Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 15. szombat

Bulvár hírek

Mégsem utazik Abu Dhabiba Lauda

Úgy tűnt, a nagy küzdő vállalkozik a lehetetlenre, és hónapokkal tüdőátültetése után jelen lesz a Mercedesszel a szezonzárón. Sajtóértesülés szerint a nagy terv nem reális, az osztrákot jövőre látjuk viszont.

részletek

A barátok sem tudnak semmit Schumacherről

Mick Schumacher egyik barátja beszélt arról, hogy mennyire tabu ez a téma a család részéről, illetve arról is, hogy miben más a fiatal német pilóta, mint Max Verstappen.

részletek

Családja szerint Ecclestone 120 évig fog élni

Életstílust és külsőt váltott, ezért lánya szerint tíz évet fiatalodott a Formula-1 egykori vezetője. A családban általános a vélekedés, hogy matuzsálemi kort fog megérni.

részletek

Lauda így jutna el a szezonzáróra

Niki Lauda a fejébe vette, hogy Abu Dhabiban a csapattal együtt szeretne ünnepelni, márpedig Helmut Marko szerint, ha valamit egyszer kitalál, az úgy is lesz, noha jelenleg a járás is nehezére esik.

részletek

Indiai megjegyzése miatt ostorozták Hamiltont

Ha valaki F1-es világbajnok, egyetlen elejtett szó miatt is magyarázkodásra kényszerülhet: Lewis Hamilton vétke azúttal annyi volt, hogy szegény országnak nevezte Indiát.

részletek

Rekordszámú díjat ad át idén Kiss Norbi

A kétszeres Európa-bajnok autóversenyzőnket, Kiss Norbit ismerők már tudják, hogy a természet- és állatvédőként is aktív sportember a karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többször tesz eleget állatvédő alapítványa, a Macskaárvaház körüli feladatoknak.

részletek

Hamis bejegyzés terjedt Kubicáról a neten

Lengyelország már ünnepelni kezdhette volna Robert Kubica visszatérését, ám kiderült, korai volt az öröm, csak egy hamis Twitter-bejegyzés borzolta a kedélyeket. Még egy világbajnok is bedőlt ennek.

részletek

Corinna Schumacher férje állapotáról beszélt

A család részéről gyakorlatilag semmilyen információ nem szivárgott ki eddig Michael Schumacher állapotáról. Ez a mostani sem túl sok, viszont a feleség szavai reményre adhatnak okot.

részletek

Raikkönenéknél az asszony a család kapitánya

Újabb humoros poszt került ki Kimi Raikkönen Instagramjára Minttu születésnapja kapcsán: egyben kiderült – amit eddig is sejthettünk –, hogy ki hordja a nadrágot.

részletek

Megvan, hogy mikor térhet vissza Niki Lauda

Két hete engedték haza a kórházból az F1 egyik legendáját, de már meg is jelölte, hogy mikor akar újra ott lenni egy versenyhétvégén - a tervei szerint nem kell rá sokat várni.

részletek

Hamiltonnak ünneplésre sem volt ideje

A világ a lába előtt hever, Lewis Hamilton mégsem vágyik semmi különlegesre. Ötszörös világbajnokként is a megszokott módon folytatta hétköznapjait, hétfőn már találkozókon jelent meg.

részletek

Hamilton nem számít lovagi címre

Lewis Hamilton azzal, hogy Mexikóban megszerezte ötödik világbajnoki címét minden idők legsikeresebb brit Formula–1-es versenyzője lett. A Mercedes pilótája ellenben nem gondol arra, hogy sikere akár lovagi címet is érhet.

részletek
Olvastad már?