DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

F1 hírek

Emilia-romagnai GP – az 1. edzés eredménye

Ferrari 1-3 Leclerc vezetésével, közöttük egy Mercedes, szenvedősen kezdő Red Bull: így indult az imolai nagydíjhétvége.

részletek

Leclerc-vezetéssel indult az imolai hétvége

Első és harmadik helyet szerzett a továbbfejlesztett autójával a Ferrari a pénteki nyitányon. Közéjük Russell ékelődött be, a Red Bull viszont szenvedősen kezdett.

részletek

Alpine: Mick elképesztő, ő az egyik jelölt

Gyorsan és „lenyűgözően” beilleszkedett az Alpine WEC csapatába Mick Schumacher, s a csapatfőnök el is ismerte, hogy az F1-es ülésekre is ő az egyik jelölt.

részletek

„Lewis néha áldozattá vált” – Mercedes

Andrew Shovlin szerint olykor visszaütött, hogy a brit nyitott volt a kísérletezésre. A hétszeres világbajnok hisz az érkező F1-es fejlesztéseikben.

részletek

Verstappen: Saját magamat állítom kihívás elé

A regnáló F1-es világbajnok elmondta: akkor sem unatkozik, ha kívülről úgy tűnik, nincs kihívója. Az imolai fejlesztésekkel nem a McLarenre reagálnak.

részletek

„99 százalék, hogy az F1-ben leszek” – Bottas

A Stake/Audi mellett másokkal is tárgyal a jövőjét illetően magabiztos finn – de feltételei vannak: nem akar a nyári szünetig várni és az egyéves szerződést is keveselli.

részletek

Közel fél másodpercet veszít a Williams

Őszinte beismerés James Vowles csapatfőnöktől: hiába könnyítették „rendkívüli” módon a karosszériát, idei F1-es autójuk így is jócskán nehezebb lett.

részletek

Helyszíni: Csodaváró hangulat Imolában

Ayrton Senna szelleme és a csodavárás: ez határozta meg az F1-es imolai hétvége csütörtöki napját. Mészáros Sándor a helyszínről jelentkezik.

részletek

Ricciardo magabiztos és versenyezni akar

Az ausztrál a Miami Nagydíjat követően alig várta, hogy újra autóba ülhessen: a sprintfutamon elért eredménye visszaadta az önbizalmát, így tovább szeretne bizonyítani.

részletek

„Ne legyenek hamis várakozásaink” – Leclerc

Hiszik, hogy egy újabb lépést tesznek a helyes irányba az imolai csomaggal, de ezt a pályán is bizonyítaniuk kell. Sainz szerint helyszínfüggő is lehet a teljesítményük.

részletek

Leclerc nem számít problémás mérnökváltásra

A monacói úgy véli, mivel eddig is együtt dolgoztak a Xavi Marcos helyét átvevő Bryan Bozzival, már a hétvégi imolai F1-es futamon száz százalékot fognak nyújtani.

részletek

Hamilton elmondta, kit választana utódjául

A szezon végén a Mercedestől a Ferrarihoz átigazoló hétszeres F1-es világbajnok egyértelművé tette, ki mellett döntene Toto Wolff helyében.

részletek