Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Bulvár hírek

Ilyen ajándékot szán Ricciardo Verstappennek

Repülnek az évek, Max Verstappen napokon belül 21 lesz: éppen az Orosz Nagydíjon fog ünnepelni. Csapattársa önzetlennek nem nevezhető ajándékkal kedveskedne neki.

részletek

Élőben is lehet fogadni a futamokra

A Formula-1 közleménye szerint így még több dologra használhatják a rengeteg kinyert adatot és még több érdeklődőt húzhatnak be a futamok során.

részletek

Világbajnok fitneszmodellel edz Nagy Norbert

A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet, az állóképességén szeretne javítani a szezon hajrájára.

részletek

Amíg győz, nyugodtan haknizhat Hamilton

A Szingapúri Nagydíjat megelőző napokban a fél világot beutazta Lewis Hamilton, hogy népszerűsítse saját ruhakollekcióját. A brit szerint itt a bizonyíték: az állandó pörgés mellett is a maximumon teljesít.

részletek

Wolff: Lauda vissza fog jönni az F1-be

A Mercedes-főnök meglátogatta a kórházban Niki Laudát, aki szellemileg semmiben nem változott. Toto Wolff nem kételkedik, hogy kollégája a „bokszkiállás” után feltűnik még az F1-ben – a nagy kérdés az, hogy mikor.

részletek

Hamilton megvédte Serena Williamst

A Formula-1-ben jelenleg az ötödik címre hajtó Lewis Hamilton, valamint a teniszcsillag Serena Williams régóta kiváló viszonyt ápolnak egymással, Hamilton pedig most is Williams mellé állt.

részletek

Szingapúrban azért is lesznek rajtrácslányok

A főtámogató a helyi légitársaság, amely számára nincs verseny a légiutas-kísérők egyenruháját viselő nők nélkül. A lányok főszerepet fognak játszani a Szingapúri Nagydíjon, ígérte meg a szponzor.

részletek

Karrierlehetőségek Raikkönen előtt

Tegyük fel, hogy a finn pilóta valóban ott hagyja az F1-et - ha nem másik csapatnál találja meg a számítását, akkor vajon mihez kezd majd? Ehhez adunk neki néhány ötletet.

részletek

Majdnem szakács lett az F1 helyett Grosjean

Miután 2009-es beugrását követően nem kapott ülést a Renault-tól, Romain Grosjean felkészült rá, hogy felhagyjon a versenyzéssel. Még egy szakácsiskolába is beadta jelentkezését.

részletek

Hamilton bemutatta új ruhakollekcióját

A Tommy Hilfigerrel közösen kiadott TommyXLewis munkálataiban a brit F1-es világbajnok is aktívan részt vett - a héten Sanghajban került színpadra a kollekció és maga Hamilton is.

részletek

Az iskolát sem járta ki az új mclarenes

Gazdag családja mindent lehetővé tett Lando Norris számára, hogy megvalósítsa álmát. Hogy ne vegye el energiáját, néhány éve kimaradt az iskolából, az alapszintű érettséginek megfeleltethető GCSE-t sem tette le.

részletek

Gasly volt a sztár a pilótaválogatott meccsén

Az Olasz Nagydíj hétvégéje előtti szerdán ismét összeállt a jórészt jelenlegi és egykori autóversenyzők alkotta pilótaválogatott egy milánói barátságos mérkőzésre, amit végül kiütéses győzelemmel meg is nyertek.

részletek
Olvastad már?