DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

USA hírek

Alonso Montoyától tanulja az Indy-trükköket

Fernando Alonso vasárnap sajtótájékoztatót tartott az Egyesült Államokban, miközben az IndyCar mezőnye Birminghamben a versenyhétvégéjét töltötte. A spanyol nem titkolta sem pozitív, sem negatív véleményét.

részletek

Megszületett a szezon első Penske-győzelme

A sorozat szezonbeli harmadik futamán nagyon sokáig Will Power állt nyerésre, ám egy lassú defekt miatt csapattársa ölébe hullt a siker az alabamai Barber Motorsports Parkban

részletek

Régi ellenfél várja Alonsót Indyben

Tizenegy éve versenyeztek utoljára egymás ellen az F1-ben: Juan Pablo Montoya szerint két dolog fogja leginkább megnehezíteni az újonc életét, akitől ennek ellenére is nagy dobást vár.

részletek

Rossit nagyon érdekli Alonso Indy 500-a

Valentino Rossi érdeklődését is erősen felkeltette Fernando Alonso Indy 500-as részvétele. Rossitól egyébként egyáltalán nem áll távol a más szakágakba való kirándulgatás, tesztelt már Ferrarit és ralizott is.

részletek

Kitűzték Alonso első Indy-tesztjének napját

Fernando Alonsónak nem kell a hivatalos program kezdetéig várnia, hogy első alkalommal megízlelhesse új, átmeneti munkakörnyezete, az IndyCar autóinak működését, hiszen hamarosan egy privát teszten vehet részt Indianapolisban.

részletek

Amikor IndyCar-futamot terveztek New Yorkban

A kilencvenes években merült fel az ötlet, hogy a világon elsőként autóversenyt rendezzenek New York belvárosában, méghozzá a World Trade Center körül.

részletek

Danica Patrick: Közel a vége?

Könnyen lehet, hogy a világ eddigi legsikeresebb, egyben legismertebb női versenyzője hamarosan szögre akasztja a sisakját. A 35 esztendős pilóta elismerte: maga is úgy érzi, a pályafutása stagnál.

részletek

Ecclestone meggátolta volna Alonso kalandját

Az F1 korábbi elsőszámú embere is azon az állásponton van, hogy nem szabadott volna elengedni a kétszeres világbajnokot az Indy500-ra – igaz, abszolút megérti a spanyol motivációját.

részletek

„Alonsót Indy-be? Menj pszichiáterhez!”

A Red Bull csapatfőnöke szerint a McLarent vezető Zak Brown egész biztosan megbolondult, amiért elengedi a világ „legflúgosabb” versenyére Fernando Alonsót. Az energiaitalosok sohasem adnának engedélyt ilyesmire.

részletek

Alonso lehet az IndyCar megváltója

Bár az IndyCar túl van legsötétebb napjain, nagyon elkél a népszerűség növelése: Fernando Alonsóval könnyen lehet, hogy igazi messiásra leltek a tengerentúlon.

részletek

Ez lesz Alonso programja Indianapolisban

Sűrű hetek várnak az Indianapolis 500-ra készülő Fernando Alonsóra: rengeteg edzésnap, részvétel az újoncok eligazításán és ismerkedés egy szakajtónyi csapattárssal. Összegyűjtöttünk mindent, amit tudni kell a spanyol felkészüléséről.

részletek

Alonso egyáltalán nem fél az Indy 500-tól

Több versenyzőtársa is felhívta a spanyol F1-es pilóta figyelmét a rá Indianapolisban leselkedő veszélyekre, ő azonban nem foglalkozik ezzel, és kíváncsian várja, mit tartogat számára a Brickyard a májusi hónapban.

részletek