Bulvár hírek - Formula.hu
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

Bulvár hírek

Dühítik a kommentátorok Hamiltont

A német verseny győztese megnézte az ismétlést, és megdöbbenve tapasztalta, hogy a korábbi pilóták szájából egy elismerő szó sem hangzott el – vele szemben kimondottan ellenségesek voltak. A négyszeres bajnok dühében posztolt az Instagramra.

részletek

Raikkönen: A fiam többet beszél, mint én

Kimi Raikkönen valóban egyre nyitottabb a közösségi média felé, hiszen nem elég, hogy már Instagram-oldala is van, de ma egy élő videóban válaszolt néhány rajongói kérdésre.

részletek

Kiss Norbi belevág a vegánságba

A világban egyre többen állnak át vegán életmódra, az egyik leghíresebb élsportoló, aki így tett, a Formula-1 négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton volt. Magyarországon is vannak ennek követői.

részletek

Ezeket az autókat hajtja Lionel Messi

A Barcelona és az argentin labdarúgó-válogatott csillaga természetesen a sportautókat sem veti meg, de találhatunk egészen takarékos technikát is nála.

részletek

Hamilton az 50 leggazdagabb híresség között

Lewis Hamilton a legjobban kereső motorsport-csillag és a Forbes listája szerint a 12. legjobban fizetett sportoló. De vajon hogyan állnak az F1-esek a világ többi hírességével összehasonlítva?

részletek

Ritka pillanat: Vettel magánéletéről beszélt

A Ferrari pilótája közismerten rejtegeti a világ elől hétköznapi oldalát és családját. Most kivételesen nyilatkozott privát életéről – Sebastian Vettel civilben unalmas ember.

részletek

Vandoorne elcsábította a főnök lányát

Stoffel Vandoorne a pályán idén kevésbé, de pályán kívül viszont nyerő ember. Gyönyörű párja ugyanis nem más, mint Gil de Ferran lánya, Anna de Ferran, azaz saját főnöke lánya.

részletek

A leggazdagabb focibíró Verstappent pénzeli

Olyan kötődések is felfedezhetők a labdarúgás és Formula-1 között, melyekre sosem gondolnánk: kinek jutna eszébe feltételezni, hogy a világbajnokság dúsgazdag bírója áruházlánca révén Max Verstappen egyik szponzora?

részletek

Ronaldo miatt sztrájkolnak a Fiat-dolgozók

A Juventus focicsapatát támogató Fiat-csoport komoly anyagi segítséget nyújtott Cristiano Ronaldo leigazolásában, ez nem tetszik most a dolgozóknak. Melfiben kétnapos sztrájk kezdődik.

részletek

Beteg gyermek arcára csalt mosolyt Michelisz

Hiába elfoglalt autóversenyző, csapattulajdonos és családapa egyben, Michelisz Norbertnek még így is jut ideje az önzetlen gesztusokra. Tegnap egy beteg gyermeket látott vendégül csapatánál.

részletek

Sajtó: A Ferrari milliókat fizet Ronaldóért

Egy olasz sajtóértesülés szerint a Ferrari is beszállt és húszmillió euróval segítette a Juventust, hogy megszerezze Cristiano Ronaldót a Real Madridtól. A portugál sztár a gyártót is segítené.

részletek

Egy F1-es hétvége egy fotóriporter szemével

A Formula fotósának képeivel mutatjuk be, hogy miről is szól egy F1-es hétvége - közel sem csak a száguldó autókról és a pályán folyó csatározásrokról...

részletek
Olvastad már?