Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 28. kedd

Bulvár hírek

Laudának megvan a véleménye a Facebookról

Niki Lauda szomorúan látja, hogy a mai F1-es pilóták függővé váltak a közösségi médiától, és szerinte elkeserítő, hogy értéküket az határozza meg, hogy mennyi követőjük van az online világban.

részletek

Rosberget lenyűgözi Novak Djokovic

2016 Forma-1-es világbajnoka még csak nemrég ismerkedett meg a tenisz-világranglista második helyén álló szerb kiválósággal, de már most nagyon kedveli őt.

részletek

Ő játszhatja a főszerepet a Ferrari-filmben

Az elmúlt években többször is felmerült már az ötlete, hogy filmet készítsenek Enzo Ferrari életéről - most egy újabb színész neve merült fel lehetséges főszereplőként

részletek

Meglepetésbulit szerveztek Ecclestone-nak

A Benetton és a Renault egykori csapatfőnöke, Flavio Briatore régi cimborája az F1 éléről januárban eltávolított 86 éves üzletembernek, ezért nemrég partit szervezett tiszteletére Londonban.

részletek

Jos Verstappen: „Hagyják békén a fiamat!”

Jos Verstappen nincs kibékülve azzal, hogy a sajtó folyamatosan fiával foglalkozik - az ex-F1-es pilóta annyit kér, legalább a magánéletét tartsák tiszteletben.

részletek

Hamilton: A celeblét jót tesz nekem

A brit pilóta egyáltalán nem bánja, hogy F1-es pályán kívüli tevékenységeivel folyamatosan témát szolgáltat a bulvársajtónak, sőt, úgy véli, ez csak a hasznára válik.

részletek

Nagytestvérével találkozott Lewis Hamilton

A háromszoros F1-es világbajnok a barcelonai teszt után rögtön repülőre ült, és New York felé vette az irányt. Samuel L. Jacksonnal utazott együtt, akivel következetesen „testvér”-nek nevezik egymást.

részletek

Saját energiaitala lett Hamiltonnak

A Monster Energy büszkén és izgatottan fogadja a háromszoros F1 Világbajnok Lewis Hamiltont, a család új tagjaként. Ez a globális együttműködés jól kiegészíti a Monster es a Mercedes együttműködését.

részletek

Egy produkcióban Milla Jovovich és a Toyota

A világhírű színésznő és modell, Milla Jovovich számos más európai híresség oldalán tűnik fel egy magával ragadó művészeti alkotásban...

részletek

Nemzetbiztonsági tanácsadó lett Ron Dennis

A McLaren F1-es csapatának vezérigazgatói posztjáról novemberben eltávolított brit hazája Védelmi Minisztériumában kapott új állást.

részletek

James Bond magyar hangja egy Jaguart tesztel

A Jaguart Magyarországon forgalmazó AutoPalace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit, s gyerekeket visznek színházba, akik csak segítséggel tehetik meg ezt.

részletek

Az F1 is kiosztotta a maga Oscar-díjait

Hétfőre virradóra rendezték Los Angelesben a 89. Oscar-gálát, ennek apropóján pedig az F1 hivatalos Twitter-oldala is kiosztotta a maga díjait.

részletek
Olvastad már?