Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Bulvár hírek

A legjobb F1-témájú április 1-jei átverések

Április elseje világszerte a bolondok ünnepe, s 2019-et sem úsztuk meg néhány kamuhír nélkül, melyek közül – reméljük – egyikre sem sikerült ráharapnunk a nap folyamán. Íme, néhány a legjobbak közül!

részletek

Hamilton kereste a legtöbbet az F1-ben

Változik a világ, néhány éve szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy Michael Schumachert bárki is megelőzheti az összfizetési ranglistán, Lewis Hamiltonnak ez mégis sikerült, van mit a tejbe aprítania.

részletek

Hamilton ismét a rasszizmus ellen szólalt fel

Lewis Hamiltontól megszokhattuk, hogy időnként a Formula-1-től eltérő dolgokban is nyíltan kimondja véleményét. Ezúttal az angol válogatott futballmérkőzésén történt incidens okán tett így.

részletek

Kanyaróriasztás az Ausztrál Nagydíj után

Fontos hírt kapott mindenki, aki ott volt a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon: kanyaróvírus veszélye állhat fent, mindenki nagyon figyeljen oda magára és az esetleges tünetekre.

részletek

Szponzorának üzent a trágár Bottas?

„Azoknak, akiket érint: b***tok meg” – rádiózta futamgyőzelme után a Mercedes finnje. A kételkedők és kritikusok mellett a támogatónak is üzenhetett, aki hosszú évek után fordított neki hátat.

részletek

PUBG válogatott lett Kiss Norbiból

Ezúttal nem valamelyik trükkös versenypálya, hanem a virtuális tér várja Kiss Norbertet. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző egy világszerte népszerű videojáték, a PUBG vb-n vehet részt.

részletek

Leclerc: Hazudtam édesapámnak a halálos ágyán

Charles Leclerc még 2017-ben vesztette el édesapját, akinek minden vágya volt, hogy fia Formula-1-es világbajnok legyen. A versenyző így kénytelen volt hazudni neki a halálos ágyán.

részletek

Raikkönen: A bulizástól jobb lettem

Kimi Raikkönen szerint régebben teljesen normális volt számára a folyamatos partizás, hiába tűnhetett ez kívülről kissé furcsának. Megvan az elmélete arról, hogy ez segített is neki.

részletek

Raikkönennek nehéz a családtól távol lenni

A 2007-es világbajnok mindent elért a Formula-1-ben, amit csak lehetett, de az Alfa Romeóhoz történt csapatváltása után is motivált. Igaz, sajnálja, hogy kevesebbet lehet a családjával.

részletek

Óvadék ellenében szabadult a Renault-elnök

Kilencmillió dollárnyi óvadék ellenében szabadlábra helyezték a Renault volt elnökét. Carlos Ghosnt novemberben tartóztatták le súlyos pénzügyi visszaélések miatt Japánban, most távozhatott.

részletek

A pilótáknál csodát tesz néhány kiló plusz

A pilóták nem győznek hálálkodni az F1-ben bevezetett új minimumsúly miatt, aminek köszönhetően végre normálisan táplálkozhattak. Valtteri Bottas évek óta most először nem lett influenzás.

részletek

Vogel Adrienn az előítéletek ellen

Csak a felállás volt kissé szokatlan. A férfias sportágként számontartott autóversenyzést ezúttal ugyanis a TV2 műsorvezetője, Vogel Adrienn, az elsőre nőiesnek gondolt fitneszt pedig Lantos Gábor képviselte. A közös fotózás célja az volt, hogy a két sportoló nőnap alkalmából előítélet-mentességre biztasson a sportban.

részletek
Olvastad már?