Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 23. hétfő

Bulvár hírek

Hamilton, a hegyek ura

Nem hazudtolja meg magát Lewis Hamilton, aki Amerikában, a havasokban hangolódik az új szezonra. Több téli extrém sportba is belekóstolt: snowboardozásából és hómobilozásából mutatunk ízelítőt.

részletek

Ricciardo depresszióellenes nagykövet lett

Lehet, hogy az F1 történetének legnagyobb mosolyával rendelkezik, ám az ausztrál pilóta felismerte a mentális betegség veszélyeit, ezért egy öngyilkossági kísérletet túlélő honfitársa alapítványát támogatja.

részletek

Mit fogadtak meg az F1-esek az új évre?

Mostantól egészségesen fogok táplálkozni, több időt szentelek a családomnak, leszokom a dohányzásról – az év első napjai híresek az efféle ígéretekről. De vajon mit fogadhattak meg újévkor az F1-esek?

részletek

Legnagyobb riválisának is hiányzik Schumi

A 48. életévét néhány napja betöltő hétszeres F1-es világbajnok bő három éve szenvedte el súlyos síbalesetét, amely fő ellenfelét, Mika Hakkinent is megviselte: a finn újra szeretné látni a németet.

részletek

Mit élünk át minden holtszezonban?

A holtszezon nem egyszerű időszak az F1-rajongó számára: előbb értékeli a mögötte álló idényt, aztán ürességet érez, majd vágja a centit az első tesztekig, de az idénynyitó csak nem akar elérkezni...

részletek

Idősebb bajnokpalántával jár Danyiil Kvjat

Nagyon úgy tűnik, hogy Nelson Piquet legidősebb lánya (aki összesen a második feleségétől született negyedik gyermeke) egy párt alkot a Red Bulltól tavaly tavasszal kiakolbólított Danyiil Kvjattal.

részletek

Beckham és Ron Dennis egymással ordítozott

Mégpedig szilveszter éjszakáján a Maldív-szigeteken: furcsa vita története látott napvilágot a futballsztárról és a McLaren F1-es csapat eltávolított vezérigazgatójáról.

részletek

Amit nem tudtál Kimi Raikkönenről

A finn pilóta bír a legnagyobb rajongótáborral a sportágban, ennek ellenére mindig tud újat mondani az érte szorítóknak, mint például az F1 hivatalos oldalának adott interjújában.

részletek

Külön szilveszterezett a Bottas házaspár?

A szilveszter hagyományosan társasági esemény, a párok pedig szokás szerint együtt köszöntik az új évet. Könnyen lehet, hogy 2016 és 2017 fordulóján nem így volt Bottaséknál.

részletek

Erzsébet királynőtől kap díjat az ex-pilótanő

A volt DTM-versenyző és a Williams korábbi tesztpilótája díjat kap a nők képviseletéért a motorsportban, amelyet a brit újévi kitüntetések keretén belül vehet át.

részletek

Ötmilliárdnál tart Schumacher kezelése

Három év telt el Michael Schumacher síbalesete óta, az angol bulvársajtó információi szerint pedig ezalatt csillagászati összeget fizetett ki a család az orvosi személyzetnek.

részletek

Ilyen Bernie Ecclestone emberi oldala

Sokaknak egy nyugdíjba menni nem akaró, sokszor ostobaságokat beszélő öregember jut eszébe az F1 vezetőjéről. Most atyáskodó és nagylelkű vonásaira világítunk rá sajátos humora mellett.

részletek
Olvastad már?