Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 22. kedd
Autó

Az orosz tél sem győzi le a Renault Kapturt

204 milliméteres hasmagasságával és az önzáró differencálművel szerelt összkerék-hajtásával az orosz téltől sem ijed meg a Renault Kaptur.

renaultkaptur01

A Renault nem győzi hangsúlyozni, hogy a 4333 milliméter hosszú és 1813 milliméter széles Captur kifejezetten az orosz piac igényei szerint készült. Ennek megfelelően kellően robusztus a stílusos szabadidő-autó, mely valódi terepjárós képességekkel is rendelkezik. A 204 milliméteres hasmagasság mellé önzáró differenciálművel rendelkező összkerék-hajtás is társul, emellett nemcsak az első ülések, hanem a szélvédő is fűthető.

renaultkaptur04

A Renault-családba tökéletesen illeszkedő formájú Captur utastere az előzetes információkkal szemben csak ötüléses, ám a hátsó sorban akár három felnőtt is elfér kényelmesen. A berendezés modern, a kulcsnélküli nyitás és motorindítás mindegyik változatban alap lesz, opcióként pedig MEDIA NAV infotainment rendszer is elérhető – méghozzá hétcolos érintőképernyővel. A csomagtartó alaphelyzetben 387 literes. A Kapturt Oroszországban, Moszkvában fogják gyártani, s nyáron kerül a kereskedésekbe.

renaultkaptur05

renaultkaptur02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?