Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 19. vasárnap

Bulvár hírek

F1-esek a legjobban kereső sportolók listáján

A Forbes magazin ezúttal is közzétette az előző év legtöbb pénzt kereső sportolóinak listáját: a top10-be ugyan egyetlen F1-es sem fért be, az első húszban azonban már két versenyzőt is találunk.

részletek

Mennyit keres egy F1-es és egy focista?

Megdöbbentő arányokról beszélhetünk - ki gondolná például, hogy több magyar labdarúgó is többet keres, mint némely F1-es pilóta?

részletek

Ekkora Fernando Alonso vagyona

A McLaren-Honda kétszeres F1-es világbajnoka ott van Spanyolország legtehetősebb emberei között, a sportolók között pedig első - megelőzi például Rafael Nadalt is.

részletek

Ismerd meg jobban Hamiltont!

Instagramjának köszönhetően a mezőny átlagos tagjainál többet tudhatunk Lewis Hamilton életéről, a formula1.com könnyed interjúja azonban így is számos érdekességre világított rá.

részletek

Schumacher: Kártérítés a bulvárfotókért

Engedély nélkül közölt fényképek miatt indított kártérítési pert a Schumacher-család egy német lapkiadó ellen, melynek a bírósági döntés értelmében közel 20 millió forintot kell fizetnie ezért.

részletek

Világhírű sztár lányával vacsorázott Hamilton

A felkészülési időszak kellős közepén Beverly Hillsben kapták lencsevégre a háromszoros világbajnokot, egy 18 éves hölgy társaságában, aki az énekes Lionel Richie lánya.

részletek

Önkéntes halált akar az egykori csapatvezető

Gazdag emberektől sajtolt ki pénzt, F1-es csapatot vásárolt, kitiltották a paddockból, mert lenácizta az FIA-elnököt, börtönbe került, képviselő volt, mindenét elbukta – most pedig úgy érzi, elég volt…

részletek

A McLaren megvendégelte hűséges szurkolóit

Zak Brown szerint a mai F1 nem létezik drukkerek nélkül. A wokingiak nagyon hálásak az odaadó támogatásért, és hogy ezt kimutassák, vendégül láttak néhány szerencsés rajongót a főhadiszállásukon.

részletek

Szemműtéten esett át Kiss Norbi

Kétszeres kamionos Európa-bajnoknak már középiskolás kora óta szemüveget kellett viselnie, mivel azonban tudta, hogy hosszútávon a kontaktlencse nem egészséges, most végre rászánta magát a műtétre.

részletek

72 éves néni tér vissza a versenyzéshez

Időről időre szemtanúi lehetünk meglepő visszatéréseknek, de Bron Burrell története egészen különleges, hiszen még Jim Clark mellett tanult, utoljára pedig 1970-ben állt rajthoz versenyen - mostanáig!

részletek

Megvan a "Schumi-díj" első győztese

A „Keep Fighting” nevet viselő, a Schumacher-család által létrehozott alapítvány első éves díját egy olyan sportolónő kapta, aki 10 évvel azt követően, hogy lábait egy vonat levágta, paralimpiai bajnok lett.

részletek

Már megint új nője van Max Verstappennek!

Max Verstappen nagyjából hasonló tempóban cserélgeti a barátnőit, mint az Andretti Formula–E csapata a pilótáit – utóbbiak 2014 és 2015 ősze közt egy év alatt tízet vonultattak fel, és Max is ebbe az irányba tart…

részletek
Olvastad már?