DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Egyéb hírek

A legenda visszatér - Donkervoort D8 GTO-RS

Borsos ára ellenére is óriási az érdeklődés a Donkervoort limitált példányszámú, puritán szupergépe iránt, mely a 2005-ös Nürburgring-rekorder RS utódja lesz. Íme, az első képek róla.

részletek

Gumball: Majdnem ugrott DC jogsija

A csütörtökön Budapestre érkező flúgos futam egyik legnagyobb sztárja, az ex-F1-es David Coulthard kis híján nem juthatott el ide, miután Franciaországban száguldozásért lemeszelték a rendőrök.

részletek

Utazás a dicső múltba - Alfa Romeo Trionfo

Az olasz dizájner, Sebastiano Ciarcià azzal a céllal alkotta meg a Trionfót, hogy egy virtuális utazással felidézze az Alfa Romeo mítoszát, bemutatva a márka történetének legjelentősebb állomásait.

részletek

Tízezrek ünneplik a 40 éves Golf GTI-t

A GTI-rajongók tízezrei jönnek össze a Wörthi tó déli partján fekvő festői Reifnitz városkában, hogy egy hatalmas parti keretében ünnepeljék meg a kultikus „hot hatch” 40. születésnapját.

részletek

A legkeresettebb hibrid: újrahangolva

A Toyota Auris általános vonzerejét meghatározó, alapvető értékek: a teljesítmény, a funkcionalitás és a vezetés élménye még intenzívebben érvényesülnek a 2016. modellévben.

részletek

Ezt gondolják az Uber-vezetők

Fekete Zoltán, az Uber magyarországi vezetője reagált a kormány által tegnap beterjesztett törvényjavaslatra. A nyilatkozatot változtatás nélkül közöljük az alábbiakban.

részletek

Életmentő trolivezető Budapesten

Egy biciklis futár kis híján az életével fizetett a figyelmetlenségért, de a Szondi utcán közlekedő trolivezető tökéletesen reagálta le a szituációt - aztán szólt pár keresetlen szót a kerékpárosra...

részletek

AMG GT3: Épp mint az igazi!

Egy a valósághoz megtévesztésig hasonlító videóra bukkantunk rá, melyet a Project CARS-szal készítettek: egy új Mercedes AMG GT3 száguld az angliai Oulton Parkban.

részletek

Egyenesen egy zavargásba hajtott bele

A gyanútlan motoros – na jó, azért a rendőrök láttán sejthetett volna valamit – egyszer csak őrjöngő emberek között találta magát, akik kövekkel azonnal célba vették őt.

részletek

Ők érkeznek a héten Budapestre

A videó a Gumball 3000 londoni felvonásáról készült: a félig verseny, félig fesztivál szuperautókkal tömve csütörtök délután 16 órától Budapesten, a Szent István Bazilikánál áll meg.

részletek

Ilyen autóssal sose találkozzatok

A gátlástalan BMW-s sofőrben azért pattant el valami, mert a másik kocsi nem hagyta szabadon a belső sávot. Dühében lelökte az útról a másik autót, azután elhajtott.

részletek

Mit tud a DENSO? - Az ablaktörlés művészete

A világ egyik vezető autóipari beszállítója, a japán Denso 2005-ben dobta piacra hibrid ablaktörlőit, melyek azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek.

részletek