DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Suzuki koncepciók - Csupa móka

A versenyző, a kalandor és a csúf – akár így is jellemezhetnénk a Suzuki három új koncepcióautóját, melyet Tokióban leplez le a vállalat január közepén.

suzukihustlerroughroadstyle



Kezdjük a csúffal! A Hustler nevű „minibusz” alapra sem a szépségével hódítja meg a vásárlói szívét, ám most, hogy szabadidő-autóvá változott, még a korábbinál is érdekesebb lett a megjelenése. Az persze tagadhatatlan, hogy színes egyéniség, a kétszínű, sárga fekete karosszériáján pedig számtalan terepes kiegészítő ékesíti. Például a fényszóróit ketrecbe zárták, hasmagasságát megnövelték, felnijeire off-road gumik kerültek, alját pedig alumínium védőlemez óvja… s ha valaki nem tudná a típusát, harsány betűk hirdetik az oldalán és a gépháztetején: Hustler Rough Road Style.

suzukiigniswateractivity

A kalandor egy átalakított Ignis, méghozzá a vízi sportok szerelmese. Katonai zöld fényezésével – melyet narancssárga csíkok és visszapillantó tükörházak díszítenek – beleolvad a természetbe, spéci tetőcsomagtartóján pedig elfér egy komplett kenu. Nem is rossz!

suzukialtoworksgp

Végül következzen a sportoló, az apró versenyző, az Alto Works GP. Karosszériájának fényezését a japán márka MotoGP-ben szereplő motorjai ihlették, az elektromos kék szín egyhangúságát olykor-olykor a zöld törte meg.  Mindezek túl a 64 lóerős, turbós Alto szénszálas motorháztetőt, sportosabb futóművet és fényes fekete könnyűfém felniket is kapott.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: