DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Erről is lemaradunk! - Chevrolet Sonic 2017

Az amerikai városi kocsi modern infotainment rendszere az androidos és az iOS operációs rendszert használó okostelefonokkal is gond nélkül kommunikál.

chevroletsonic2017c



A kompakt méretű, négy- és ötajtós változatban is kapható Chevrolet Sonic - korábban Aveo - külseje jelentősen átalakult a 2016-os ráncfelvarrás során. Szinte teljes egészében új az orra, lecseréltél a lökhárítókat, a fényszórókat, más a légbeömlő-nyílás és a hűtőmaszk formája is. Hátul szintén mások lettek a lámpák, valamint áttervezték a lökhárítót, mindezek mellett új színek – Orange Burst Metallic, Brimstone, Cajun Red Tintcoat és Arctic Blue Metallic – és könnyűfém felnik közül választhatnak a vásárlók.

chevroletsonic2017b

Az utastérről egyelőre még nem kaptunk fotót, ám a Chevrolet teljesen új műszeregységet, illetve számtalan modern kényelmi funkciót ígér, köztük elektromosan állítható vezetőülést, fűthető volánt és kulcsnélküli ajtónyitást. Az új infotainment rendszer az androidos és iOS operációs rendszerekkel is kompatibilis, kijelzője pedig 7 colos.

 

chevroletsonic2017a

A motorháztető alatt két különböző benzinmotor lakik, mindkettő teljesítménye 140 lóerő. Az egyik azonban 1.8 literes szívómotor, míg a másik 1.4 literes turbófeltöltős. A Chevrolet Sonic 2017-es kiadása ősszel kerül a kereskedésekbe, körülbelül 14.500 dollárosárcédulával.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: