DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Így is lehet, avagy szivárogtatás a javából!

Természetesen csak rövid ideig volt elérhető az Opel saját weboldalán az online konfigurátor, de annyi idő már elég is volt ahhoz, hogy a Párizsi Autószalonon debütáló, új Zafira képei elterjedjenek a világhálón.

opelzafira2017



A biztonság kedvéért valaki súgott is. Nehogy a rövid ideig elérhető konfigurátor elkerülje az illetékes emberek figyelmét. Mindenesetre az akció sikerült, az Új Opel Zafira képei megállíthatatlanul és visszavonhatatlanul terjednek a neten. Szinte minden szögből meg is csodálhatjuk a villámos emblémát viselő egyterűt, mely elvesztette a mostani generáció jellegzetes bumeráng fényszóróit, s az új Astrához hasonló fizimiskát kapott.

opelzafira2017c

Persze a lámpák formája egyéni, de egyből nyilvánvaló a két modell közötti rokonság. A tervezők a kocsi hátulját is finoman átszabták, többek között a lámpák és a lökhárító formáját, ugyanakkor az oldalnézet szinte változatlan.

opelzafira2017b

A Párizsi Autószalonon debütáló Zafira utasterét szintén alaposan felfrissítették a lakberendezők, az új műszerfal és középkonzol mellé modern berendezések arzenálja társul, úgy, mint például az új funkciókkal kibővített Onstar szolgáltatás vagy a Lane Keep Assist sávtartó asszisztens. A hajtásláncokról egyelőre nincsenek információink, de várhatóan jelentős átfedés lesz az új Astra knálatával.

opelzafira2017d

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: