. Rendszerint csak reggelit tartok a hűtőben.”

button_15



Vannak olyan versenyzők, akik csak minimális alkoholt fogyasztanak, vagy még ennyit sem, mint például Button tavalyi csapattársa, Kevin Magnussen, Button viszont nem tartozik ezek közé, ez derül ki abból a válaszból, amit arra a kérdésre adott, hogy mi kell egy jó éjszakai bulizáshoz: „Egyértelmű, hogy az alkohol is jó ehhez, de a legfontosabbak a jó barátok, azok az emberek, akikkel tényleg szívesen töltöd együtt az idődet.”

A versenyek utáni lecsillapodáshoz viszont tényleg egy pohár finomság a legjobb Button számára: „Egy pohár finom vörösbor az este. Lehet francia vagy olasz, ha kicsit urizálni akarok, mondjuk egy szép toszkán vörösbor.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: