DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap
Egyéb

Így fogadhatsz Forma-1 futamokra Magyarországon

A Forma-1 világhírű futamai Magyarországon is ismeretesek és egyre népszerűbbek, ezért nem meglepő, hogy a sportfogadások között is nagyobb figyelmet kap a Forma-1.

Cikkünkben ismertetjük, hogy országunkban hogyan is zajlik pontosan a Forma-1 futamokra való fogadás, emellett néhány ígéretes Grand Prix odds-ra is kitérünk, hogy ne maradj tétlenül.

 

Egy stabil kiindulópont – A fogadóoldalak lelőhelye

Ha ismeretes vagy a sportfogadások körében, és az online formában történő fogadást részesíted előnyben, akkor ne keresgélj tovább!

A sportfogadas-magyarorszagon.hu honlapján számos fogadóoldalt megtalálhatsz, egy helyre összegyűjtve. A felület nem csak megjeleníti az olyan fogadóoldalak elérhetőségét, mint a bet365, Unibet, vagy Bwin – mindemellett sportfogadási bónusz ajánlatokat és különféle híreket is találsz a weboldalon.

Igen ám, na de hogyan is működnek ezek a fogadóoldalak, és hogyan tehetsz fogadást a különböző Forma-1 futamokban a legígéretesebb versenyzőkre? Lássuk a részleteket!

 

Fogadás Forma-1 futamokra – A legnépszerűbb fogadóoldalak

Először is, keresd fel a sportfogadas-magyarorszagon.hu kezdőlapját! Itt egyből láthatod a négy menüpontot:Ha kifejezett elképzelésed van arról, melyik oldalon szeretnél sportfogadást tenni (vagy éppen már van egy adott fogadóoldalon regisztrációd), akkor elsősoron kattints a „Fogadási oldalak” menüpontra. Amint láthatod, jelenleg hat oldalon is lehetőséged van megtenni fogadásod – ezek a bet365, Bwin, Unibet, Betfair, valamint a 22Bet oldalak.

Ezek közül bármelyiket kiválaszthatod. Ha rákattintasz – a példa kedvéért – a bet365 oldalára, elsőkörben egy tájékoztató oldalt találsz:

•Elolvashatsz egy rövid leírást az adott oldalról

•Lejjebb görgetve megtekintheted az oldal előnyeit és hátrányait

 

•Információkat olvashatsz el a jelenlegi kifizetési arányokról

•Továbbá megtekintheted a fogadóoldalon elérhető fogadási piacokat is

- Ezáltal a honlap segít megalapozni döntésed, ha biztosra szeretnél menni, és a számodra ideális sportfogadási oldal mellett akarsz elköteleződni.

Mindemellett találhatsz információkat az élő fogadás menetéről, valamint az oldal egyéb sajátosságairól, majd ha emellett az oldal mellett döntenél, az oldal alján és legtetején egyből lehetőséged van a „Bejelentkezés” gombbal a fogadóoldalra lépni, ahol regisztrációt vagy bejelentkezést követően meg is teheted téted kedvenc versenyződre.

 

Hozd ki a legtöbbet a sportfogadási oldalakból!

Ha mindez nem lenne elég, hoztunk néhány javaslatot, hogy kedvezőbbé tehesd a fogadás feltételeit, és kihasználhasd a legjobb bónuszokat!

 

Aktuális promóciók

Ha egy specifikus sportfogadási oldalon tennéd meg téted, akkor az előzőekben szemléltetett módon válaszd ki a kívánt oldalt, és a tájékoztató felületen lejjebb görgetve a bejelentkezést megelőzően találhatsz egy mezőt, ahol a fogadóoldal aktuális promócióit láthatod:

A panel szemlélteti

•A vonatkozó fogadóoldalt:  

•A bónusz értékelését 1-től 10-ig terjedő skálán:  

•A Maximális bónusz értékét:  

•Az érvényességi százalékot:  

•A Minimum szorzót:  

•A Minimális betéti értéket:  

•Valamint a Megforgatási követelményeket:  

Erre a panelre kattintva az oldal automatikusan átirányít téged a bejelentkezéshez úgy, hogy a promóciós ajánlat hozzá is adódik fiókodhoz, mint bónusz. Ezen a felületen lejjebb görgetve találsz is néhány fontos információt a bónusz felhasználásával kapcsolatban:

Ezt követően pedig csak be kell jelentkezned, és kihasználnod a bónusz adta előnyöket a fogadás megtételénél!

 

Bónuszok

Az előzőekben említett bónuszok nem csak oldalspecifikusan találhatók meg, hanem akár egyben válogathatsz az összes közül is. Ez a megközelítés azoknak ideális, akik még nem biztosak abban, hogy milyen sportfogadási oldalon tegyék meg tétjüket – a fantasztikus bónuszlehetőségek pedig olykor mérvadóak lehetnek a döntésben.

Az összes bónuszt egy az egyben megtekintheted, ha a főoldalon a „Sportfogadási Bónuszok” menüpontra kattintasz – itt több szempont szerint is szűrheted a találatokat, pl. minimum szorzó, vagy értékelés:

Emellett ha egyből a legjobbak közé sorolt bónuszlehetőségeket tekintenéd meg, az is elegendő, ha a kezdőoldalon lentebb görgetsz, és megtekinted a „Kedvenc bónusz ajánlataink” felületén toplistás ajánlatokat.