Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Bulvár hírek

Guns N’ Roses koncert az imolai pályán

Bár F1-esek már több mint tíz éve nem száguldoznak a legendás helyszínen, azt nem lehet mondani, hogy nincs kihasználva a pálya: legutóbb az amerikai hard rock együttes adott nagyszabású koncertet rajta.

részletek

Újra pezsgőt kapnak a dobogósok

Idén még a pódiumon locsolt italnak is külön története van: eleinte nem pezsgőt, hanem habzóbort kapott a legjobb három, az új beszállítóval való megállapodás azonban hamar felbomlott.

részletek

A McLaren nyerte a tutajversenyt

Újabb látványos esemény jelezte a Formula-1 tulajdonosának ténykedését: Montrealban hosszú szünet után ismét megtartották a csapatok tutajépítő és evezősversenyét, melyen csak néhány istálló nem kívánt részt venni.

részletek

Különös verseny lesz szombat este Kanadában

Egy régi hagyományt élesztenek fel a kanadai tavon az időmérőt követően: az F1-es csapatok mérkőznek meg egymással, bár a bajnokság két nagy esélyese úgy döntött, hogy kihagyja a versenyt.

részletek

Nico Rosberg is a FoS sztárvendége lesz

A 2016-os F1-es világbajnok is ott lesz július másodikán az idei Festival of Speed rendezvény sztárvendégeként.

részletek

Monster Energy: Hamilton saját íze

A Monster Energy még márciusban jelentette be, hogy szorosabb partneri kapcsolatba kezd a háromszoros F1 világbajnok Lewis Hamiltonnal.

részletek

Színkavalkád a Le Mans-i éjszakában

Láttátok már az éjszaka is fényes színekben pompázó Corvette-et? Óriási ötlet, nagyon feldobja majd a 24 órás verseny éjszakai szakaszát. Igaz, a festés nappal sem éppen gyenge. Vajon ötletet kap a többi istálló is jövőre?

részletek

Mennyit kapnak a legjobban fizetett F1-esek?

A Forbes közzétette a világ legjobban fizetett sportolóinak listáját, melyen három F1-es pilóta található - mutatjuk, ki mennyit rakott zsebre az elmúlt három évben.

részletek

Hamilton szereti két végén égetni a gyertyát

Lewis Hamilton mindig is pörgős életet élt, erről a későbbiekben sem szeretne lemondani. A Kanadai Nagydíj előtti másfél hetes szünetet is nagyon aktívan élte meg. Igaza van, ugye?

részletek

A mormoták tankkal készülnek Montrealra

Nagyon mókás, fiktív interjút készített egy amerikai mormotával az F1 kommunikációs csapata - az érintett állatka megemlékezett a 2007-es Kanadai Nagydíjon szerepet kapó „nagyapjáról” is.

részletek

Raikkönen lengyel kalandja

A továbbfejlesztett Shell V-Power varsói bemutatójának nem akármilyen sztárvendége volt: a 2007-es F1-es bajnok, az idei Monaco GP pole-pozíciósa, Kimi Raikkönen látogatott Lengyelországba.

részletek

Hamilton és Neymar haverkodnak

Lewis Hamilton és Neymar is Észak-Amerikában tartózkodik, az elmúlt napokban együtt töltötték el szabadidejüket, amibe egy kosármeccs és néhány fotó is belefért.

részletek
Olvastad már?