DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Formula.hu októberi kvíz szabályzat

A Beta Press Kft. játékot hirdet a “Formula.hu” felhasználói számára.

A játék időtartama: 2016. október 13-november 11.

Eredményhirdetés: lásd a Nyeremények pontnál  

A játék lényege:

A játék megkezdéséhez regisztráció szükséges, amihez nevet és email-címet kell megadni.

Egy hagyományos kvíz 10, a nagy kvíz 50 kérdésből áll, amelyen négy válaszlehetőség közül kell eltalálni a helyeset a megadott időn belül. Minden kvíz végén pontokat kap a játékos a helyes válaszok és a válaszolási idő függvényében, a ranglistákon pedig figyelemmel kísérhetőek a legjobb eredmények.

Kik vehetnek részt a játékban:

A játékon azon természetes személy felhasználók vehetnek részt, akik valós adatokkal regisztráltak a játékba és rendelkeznek magyarországi lakcímmel.

Nyeremények:

Az 50 kérdéses nagy autósport-kvíz legjobbjának, valamint a 10 kérdéses tematikus kvízek legjobbjának a nyereménye egy-egy féléves Autósport és Formula Magazin-előfizetés lesz, míg főnyereményünket, a Száguldás és cirkusz-sorozat eddig megjelent köteteit tartalmazó csomagot mindazok között sorsoljuk ki, akik részt vettek játékunkban.

Annak érdekében, hogy minél több játékosunk részesülhessen nyereményeinkben, korábbi nyerteseink hat hónapon belül nem kaphatnak újabb nyereményt - a ranglistás játék esetében ez azt jelenti, hogy adott esetben a 2. (3., stb.) helyezett részesül a díjban.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

A Szervező kizárja a felelősségét minden, a www.formula.hu weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Ha a játékos a Pályázat beküldése, illetve a játék metódusának lezárása előtt bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Szervező kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Nyertesek kihirdetése, értesítése:

A nyerteseket a játék végeztével e-mailben értesítjük.

A játékban való részvétel szabályai:

A nyertesek által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-címelírás stb.) a Beta Press Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

A játékban való részvételhez szükség van a felhasználó nevére és email-címére. Amennyiben az adott felhasználó a nyertesek táborába esik, úgy a nyeremény átvételének feltétele az állandó lakcímének és születési adatainak a Beta Press Kft. rendelkezésére bocsátása. 

Személyes adatok kezelése

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Beta Press Kft. a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím, születési adatok) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Beta Press Kft. ezen információkat nem adja tovább. A Beta Press Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Beta Press Kft. alkalmazottai.

Egyéb szabályok

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Beta Press Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A játékban résztvevők neveit és email-címeit a játék befejezése után marketing célokra használhatjuk, azt harmadik fél számára nem adjuk át.

A csalással gyanúsítható felhasználókat a szervező figyelmeztetés nélkül kizárhatja a játékból. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: