Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

Bulvár hírek

Ricciardo tele sem telt unalmasan

Egy átlagembernek a tél havat és hideget juttat az eszébe. Daniel Ricciardo január-februárja szikrázó napsütésben telt. Instagramja alapján mutatjuk meg, hogyan múlt el az ausztrál szünideje.

részletek

Kiszivárgott az idei USA Nagydíj sztárja

Bár az amerikai F1-es pálya hivatalosan még nem jelentette, de a sztár menedzsere nyilvánosságra hozta a programot, amelyben szerepel egy állomás az USA Nagydíj szombatján, éppen azon a helyen.

részletek

Börtönbe kerülhet Briatore

A Benetton és Renault korábbi F1-es csapatfőnöke, a paddockban mostanság gyakori vendég playboy régóta az olasz hatóságok bögyében van - újabb kemény hetek várnak rá.

részletek

Rosberg futballcsapatnyi gyermeket szeretne

Persze túlzott egy kicsit a visszavonult világbajnok, ám azt elismerte a német, hogy szívesen vállalna még további gyereket a jelenlegi kettő mellé – igaz, mindez a felesége döntésétől függ.

részletek

Naomi Campbell sem érti a Liberty döntését

Minden idők egyik legkeresettebb szupermodellje szerint nem igazán érthető a rajtrácslányok eltüntetése a Formula-1-ből. Legkevésbé sem tartotta sértőnek, viszont képviselhették hazájukat.

részletek

Gianni feljebb lépett

A Porsche Hungaria és az Audi támogatása révén az eddigi Q2 után már egy Q5 Sport 2.0 TDI Quattróval jár az Audi egyik magyarországi márkanagykövete, Gianni Annoni.

részletek

Megépítheted Villeneuve autóját Legóból

A Lego ’Speed Champions’ szériája ikonikus versenyautókat tartalmaz, köztük Gilles Villeneuve 1979-es Ferrariját. Nem lenne meglepő, ha egy hadseregnyi felnőtt tűnne fel a boltokban.

részletek

Eltiltották a szimulátorversenytől Speedet

A virtuális versenyzés már olyan szintre lépett, hogy a ligákban hivatalos pilótákkal is összefuthatunk. Egyikük, Scott Speed olyan minősíthetetlen magatartást tanúsított, hogy felfüggesztették.

részletek

Rosszul lett, kórházba került Barrichello

Igyekezett megnyugtatni rajongóit, hogy már minden rendben, de továbbra sem hagyhatta el a kórházat, még mindig várnak rá vizsgálatok, mielőtt kiengedik és visszatérhet a pályára.

részletek

Alonso: Nem volt válaszom a pisilős kommentre

A 21. század Formula-1-ében a pilóták már nemcsak a versenypályán, de élőben közvetített nyilatkozatokban is gyakran nehéz helyzetbe hozzák egymást. Ezt 2017-ben Jenson Button emelte mesteri szintre, amire most Fernando Alonso emlékezik vissza.

részletek

Hamilton szerezné meg Senna autóját?

Titokzatos érdeklődők bukkantak fel Ayrton Senna hamarosan árverésre bocsátandó McLarenje körül a jelenlegi tulajdonos szerint. A feltevések szerint Lewis Hamilton is pályázik az értékes autóra.

részletek

Amíg Daytonában versenyzett, kirabolták

36 óra ébrenlét után kifosztott házába tért haza Townsend Bell: a nyilvánossághoz csak azért fordult, mert a versenyeiről őrzött egyedüli ereklyéit is magukkal vitték a betörők.

részletek
Olvastad már?