Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek
Autó

Amikor az IKEA beköltözik a csomagtartóba!

A Lincoln egy elképesztő luxus-SUV-val lepte meg a New York-i közönséget, az újdonság a következő Navigator előfutárának tekinthető.

lincolnnavigatorconcept2017e

A Gullwing ajtók nyilván nem kerülnek át a 2017-ben érkező sorozatgyártású változatra, már csak azért sem, mert méretűknél fogva nem feltétlenül praktikusak. Ebben az esetben viszont remekül ráirányítják a figyelmünket a tágas és „lounge-hangulatot” áraszt belső térrel, ahol feletébb kényelmes, 30 féle módon állítható ülések várják a szerencsés hat utast. A világos bőrkárpitozás mellett a legmodernebb műszaki berendezések gondoskodnak az utasok szórakoztatásáról, köztük a high-end Revel hangrendszerrel vagy a fejtámlákba épített széles monitorokkal. 

lincolnnavigatorconcept2017d

A csomagtartóba pedig beköltözött az IKEA, és egy pazar gardróbot varázsoltak belőle.

lincolnnavigatorconcept2017f

A műszerfal teljesen digitális, emellett a pilótát a legújabb biztonsági és vezetőtámogató berendezések szolgálják ki, úgy mint a gyalogos-érzékelővel kiegészített Pre Collision Assist vagy a 360 fokos kamerarendszer.

lincolnnavigatorconcept2017a

A letisztult vonalak, illetve az ebédlőasztalnyi gépháztető a Ford-konszern 3.5 literes V6-os EcoBoost egységét rejti, több mint 400 lóerős csúcsteljesítménnyel. Az új platformra épülő Lincoln Navigator következő generációja 2017-ben debütál, s a koncepciót elnézve méltó ellenfele lehet a Range Rovernek.

lincolnnavigatorconcept2017

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?