Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

Bulvár hírek

Raikkönen a Juventus stadionjába megy focizni

Kimi Raikkönen ritkán űz bármilyen sportot a technikai szakágon és a jégkorongon kívül, ám május 30-a mindenképpen különleges lesz ebből a szempontból, hiszen Sebastian Vettellel együtt egy jótékonysági focimeccsen vesznek részt.

részletek

Talmácsi a koraszülött-mentés támogatója

Talmácsi Gábor MotoGP világbajnok, a Shell kenőanyagok nagyköveteként személyes jelenlétével is támogatta azt a „Neonatológiai Mentőgépkocsi-vezetői Akadémia” létrehozására irányuló kezdeményezést...

részletek

Alonso itt keveset beszél, de rengeteget mond

A riporterek általában azt szeretik, ha a versenyző hosszan válaszol kérdéseikre, ám a holland tévések most egy különleges kérdezz-felelekre kérték fel Fernando Alonsót, amelyben csak igennel vagy nemmel felelhet. Rég készült már ilyen információdús interjú a spanyollal.

részletek

Családi ellentétek Verstappenéknél

Tovább gyűrűzik a Jos Verstappen körüli mizéria: az expilótának nemrég egy éjszakát kellett eltöltenie egy hollandiai fogdán, Frans Verstappen pedig úgy véli, apja viselkedése miatt veszélyben Max karrierje.

részletek

Hamilton pandasztikus napjai Kínában

Ahogy azt megszokhattuk, Lewis Hamilton ismét nem kizárólag felkészüléssel töltötte a soron következő nagydíj előtti napokat - kínai élményeiről pedig természetesen instagramos követőinek is beszámolt.

részletek

Kijutott a vb-re Button, aztán kizárták

A visszavonult F1-es versenyző legújabban ironman versenyeken indul. Legutóbb Kaliforniában kiharcolta a világbajnokságra jutást, ám utólag diszkvalifikálták – gyorshajtás miatt.

részletek

Már Verstappent is bántalmazta az apja

A egykori F1-es pilóta legutóbb egy éjszakai klubban történt verekedés miatt került fogdába Hollandiában, és az is köztudott, hogy nem bánt kesztyűs kézzel családjával sem. Most napvilágra került egy sztori, mely szerint korábban fiát, Max Verstappent is megütötte.

részletek

Ocon nagyon sokat hányt a télen

Érdekes dolgot osztott meg a Force India francia pilótája: olyan kemény edzéseken vett részt a két F1-es szezon között, amely kishíján minden nap hányásba torkollott.

részletek

Fogdába került Jos Verstappen

A Red Bull-pilóta Max Verstappen édesapja, a korábban maga is F1-ben versenyző 45 éves holland kocsmai verekedésbe keveredett, melyben ő is megsérült.

részletek

Mit csináltak a pilóták a két futam között?

Egy héttel az Ausztrál Nagydíj után, egy héttel pedig a Kínai Nagydíj előtt körbenéztünk a közösségi médiában, melyik F1-es pilóta mivel tölti a szűk két hétnyi szabadságot a következő futamig.

részletek

Eladó Kimi Raikkönen első versenyautója

A finn F1-es pilóta 1999-ben kezdte formaautós pályafutását a brit Formula Renault-ban, és ha mélyen a zsebedbe nyúlsz, akkor meg is veheted azt az autót, mellyel akkor versenyzett a Haywood Racing színeiben,

részletek

Alonso nélkül készül a McLaren-dokumentumfilm

Az idei versenyévad során kamerák kísérik végig a McLaren-Honda ténykedését a csapat főhadiszállásán és a pályán is, annak érdekében, hogy a valaha volt legdrámaibb- és emberközelibb film készülhessen el egy F1-es istálló életéről.

részletek
Olvastad már?