DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 18. péntek
Motor

Bradl dobogós helyezéseket szerezne

Stefan Bradl, az LCR Honda német versenyzője idén érzi a legfelkészültebbnek magát, s második királykategóriás szezonjára dobogós helyezések szerzését tűzte ki célul magának.

Bradl 2011-ben Marc Marquez előtt megnyerte a Moto2-es világbajnoki címet, így érkezett meg tavaly a MotoGP-be, ahol kifejezetten biztató újonc évet produkált az LCR Honda színeiben, ahová 2014 végéig szerződés köti. Több alkalommal is harcban volt a pódiumért, felállnia azonban még nem sikerült rá: legjobb eredménye egy negyedik hely volt Mugellóban, de a német motoros idei legfőbb célja ezt a gátat átszakítani.



Bradl 2012-ben többször is közel volt a dobogóhoz, de legjobb helyezése "csak" egy negyedik hely Mugellóból

"Már alig várom, hogy újra akcióba lendülhessek a Hondámon" - idézi Bradl szavait a crash.net. "Pályafutásom során először van személyi edzőm a téli holtszezon során, s így teljesen más módon edzek: minden nap két órát különböző sportokkal kombinálva, mint például torna, boksz, úszás, tenisz és sífutás. Valóban felkészültebbnek érzem magam, és ez még jobb lesz az első versenyig, miután a jövő heti sepangi teszten megkapjuk az első benyomásokat a fizikai állapotomról. Személyes célom 2013-ra, hogy dobogóra álljak. A vetélytársak egyértelműen nagyon erősek, de a csapatban megvan a potenciál, hogy elérje ezt a célt."

P1Race.hu

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: